degrelle Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καταρχάς συγνώμη αλλά δεν ξέρω που αλλού να το βάλω. Σήμερα ενημερώθηκα οτι η i-ocean έκλεισε.Η εταιρία και όχι η αντιπροσωπεία (λέμε αντιπροσωπεία για να καταλαβαινόμαστε). Είμαι κάτοχος ενός i-ocean X7S-T και επειδή μου έκανε νούμερα στο 9μηνο το πήγα για σέρβις. Και πάω να το παραλάβω τώρα.Αλλά όταν μίλησα τηλεφωνικώς με το τμήμα σέρβις ενημερώθηκα οτι η εταιρία έχει κλείσει οπότε νομίζω προσωπικά και καθαρά για λόγους ανταλλακτικών οτι θα πρέπει να αποφύγουμε αγορά τηλεφώνου-ταμπλέτας απο αυτήν την εταιρία. Υ.Γ. Σημείο πώλησης-σερβις που με ενημέρωσε....my24shop/ τεχνικό τμήμα. (Για να μην πει κανεις οτι το έβγαλα απο το μυαλό μου παραθέτω και την πηγή) 1
ziaba Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κινέζοι τι περιμένεις πουλάνε 10000 συσκευές μετά κλείνουν και ανοίγουν με άλλο όνομα για ευνόητους λόγους
papp0us Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 To http://iocean.cc/ είναι εκτός λειτουργίας το FB Group είναι ανενεργό απο πέρυσι τον Ιούλιο που "πήγε διακοπές" οπότε φαντάζομαι πως δε χρειάζεσαι επίσημη πηγή. Βαρέσανε κανόνι. Κινέζοι τι περιμένεις πουλάνε 10000 συσκευές μετά κλείνουν και ανοίγουν με άλλο όνομα για ευνόητους λόγους Φαντάζομαι οτι για αυτή την εντυπωσιακά αβάσιμη δήλωση θα έχεις άπειρα παραδείγματα παρόμοιας συμπεριφοράς.
degrelle Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παιδιά το κινητό σαν κινητό ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.Απλά τα παιξε η μπαταρία.Τώρα το γιατί έχει κλείσει η εν λόγω εταιρία δεν το γνωρίζω.Η το πότε ακριβώς......
papp0us Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παιδιά το κινητό σαν κινητό ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.Απλά τα παιξε η μπαταρία.Τώρα το γιατί έχει κλείσει η εν λόγω εταιρία δεν το γνωρίζω.Η το πότε ακριβώς...... Το απλό Χ7s είχα εγώ, και έκλαψα οταν του έσπασα την οθόνη. Απίστευτο για την εποχή και τα λεφτά του. Απο οτι είχα διαβάσει τον περασμένο Ιούλιο είχαν κυρήξει πτώχευση, αλλα δεν ήταν απο επίσημες πηγές. Φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο συνέβει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα