Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν μπορουν.. δεν θελουν.. αν ηθελαν θα ειχαμε αυτο: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204428.html 10000mAh !!

Πολύ καλό φαίνεται αλλά κάτι δεν μου κολλάει.

Στο site λέει

Product weight: 0.184 kg

Package weight: 0.530 kg

Εγώ μια μπαταρία κινητού διετίας 5000mAh που έχω ζυγίζει μονο η μπαταρία 100g.

Αυτό λέει 184g η συσκευή εκτός αν εννοεί χωρίς την μπαταρία που θα έπρεπε να είναι από μονη της περίπου 200g η κάτι λιγότερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Barcelona "loserακια" edition :P :P

Είστε κάποιοι εδώ αθλητικοί που δεν αντέχεστε ειλικρινά.

Θα έρθει τώρα ο Μπαρτσελονάκιας να σε βγάλει άκυρο και θα γεμίσει το θρεντ ποδοσφαιριλίκια.

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν μπορουν.. δεν θελουν.. αν ηθελαν θα ειχαμε αυτο: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204428.html 10000mAh !!

Και κομψοτέχνημα. #not

Στο site λέει

Αυτό λέει 184g η συσκευή εκτός αν εννοεί χωρίς την μπαταρία που θα έπρεπε να είναι από μονη της περίπου 200g η κάτι λιγότερο.

Με ποια λογική θεωρείς ότι το κάθε mAh είναι 0,02gr;!

• Like 1
Δημοσ.

Στο site λέει

δυο μπαταριες των 5000 mah ναι μπορει να ζυγίζουν τοσο

μια των 10000 οχι. δεν παει ετσι.

Δημοσ.

δυο μπαταριες των 5000 mah ναι μπορει να ζυγίζουν τοσο

μια των 10000 οχι. δεν παει ετσι.

Είπα ότι έχω όχι  και ότι ξέρω η είμαι σίγουρος αν ισχύει η δεν ισχύει αλλά από προσωπική πείρα μπαταρίες λιθίου σε κινητά 1000mAh είναι περίπου 20g η καθεμία σε κινητά 5ετίας αυτή που έγραψα είναι από κινεζικο μοντελο xiaocai  τηλέφωνο όχι smartphone και ζυγίζει μαζί με την μπαταρία 174g για την ακρίβεια και είναι διετίας και ναι μία 10000mAh δεν ζυγίζει όσο 2x5000mAh αλλά  λιγότερο γιατί οι μπαταρίες μέσα έχουν και άλλα κυκλώματα όπως δόνηση, ασφάλεια κλπ. Τώρα αν νομίζεις ότι το παράπανω τηλέφωνο με 184g θα έχει 10000mAh εγώ δεν το νομίζω μιας και κυκλοφορούν μαιμούδες μπαταρίες με χρυσες ταμπελίτσες που λένε πολλά mAh και δεν είναι. Στην πράξη φαίνεται ποσο κρατάει η μπαταρία. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα να με διαφωτίσει, μιας και με την τεχνολογία ποτε κανεις δεν είναι σίγουρος.

Σημείωση

Το παραπάνω μοντέλο xiaocai που έγραψα έχει 4 εβδομάδες αναμονή.

Δημοσ.

Πανέμορφο κινητό με πολύ ιδανικά χρώματα αλλά δεν βλέπω να έρχεται στην Ελλάδα...

Δημοσ.

Ή ρεάλ το σήκωσε,της μπράτσα φτιάχνουν.τρομερό μσρκετινγκ

η oppo είναι χορηγός του FC Barcelona. Δε θα είχε ιδιαίτερη λογική να βγάλει κινητό Real Madrid edition...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...