thessalonik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 ναι jim_p εχεις δικιο θα το δοκιμασω. Γενικα εμενα παιδια μαρεσουν οι οσο πιο απλουστερες λυσεις και φυσικα το στοιχημα ειναι να μπορεσει κανεις να κανει stream προς την ΤV σαλονιου το ιδιο το stream που αναπαραγεται στο laptop/tablet/smartphone του. Αυτο μεχρι στιγμης εγω μπορω να το επιτυχω με αυτο που περογραφω στο post #13
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το πετυχαίνεις με το pct για το λόγο που εξήγησα στο προηγούμενο μου post.
jim_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 @micos000 Το αποθηκευει καπου, οπου του πεις εσυ βασικα. Εδω το εχω βαλει να τα αποθηκευει στο /home μου. Για το αλλο με τα android boxes δεν εχω ιδεα.
thessalonik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το πετυχαίνεις με το pct για το λόγο που εξήγησα στο προηγούμενο μου post. τι είναι το pct ? καποιο addon που παίρνει το αποθηκευμενο stream και το streamαρει στην TV?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 @ thessalonik Το screen mirroring - miracast δεσμεύει το tablet/smartphone και δεν μπορεί να κάνει κάποια άλλη λειτουργία παράλληλα. Αν δλδ στείλεις αυτό που βλέπεις μέσω miracast σε tv και θές να κάνεις και web browsing πχ στο tablet δεν γίνετε. Κάτι τέτοιο γίνετε με chromecast. Επιπλέον το chromecast συνεργάζεται με kodi/plex etc και έτσι μπορείς να έχεις και αυτό το πλεονέκτημα του να κάνεις streaming απο/προς (σε σχέση με tv/laptop/pc/tablet/smartphone). Localcast/Allcast διαφορές, το πρώτο (είναι free) συνεργάζεται άψογα με megabox HD/chromecast και προσφέρει και την δυνατότητα υποτίτλων. Το Αllcast (free) έχει περιορισμούς στην χρήση του και δεν έχει υπότιτλους.
jim_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) pct = popcorntime Ξαναλεω λοιπον πως για να streamαρει κατι μεσω dlna, πρεπει αυτο το κατι να ειναι ολο κατεβασμενο σαν αρχειο ΚΑΙ να ειναι περασμενο στη library του kodi. Το δοκιμασα πριν λιγο, με το quasar που σιγουρα κατεβαζει το αρχειο και δεν το streamαρει απλα (κατεβαζει και streamαρει ταυτοχρονα). Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από jim_p
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 @micos000 Μόλις παρέλαβα το: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_349815.html και οι εντυπώσεις (πρός το παρόν) είναι ...τέλος το RBpi με kodi, chromecast, smartphone/tablet usb to hdmi cables, etc...
vste Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Φιλε μου εναλλακτικο addon του Exodus και κατα την γνωμη μου ανωτερο ειναι το Salts για το KODI. Οδηγιες για εγκατασταση θα βρεις στο ιδιο site που εχει και τις οδηγιες του quasar. Δυστυχως εχω φαει ban απο αλλη φορα που εβαλα ενα παρομοιο λινκ, οποτε δεν το διακυνδινευω.. Παντως βρισκεις οτι θελεις και με πολυ καλη ταχυτητα (απο gvideo Καλη η φαση με το P2P αλλα τουλαχιστον σε εμενα δεν εχω καταφερει να παιξει σωστα (τρωει κολληματα) και πασχει αν θες να δεις κατι παλιο στο να βρεις αρκετους seeders.
micos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 @micos000 Μόλις παρέλαβα το: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_349815.html και οι εντυπώσεις (πρός το παρόν) είναι ...τέλος το RBpi με kodi, chromecast, smartphone/tablet usb to hdmi cables, etc... Για πες;;; Δοκίμασες δείγμα h265 (hevc) σε 10bit; Το kodi το ρύθμιδες; Παίζει καλά; Youtube;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 @micos000 Δεν έχει θέμα με αναπαραγωγή hevc (και σε hevc 10-bit) απο usb stick που έκανα κάποιες δοκιμές σε 1080p (απο τα links που έδωσες) όπως επίσης και με youtube. Έχει kodi 16 (jarvis) με διάφορα plugins ενεργοποιήμενα (1channel, sports devil, icefilms, navix, vevo etc) απλά πέρασα και super repo. Επιπλέον έχει android 5.1 με διάφορα κάποια apps προεγκατεστημένα, υποστηρίζει μεταξύ άλλων και cec και φυσικά έχει και remote-control (βολεύει αρκετά εκτός απο αναζητήσεις όπου θές κάποιο xbmc/kodi remote-control app). Δεν έχω προλάβει να κάνω και πολλά, άλλα so far so good (για αυτά που ήθελα).
micos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 @micos000 Δεν έχει θέμα με αναπαραγωγή hevc (και σε hevc 10-bit) απο usb stick που έκανα κάποιες δοκιμές σε 1080p (απο τα links που έδωσες) όπως επίσης και με youtube. Έχει kodi 16 (jarvis) με διάφορα plugins ενεργοποιήμενα (1channel, sports devil, icefilms, navix, vevo etc) απλά πέρασα και super repo. Επιπλέον έχει android 5.1 με διάφορα κάποια apps προεγκατεστημένα, υποστηρίζει μεταξύ άλλων και cec και φυσικά έχει και remote-control (βολεύει αρκετά εκτός απο αναζητήσεις όπου θές κάποιο xbmc/kodi remote-control app). Δεν έχω προλάβει να κάνω και πολλά, άλλα so far so good (για αυτά που ήθελα). Τέλεια. Μάλλον θα το χτυπήσω κι εγώ ένα. Το down στο μικρό του μέγεθος απ' ότι βλέπω στα review, είναι ότι ζεσταίνεται αν ζοριστεί αλλά η τιμή του είναι καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα