mpataki82 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καλησπερα ποιο εινε το οκ στο τηλεκοντρολ παιδια?για να συνδεθω στο δικτυο? οποιος την εχει ας μα στηλει της ρυθμισεις που εκανε?
koprodogis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 για την ιστορία επειδή πήγα να την τσεκάρω σήμερα και να την πάρω αν η εικόνα της στα ελληνικά κανάλια ήταν ικανοποιητική με ενημέρωσαν πως δε μπορώ να την πάρω στα 449 παρότι είχαν 3 σφραγισμένα κομμάτια. Τους ενημέρωσα αφού έπαιξα με την τηλεόραση πως αν μου την δώσουν 449 την πήρα. Αρνήθηκαν και οι δρόμοι μας χωρίσαν
Aias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Περιοχη Αθηνας ,αν καποιος δεν την θελει στην τιμη προσφορας να μου στειλει μηνυμα και περναω και την περνω.thx
vadergr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 για την ιστορία επειδή πήγα να την τσεκάρω σήμερα και να την πάρω αν η εικόνα της στα ελληνικά κανάλια ήταν ικανοποιητική με ενημέρωσαν πως δε μπορώ να την πάρω στα 449 παρότι είχαν 3 σφραγισμένα κομμάτια. Τους ενημέρωσα αφού έπαιξα με την τηλεόραση πως αν μου την δώσουν 449 την πήρα. Αρνήθηκαν και οι δρόμοι μας χωρίσαν Παραξενο. Σε ποιο κατάστημα στο ειπαν αυτο ?
koprodogis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πυλαίας, πολύ απλά με ενημέρωσαν πως ισχύει η τιμή των 600κάτι ευρώ, όπως αυτή που ήταν για τα μη μέλη. Ρώτησα μία φορά υπάλληλο στις τηλεοράσεις και μία στη ρεσεψιον.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχει δοκιμάσει κανεις στο Netflix αν εμφανίζονται οι Ελληνικοί υπότιτλοι? Στις σειρές που υπάρχουν φυσικά... Εμφανίζονται μια χαρά.
nickelodeon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Την παρήγγειλα την Παρασκευή το μεσημέρι από την σελίδα τους. Η χρέωση στην κάρτα φαίνεται κανονικά, όταν πάω όμως στην λογαριασμό μου στις παραγγελίες δεν εμφανίζεται. Δεν έχω λάβει κανένα ενημερωτικό email για την παραγγελία και δεν κράτησα τον αριθμό παραγγελίας μετά την αγορά γιατί υπέθεσα θα ερχόταν αυτοματοποιημένο email αμέσως μετά την συναλλαγή. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία, είναι πρώτη φορά που κάνω αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα, είναι συνηθισμένη αυτή η τακτική???
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πάρε τηλέφωνο. Έπρεπε να σου έχει έρθει email. 1
pano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Την παρήγγειλα την Παρασκευή το μεσημέρι από την σελίδα τους. Η χρέωση στην κάρτα φαίνεται κανονικά, όταν πάω όμως στην λογαριασμό μου στις παραγγελίες δεν εμφανίζεται. Δεν έχω λάβει κανένα ενημερωτικό email για την παραγγελία και δεν κράτησα τον αριθμό παραγγελίας μετά την αγορά γιατί υπέθεσα θα ερχόταν αυτοματοποιημένο email αμέσως μετά την συναλλαγή. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία, είναι πρώτη φορά που κάνω αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα, είναι συνηθισμένη αυτή η τακτική??? Περίπου ίδια περίπτωση με την δική σου,Πέμπτη βράδυ παραγγελία,ξαφνικά και χωρίς καμμιά ειδοποίηση, Δευτέρα(χθές) περίπου 10 το πρωί την έφεραν λέγοντάς μου ότι δεν είχαν το σωστό τηλέφωνο, και κατά τις 3 το μεσημέρι μου στείλαν μύνημα από τα MEDIA ότι δεν έχουν το τηλέφωνό μου και δεν μπορεί να με βρεί η μεταφορική,άντε βγάλε άκρη.. Εν πάσει περιπτώση τι γομάρι(σε μέγεθος) είναι αυτό ρε παιδιά!! 2
nickelodeon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ΟΚ στο τηλέφωνο μου είπαν ότι η παραγγελία έχει περάσει κανονικά απλά κάποιο θέμα θα προέκυψε με το αυτόματο email.
pano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 klainmaingr μ'έσωσες με τις ρυθμίσεις που πρότεινες,πολύ καλύτερα τώρα. 1
mpataki82 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 παιδια ρυθμισεις για μας τους ασχετους για εικονα?
pano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ^ http://www.insomnia.gr/topic/611121-tv-panasonic-tx-50cx670e-449€-mediamarkt/?p=54906264
Προτεινόμενες αναρτήσεις