Albion48 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα Αρχικά είχα εγκατεστημένο το Avira free από το οποίο ήμουν αρκετά ευχαριστημένος , όμως σήμερα που γύρισα στα windows (για κανα 2-3 εβδομάδες χρησιμοποιούσα Linux ) μου έβγαζε μήνυμα Real time protection is off και δεν γινόταν να το ενεργοποιήσω. Δοκίμασα reinstall αλλά δεν έφτιαξε. Βασικά μετά και από μια επανεκκίνηση ακόμα χειρότερα δεν άνοιγε καθόλου. Είπα λοιπόν να επιστρέψω στο Bitdefender free για να δω στη σελίδα από όπου κατεβάζεις το εκτελέσιμο το Windows 10 protection να μην είναι τικαρισμένο . Το εγκατέστησα τελικά και φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Να βάλω να κάποιο άλλο free antivirus ή να το κρατήσω ; (To ιδανικό θα ήταν να έφτιαχνε με κάποιο τρόπο το avira αλλά whatever) .
MechaCorn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα Αρχικά είχα εγκατεστημένο το Avira free από το οποίο ήμουν αρκετά ευχαριστημένος , όμως σήμερα που γύρισα στα windows (για κανα 2-3 εβδομάδες χρησιμοποιούσα Linux ) μου έβγαζε μήνυμα Real time protection is off και δεν γινόταν να το ενεργοποιήσω. Δοκίμασα reinstall αλλά δεν έφτιαξε. Βασικά μετά και από μια επανεκκίνηση ακόμα χειρότερα δεν άνοιγε καθόλου. Είπα λοιπόν να επιστρέψω στο Bitdefender free για να δω στη σελίδα από όπου κατεβάζεις το εκτελέσιμο το Windows 10 protection να μην είναι τικαρισμένο . Το εγκατέστησα τελικά και φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Να βάλω να κάποιο άλλο free antivirus ή να το κρατήσω ; (To ιδανικό θα ήταν να έφτιαχνε με κάποιο τρόπο το avira αλλά whatever) . Windows defender και Malware bytes για να σκαναρω κανα torrent Και να κανω και εναν ελεγχο που και που. Μαζι με adblock για το torrent sites Κτλ που πετανε 100 Pop ups. Απο εκει και περα χρησιμοποιεις την λογικη σου και δεν πατας οποια διαφημιση βρεις ουτε κατεβαζεις αναξιοπιστες κρακιες. Τα av το 2016 ειναι ψιλοαχρηστα για εμενα, το εφαρμοζω αυτο εδω και πανω απο 1 χρονο και κατεβαζοντας του κοσμου τα torrents δεν επαθε ποτε τιποτα το pc.
Albion48 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μπα προσωπικά είναι απαραίτητο για μένα να έχεις ένα καλό antivirus. Καλή η λογική δεν λέω , αλλά αν γίνει καμία στραβή θα έχεις το antivirus από πίσω. Για μένα δεν ξέρω είναι κάτι σαν την ζώνη στο αυτοκίνητο. Αν οδηγείς σωστά και προσέχεις οι πιθανότητες να πάθεις ατύχημα δεν είναι μεγάλες , αλλά αν σου τύχει τίποτα σώζει ζωές .
ADHD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Best antivirus 2016 = common sense Δεν εχω κανενα εγω ουτε καν windows defender, bloatware και huge latency κανουν, μονο scan με malware bytes.
auron10000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα Αρχικά είχα εγκατεστημένο το Avira free από το οποίο ήμουν αρκετά ευχαριστημένος , όμως σήμερα που γύρισα στα windows (για κανα 2-3 εβδομάδες χρησιμοποιούσα Linux ) μου έβγαζε μήνυμα Real time protection is off και δεν γινόταν να το ενεργοποιήσω. Δοκίμασα reinstall αλλά δεν έφτιαξε. Βασικά μετά και από μια επανεκκίνηση ακόμα χειρότερα δεν άνοιγε καθόλου. Είπα λοιπόν να επιστρέψω στο Bitdefender free για να δω στη σελίδα από όπου κατεβάζεις το εκτελέσιμο το Windows 10 protection να μην είναι τικαρισμένο . Το εγκατέστησα τελικά και φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Να βάλω να κάποιο άλλο free antivirus ή να το κρατήσω ; (To ιδανικό θα ήταν να έφτιαχνε με κάποιο τρόπο το avira αλλά whatever) . Το bitdefender free δεν είναι επίσημα συμβατό με τα windows 10
zncisnikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 https://www.360totalsecurity.com/en/features/360-total-security/ 360 Total Security, δωρεάν δεν καταναλώνει πολλούς πόρους δεν είχα κανένα πρόβλημα ….. και ας είμαι αρκετά απρόσεκτος στο τι κλικάρο !
stelios5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Για free antivirus to bitdefender είναι μια χαρά. Δουλεύει άψογα και με Win 10. Ιδανικό για αδύναμα στησίματα.
zncisnikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το μεγαλύτερο αρνητικό του Bitdefender free για μένα είναι ότι δεν σου επιτρέπει να αποκλείεις από τον έλεγχο folders και files που θέλεις.
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το BitDefender Free ΔΕΝ είναι για Win 10.Προσέξτε τι συμβουλεύετε https://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=69517 The Bitdefender Antivirus Free has been tested in numerous scenarios and has not passed all the tests for us to claim it's 100% Windows 10 ready. As was previously mentioned, Bitdefender FREE is not Windows 10 compatible. We do not advise using the application in that environment. If you encounter BSODs please remove the application from the machine. (η ίδια η ΒitDefender γράφει τα παραπάνω)
l337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Η ίδια η bitdefender λέει ότι δεν είναι, εσύ λές ότι είναι..Περί ορέξεως..
rfc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ασε ρε μεγαλε...... διαβασε λιγο παραπερα γιατι λεει οτι δεν τα υποστηριζει, για να πουλαει το paid το λεει. Εμεις που το εχουμε δλδ και πιανει και ιους δε δουλευει?
auron10000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εφόσον η ίδια η εταιρία λέει ότι δεν είναι συμβατό, ακόμη και αν είναι για λόγους να πάρει κάποιος το paid antivirus που έχουν γιατί κάποιος να παίξει με την ασφάλεια στον υπολογιστή του και την σταθερότητα της απόδοσης σε αυτόν? Από την άλλη αν σε κάποιον δουλεύει καλά, ναι ίσως δεν υπάρχει λόγος να το βγάλει, αλλά θεωρώ ότι ρισκάρει. Προσωπική γνώμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα