Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Όσον αφορά τις επιδόσεις το Xbox one είναι σκέτη τοστιέρα, φριχτά γραφικά πολύ χειρότερα απο του ps4 και πάρα πολύ κατώτερα ενός pc"

Αυτος που το εγραψε αυτο παραπανω πρεπει να εχει σοβαρο θεμα. Απλα αυτο. Δεν θα πω κατι αλλο.

Τους καταστρεψε η nintendo πριν καλα καλα βγαλει κονσολα τρεχουν να προλαβουν τα γατακια αχαχα!

Μαλλον ακομη δεν εχεις καταλαβει οτι η Nintendo παει για κλεισιμο φιλε ε.

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνια τώρα.

Μηδέν κέρδη αυτή η εταιρεία!

Δημοσ.

Θα μιλήσω βάση reviews από μεγάλα ξένα sites μιας που δεν έχω καμιά από της 2 κονσόλες και δεν είμαι και fanboy καμιάς αλλά σχεδόν παντού "ψηφίζουν" Ps4.

Αυτη η κονσόλα είναι κατασκευαστικά πολυ καλυτερη από ο ps4 ... Δεν ανεβάζει θερμοκρασίες όσες μέρες και να δουλεύει σερί ... Σε αντιθεση με το ps4 ... Επίσης η λειτουργία της ειναι κατά 30% πιο αθόρυβη σε σχέση με το ps4 . Βασικός λόγος να αγοράσει κάποιος το Xbox έναντι του ps4 δεν ειναι ένας αλλα πόλλοι...

Για την θερμοκρασία μιλάμε για 7-10c όχι και καμιά τεράστια διάφορα όπως αναφέρεις για μια κονσόλα η οποία είναι πιο compact και τα έχει όλα μέσα σε αντίθεση με το xbox που είναι πιο μεγάλο και έχει και εξωτερικό τροφοδοτικό.
Για τον θόρυβο ναι από ότι έχω δει το ps4 κάνει πολύ παραπάνω θόρυβο από το xbox αλλά αυτό είναι κάτι που θα το ακούσεις μόνο αν έχεις κοντά σου την κονσόλα η παίζεις σε απόλυτη ησυχία.
+Το ότι για να αλλάξεις δίσκο στο xbox χάνεις την εγγύηση σε αντίθεση με το ps.

Αν είχε κάποιος 360 θα πάρει xb1 λόγο του backwards compatibility ...

ok

Το controller ειναι 300% καλύτερο από του ps4 ... Οι αναλογικοί μοχλοί ειναι πολυ καλοι ποιοτικά και σε αίσθηση ... Ο σταυρός (πάνω κάτω δεξιά αριστερά) ειναι μηχανικός ... Όπως στα καλα razer πληκτρολογια ... Καμια σχέση με του ps4 ... Επίσης οι σκανδάλες ειναι οοοολα τα λεφτά ειδικά σε κατι fps που πυροβολείς και η κάθε σκανδάλη έχει ανεξάρτητη δονηση ξεχωριστή από το υπόλοιπο χειρηστηριο .

ναι αυτό είναι γνωστό από την προηγούμενη γενιά, η sony έχει κολλήσει σε ένα σχέδιο εδώ και 20 χρόνια και απλά του ρίχνει upgrades κάθε φορά αλλά είσαι λίγο υπερβολικός με το 300% δεν το λες και άβολο το dualshock είναι ένα αρκετά καλό χειριστήριο, εκτός αν εννοείς το elite χειριστήριο του xbox έτσι.

Άλλος ένας παράγοντας ειναι τα games ,with gold ... Τα οποια ειναι πολλά και καλα! Και όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε καλύτερα παιχνίδια ... Χωρια από τις τρελες προσφορες που έχεις μέσα στο στορ.
Επίσης με το ea access έχεις 20 παιχνίδια περίπου με μονο 25€ τον χρόνο ...

και το psn δίνει παιχνίδια και πολύ περισσότερα αλλά λίγο λιγότερο ποιοτικά από αυτά του xbox.
το ea access αρκετα καλο.

Ναι υστερει λίγο στα γραφικά και σε ισχυη ... Αλλα κερδίζεις σε πολλά αλλα . Οποιος θέλει το καλύτερο σε θέμα γραφικών σε κονσόλα παίρνει το ps4 οποιος θέλει overall εμπειρία και Καλουε τίτλους σε χαμηλετ τιμές η και τσάμπα παίρνει Xbox .
Όλες οι γνώμες σεβαστές βέβαια!

για την δύναμη δε θα πω κάτι το λες και μόνος σου(όχι ότι είναι εξωπραγματική η διαφορά) απλά αυτή τη στιγμή τα θεωρώ ισάξια overall αλλά άμα θες "potential" παίρνεις ps4 εκτός αν έχεις κόλλημα με τα xbox exclusives...

• Like 1
Δημοσ.

