Προς το περιεχόμενο

BIOS Update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το εκανα.να ναι καλα ενα παιδι απο το youtube.ειχε βιντεακι πως κανεις φλασαρισμα τη μητρικη.υπαρχει προγραμμα,βεβαια ειναι μονο για asus μητρικες.Το προγραμμα ειναι /το asus update.το κατεβαζεις και επιλεγεις αναβαθμιση και τελος.Εγω σωθηκα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα update τα bios της μητρικης της υπογραφης μου στην εκδοση 3504 αλλα δε.μου ζητησε οπως σηνηθως να το ξανακανω δεύτερη φορα για να ολοκληρωθεί.

Επειτα απο αυτο στο boot priority δε μου εμφανιζει αλλη μια φορα τη μοναδα του κεντρικου δισκου με την ονομασία "windows boot manager" οπως πριν αλλα παρολα αυτα τρεχουν τα windows, και το φλασακι που εκανα την αναβαθμιση το βλεπει σαν "uefi"

Να το αφησω ετσι ή θα υπαρξει προβλημα?

Παραθετω ενα screenshot πως μου τα έδειχνε στην αρχη κανονικα, τωρα windows boot manager δεν υπαρχει αλλα τα τρεχω απευθειας απ τον ssd.

post-391493-0-14193500-1507173318_thumb.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Οχι μεσα στα windows! Στα bios! Ακριβως εκει που ανεβασα στο screenshot που ειναι οι δισκοι μου πριν στον βασικο δισκο που περασα τα windows μου εβγαζε "windows boot manager" τωρα τιποτα μου λειτουργει κανονικα παρολα αυτα

Δημοσ.

Αδερφέ μιλάς με γρίφους. Όπως και να έχει έτσι όπως το βλέπεις είναι το σωστό. Ίσως σε μπερδεύει έτσι όπως είναι το περιβάλλον του ouefi. Πάτα F7 να γίνει πιο κλασσικό το μενού.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι μεσα στα windows! Στα bios! Ακριβως εκει που ανεβασα στο screenshot που ειναι οι δισκοι μου πριν στον βασικο δισκο που περασα τα windows μου εβγαζε "windows boot manager" τωρα τιποτα μου λειτουργει κανονικα παρολα αυτα

Σε raid, ισωs και σε ahci mode δεν φαινονται οι δισκοι, ολα καλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...