Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς για headset έως 100 ευρώ, είχα τα razer kraken pro αλλά με πίεζαν στα αυτιά μετά από κάποιες ώρες και τα έδωσα

Είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω τα hyper x cloud που έχω ακούσει ότι έχουν εξαιρετικό ήχο και είναι πολύ άνετα αλλά αυτό που με φοβίζει είναι ότι τα μαξιλαράκια έχουν το ίδιο σχήμα με τα razer και θα με ενοχλούν και αυτά μετά από κάποιες ώρες

Για αυτό σκέφτομαι μήπως πρέπει να ψάξω για ακουστικά που έχουν ''τετράγωνα'' μαξιλαράκια

πχ το 

corsair gaming void (το ενσύρματο) αξίζει? 

Δημοσ.

Συνηθως πολυ ανετα ακουστικα ειναι τα steelseries. Βεβαια γενικα αυτη την εποχη στα 100 οι περισσοτεροι παιρνουν τα cloud II.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία παιδιά παρεμπιπτόντως , σήμερα πήγα σε έναν φίλο και δοκίμασα τα logitech 230(50 ευρώ ακουστικά)  που έχουν ''τετραγωνάκι μαξιλάρι'' και μου καθόταν πολύ καλά στο κεφάλι και στα αυτιά δν ένιωσα πόνο

Πιστεύω το ίδιο ελαφριά  θα είναι και τα hyperx x cloud 2 και ας έχουν το ''στρόγγυλο μαξιλαράκι'' που μου θυμίζει τα εφιαλτικά razer 

Δημοσ.

Πάρε τα cloud II καλύτερα. Ως κάτοχος το μόνο αρνητικό (μιλάμε πάντα για απόδοση των 100 ευρώ) είναι ότι με την ζέστη , επειδή είναι κλειστού τύπου , ιδρώνουν τα αυτιά μετά από 1-2 ώρες. Πόνο προσωπικά δεν ένοιωσα, τα βρίσκω άνετα.   Κατά τα άλλα vfm. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...