Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας και από μένα. Είδα φως και μπήκα. Έχω την 55, την πήρα το χειμώνα. Όντως έχει πάρει δύο αναβαθμίσεις από τότε. Μπράβο στα παιδιά και στον klainmaingr. Ότι ρυθμίσεις βρείτε και κυρίως για αθλητικά γράψτε και εδώ. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αρα σε όλα είναι καλή (για τα λεφτά της) μόνο στα αθλητικά δεν ξέρουμε ακόμη λόγο 50αρη πάνελ. Ελπίζω να κρατήσει η προσφορά γτ δεν μπορώ να πάρω ακόμα λόγο ότι λειπω λόγο δουλειάς...

Δημοσ.

Αρα σε όλα είναι καλή (για τα λεφτά της) μόνο στα αθλητικά δεν ξέρουμε ακόμη λόγο 50αρη πάνελ. Ελπίζω να κρατήσει η προσφορά γτ δεν μπορώ να πάρω ακόμα λόγο ότι λειπω λόγο δουλειάς...

Μπορεις να την παραγγείλεις δικτυακα.

Εξάλλου δεν υπάρχει στοκ στα καταστήματα.

Δημοσ.

Πληροφοριακά, στο MediaMarkt πυλαίας είχε 4 κομμάτια Σαββατο μέχρι τις 5, κουφάλες αφήστε το ένα για μένα... :devil:

Δημοσ.

Εχει δοκιμάσει κανεις στο Netflix αν εμφανίζονται οι Ελληνικοί υπότιτλοι?

Στις σειρές που υπάρχουν φυσικά...

Δημοσ.

Δεν ξέρω πότε θα μπορω να παραλαβω και θέλω να δω πως δείχνει τα sd και λόγο 50 αρη πάνελ πως είναι σε αθλητικά

Δημοσ.

400x400 σύμφωνα με το site Εμένα ευτυχώς ταίριαξε το Mount και  η θέση απο την παλιά 40ρα.

Ελληνικούς απο netflix δεν δοκιμάσα (tbh δεν ήξερα αν υπάρχουν κάν). Οι αγγλικοί φαίνονται μια χαρά πάντως και νομίζω οτι δεν παίζει ρόλο η tv σε αυτούς. Έρχονται με το video stream embedded.

Δημοσ.

400x400 σύμφωνα με το site Εμένα ευτυχώς ταίριαξε το Mount και οι θέση απο την παλιά 40ρα.

Ελληνικούς απο netflix δεν δοκιμάσα (tbh δεν ήξερα αν υπάρχουν κάν). Οι αγγλικοί φαίνονται μια χαρά πάντως και νομίζω οτι δεν παίζει ρόλο η tv σε αυτούς. Έρχονται με το video stream embedded.

Και εγω το ιδιο νομιζα , αλλα τελικά παιζει ρόλο και το app.

Διαβαζω για θεματα στη σειρά J6200 οπως και στο netflix app των oppo.

Δημοσ.

Κάτι σχετικό/άσχετο. Ξέρουμε τι καλύπτει η 5ετης απο mmarkt; Τεχνικά προβλήματα μόνο η και τπτ σπασίματα (μακριά απο μας) κτλ;

Αναρωτιέμαι αν η επέκταση είναι μόνο χρονική η καλύπτει και παραπάνω πράγματα.

Σύμφωνα με το site

Η υπηρεσία επέκτασης εγγύησης (G-Plus) της Media Markt σας παρέχει σιγουριά 5 έτηγια τις μεγάλες οικιακές συσκευές σας εξασφαλίζοντας: 

• Επισκευή χωρίς χρέωση σε πιθανές βλάβες της συσκευής σας
• Καμιά χρέωση για ανταλλακτικά 
• Κατ’οίκον εξυπηρέτηση για μεγάλες οικιακές συσκευές 
• Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 8015001100 (από σταθερό) & 211 211 7777 (από κινητό)
• Εύκολη και γρήγορη διαδικασία 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...