"μηχανικός όπως στα καλά razer πληκτρολόγια"

Καλά κατάλαβα, πάλι σε "ειδικο" πεσαμε. Από την στιγμή που βλέπω κάποιον να λεει μηχανικό και να σκέφτεται razer καταλαβαίνω τις γνώσεις του στο θέμα. Αν σου αρέσουν τόσο τα "δωρεάν" games μπορείς να με πληρωνεις 50€ τον μήνα για να σου δινω μία εντελώς δωρεάν καραμελιτσα κάθε μήνα, πως σου φαίνεται; Το backwards compatibility υπάρχει εδώ και καιρό, δεν ήταν εφεύρεση της Microsoft. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται θετικό αφού είναι κάτι το οποίο έπρεπε να είναι δεδομένο.

Το σημείο με το μοχλοί και fps το αφήνω ασχολιαστο επειδή δεν υπάρχει shooter που μπορεί να παιχτεί με controller εκτός και εάν παίζεις τελείως casual ή με την βοήθεια του γνωστού aimbot το οποίο υπάρχει από default στα μισά παιχνίδια. Όσον αφορά τις επιδόσεις το Xbox one είναι σκέτη τοστιέρα, φριχτά γραφικά πολύ χειρότερα απο του ps4 και πάρα πολύ κατώτερα ενός pc

Ποτέ δεν θα αγοραζα κονσόλα, προτιμώ το pc με τα χίλια αλλά αν ήμουν αναγκασμένος να επιλεξω Xbox ούτε για πλάκα δεν θα έπαιρνα, καλύτερα ps4 ή θα προτιμούσα ένα Wii u να παίξω κάνα zelda/Pokemon/Super Mario .

Το σχολιο σου με την καραμέλα ειναι άτοπο... Δεύτερον δεν ειναι 50€ τον μήνα αλλα 50€ οι 12 μήνες ... Τρίτον ξαναλέω ότι τα πλήκτρα του σταυρού ... Τα βελάκια όπως λέμε ειναι μηχανικά ... Μπορείς να το ψαξεις όπου θες και να το δεις και μόνος σου ... Η ακόμα καλύτερα δοκίμασε το ... Ναι το backwards υπήρχε δεν ειναι εφεύρεση της ms... Το θέμα είναι ότι το Xbox το έχει έναντι του ps4 ... Για τα γραφικά τι να σ πω ειναι όντως λίγο κατώτερα ... Αλλα εσύ το τερμάτισες ...

Γνώμες εκφράζουμε και απόψεις ... Η ειρωνια σου στο "ειδικός" δεν μ άρεσε γιατί ειρωνευοντας και κοροϊδεύοντας το κανεις προσωπικό το θέμα ... Κάνει Μπαμ ότι είσαι pc gamer... Ναι το pc σου παίζει πιλυ καλύτερα από το Xbox μου τα παιχνίδια ... Δεν συγκρίνουμε pc με Xbox όμως ...Ξεκολλήστε λίγο ... Και αφήστε εμάς με τις κονσόλες στα χαμηλά γραφικά μας να χαρούμε το gaming ! Άλλος διαθέτει 400€ άλλος 3000€ . Πιστεύω ότι αν είχαμε όλοι λεφτά σε pc θα καταλήγαμε ...

Δημοσ.

"Όσον αφορά τις επιδόσεις το Xbox one είναι σκέτη τοστιέρα, φριχτά γραφικά πολύ χειρότερα απο του ps4 και πάρα πολύ κατώτερα ενός pc"

Αυτος που το εγραψε αυτο παραπανω πρεπει να εχει σοβαρο θεμα. Απλα αυτο. Δεν θα πω κατι αλλο.

Ναι φιλε εχω πολυ σοβαρο θεμα με την οραση μου. Βλεπεις μπορω να καταλαβω την διαφορα μεταξυ ενος game στα 900p 30fps ολα στο low και ενος game με 60fps σε 1080p. Δεν το λεω εγω, το λενε οι πωλησεις, συνεχιστε να κανετε Like το ενα fanboy στο αλλο

PC>PS4>Wii U> Xbox One

PC τα παντα καλυτερα αλλα ακριβοτερο, Mods, χιλιαδες games σε πολυ καλες τιμες, upgradability κτλ

PS4 χαμηλοτερες επιδοσεις/τιμη αλλα εχει και 2 καλα exclusives

Wii U Nintendo exclusives και διαφορετικο gameplay

Xbox One 999999% καλυτερα ledακια στο χειριστηριο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την θερμοκρασία μιλάμε για 7-10c όχι και καμιά τεράστια διάφορα όπως αναφέρεις για μια κονσόλα η οποία είναι πιο compact και τα έχει όλα μέσα σε αντίθεση με το xbox που είναι πιο μεγάλο και έχει και εξωτερικό τροφοδοτικό.

Για τον θόρυβο ναι από ότι έχω δει το ps4 κάνει πολύ παραπάνω θόρυβο από το xbox αλλά αυτό είναι κάτι που θα το ακούσεις μόνο αν έχεις κοντά σου την κονσόλα η παίζεις σε απόλυτη ησυχία.

+Το ότι για να αλλάξεις δίσκο στο xbox χάνεις την εγγύηση σε αντίθεση με το ps.

Αναλογα και το παιχνιδι που παιζεις βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...