mafiozoskotsos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Δες από το manual της μητρικής, από την σελίδα 28 έως 32 λέει πως θα κάνεις φλασάρισμα το bios από φλασάκι και από windows
κωστας_87 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Λοιπον παιδια το εκανα.να ναι καλα ενα παιδι απο το youtube.ειχε βιντεακι πως κανεις φλασαρισμα τη μητρικη.υπαρχει προγραμμα,βεβαια ειναι μονο για asus μητρικες.Το προγραμμα ειναι /το asus update.το κατεβαζεις και επιλεγεις αναβαθμιση και τελος.Εγω σωθηκα
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εκανα update τα bios της μητρικης της υπογραφης μου στην εκδοση 3504 αλλα δε.μου ζητησε οπως σηνηθως να το ξανακανω δεύτερη φορα για να ολοκληρωθεί. Επειτα απο αυτο στο boot priority δε μου εμφανιζει αλλη μια φορα τη μοναδα του κεντρικου δισκου με την ονομασία "windows boot manager" οπως πριν αλλα παρολα αυτα τρεχουν τα windows, και το φλασακι που εκανα την αναβαθμιση το βλεπει σαν "uefi" Να το αφησω ετσι ή θα υπαρξει προβλημα? Παραθετω ενα screenshot πως μου τα έδειχνε στην αρχη κανονικα, τωρα windows boot manager δεν υπαρχει αλλα τα τρεχω απευθειας απ τον ssd. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2017 από giorgosmcmc
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Την μονάδα "windows boot manager" να στην εμφανίσει που? Μέσα στα windows?
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Οχι μεσα στα windows! Στα bios! Ακριβως εκει που ανεβασα στο screenshot που ειναι οι δισκοι μου πριν στον βασικο δισκο που περασα τα windows μου εβγαζε "windows boot manager" τωρα τιποτα μου λειτουργει κανονικα παρολα αυτα
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αδερφέ μιλάς με γρίφους. Όπως και να έχει έτσι όπως το βλέπεις είναι το σωστό. Ίσως σε μπερδεύει έτσι όπως είναι το περιβάλλον του ouefi. Πάτα F7 να γίνει πιο κλασσικό το μενού. 1
Alexlooker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Οχι μεσα στα windows! Στα bios! Ακριβως εκει που ανεβασα στο screenshot που ειναι οι δισκοι μου πριν στον βασικο δισκο που περασα τα windows μου εβγαζε "windows boot manager" τωρα τιποτα μου λειτουργει κανονικα παρολα αυτα Σε raid, ισωs και σε ahci mode δεν φαινονται οι δισκοι, ολα καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα