pano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ^Κατάλαβα φίλε μου ,σε τηλεοπτικό τον ψιλοήπιαμε. Δε πάει στο διάολο,ότι έγινε έγινε, εξάλλου βαρέθηκα με το μπαούλο που έχω για τηλεόραση τόσα χρόνια..
vadergr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εξαφανιστηκαν απο τα καταστηματα.Μονο παραγγελιες...
germants Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ^Κατάλαβα φίλε μου ,σε τηλεοπτικό τον ψιλοήπιαμε. Δε πάει στο διάολο,ότι έγινε έγινε, εξάλλου βαρέθηκα με το μπαούλο που έχω για τηλεόραση τόσα χρόνια.. Ο αδερφός μου έχει την 55αρα από την χειμωνιάτικη προσφορά στα 699 του ΜΜ. Μια χαρά είναι στο τηλεοπτικό, συγκριτικά με πάρα πολλές που την είχα συγκρίνει τότε στα ΜΜ. Νομίζω είναι μύθος για το τηλεοπτικό των Sony. Εγώ τουλάχιστον όχι μόνο δεν είδα καλύτερο τηλεοπτικό από την 55w807 (Full hd) που την συγκρίνα τότε αλλά χειρότερο. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ επίπεδα μαύρου πραγματικά (νομίζω αδικεί η φώτο που έβγαλε ο συμφορουμιτης παραπανω), νομίζεις ότι είναι τελείως κλειστή σε περιπτώσεις απόλυτου μαύρου. Ο Firefox είναι γρήγορος, το YouTube καταπίνει όλα τα 4Κ videos (σιγά τα 4Κ θα μου πεις), αλλά γενικά το Smart της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Το usb παίζει τα πάντα (ότι έχω δοκιμάσει από βίντεο δηλαδη), αλλά όχι dts ήχο. Το τηλεκοντρόλ όντως απαράδεκτο. Σε γενικές γραμμές θεωρώ θα μείνετε πολύ ικανοποιημενοι από την τηλεόραση 2
pano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ^Ευχαριστώ φίλε μου για το feedback,είχα πάει εχθές και την είδα αλλά είχε κόσμο και έτσι όπως ήταν φωτεινά δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά(ντάξ,δεν είμαι και κανάς ειδικός όπως καταλαβαίνεις). Το usb παίζει τα πάντα (ότι έχω δοκιμάσει από βίντεο δηλαδη), αλλά όχι dts ήχο. Συγνώμμη όσο αφορά τον ήχο που ανέφερες,μέσω dlna με υπολογιστή,θα πρέπει να γίνει μετατροπή ή όχι;
germants Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν το έχω δοκιμάσει, όπως προείπα είναι του αδερφού μου η tv και ο ίδιος είναι εξαιρετικά light χρήστης της tv (one tv και Άγιος ο θεός). Είχα στικάκι με πάσης φύσης αρχεία και το μόνο που διαπίστωσα από άποψη προβλήματος ήταν αυτό. 1
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ^Ευχαριστώ φίλε μου για το feedback,είχα πάει εχθές και την είδα αλλά είχε κόσμο και έτσι όπως ήταν φωτεινά δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά(ντάξ,δεν είμαι και κανάς ειδικός όπως καταλαβαίνεις). Αν αναβαθμίζεις απο μπαούλο όπως λές θα αλλάξει ο κόσμος σου. Όχι επειδη η τηλερόαση είναι υπερκορυφαία, αλλα επειδή οι διαφορές που θα νιώσεις είναι τεράστιες. Ιδιαίτερα αν έρχεσαι απο πολύ μικρότερες ίντσες. Απλά φρόντισε να την ρυθμίσεις σωστά. Εγώ ακόμα πειραματίζομαι με calibrations παιδιών απο άλλα φόρουμ για να βρώ που θα καταλήξω. Αλλα σαν βάση για να γίνει η τηλεόραση βιώσιμη χρησιμοποίησα αυτό Απλά βάλε πολύ παραπάνω το backlight (50-60) γιατί θα σου φαίνεται τρομερά σκοτεινή η εικόνα μέχρι να συνηθίσεις και να το ρίχνεις σιγά σιγά μόνος σου. Θυμήσου να κάνεις copy τα settings σε ΟΛΕΣ τις πηγές για να ξεμπερδεύεις. Και μετά όταν θα νιώσεις λίγο παραπάνω θα σετάρεις το κάθε τι ξεχωριστά. Τέλος αν δείς οποιοδήποτε πρόβλημα στην εικόνα κλείσε/άνοιξε τα picture settings. Κανονικά έχουμε τα πάντα off αλλα πολύς κόσμος τείνει να μαξάρει τα πάντα νομίζοντας οτι θα δεί διαφορά και τα κάνει κουλουβάχατα. @dess Αγοράζω σύμφωνα με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό που έχω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. HDR ακόμα δεν μπορεί να πάρει κάποιος σε προσιτή τιμή μέχρι να καθιερωθεί. Το 3d όλα δείχνουν πως πεθαίνει. Το μόνο future proof που χρειάζεται κάποιος σήμερα είναι ένα βασικό 4k και η συνδεσιμότητα. Το λέω αυτό γιατί πριν μια δεκαετία είχα πάρει μια μέτρια Sony FullHD 40ρα την εποχή που υπήρχαν τρομερές HDReady (που ήταν το current πρότυπο) στα ίδια/λιγότερα λεφτά. Πήγες 1080 ελάχιστες τότε. Απο ότι έχει πάνω η tv, η δυνατότητα 1080 και τα hdmi της ήταν που κατάφεραν να την κάνουν να μου κρατήσει σχεδόν 10 χρόνια χωρίς να έχω κανένα παράπονο. Και την έδωσα και ένα 200ρικο και μου βγήκε η αναβάθμιση 250ε. Αυτή την περίοδο απο τη μία κατανοώ το να θέλει κάποιος να πάρει ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει σε FullHD σε χαμηλή τιμή και πολλές ίντσες, αλλα δεν μπορώ να μη σκεφτώ οτι σε μια 3ετία θα ψάχνει να την αλλάξει γιατί θα υπάρχει πολύ περισσότερο 4k περιεχόμενο και θα μένει "πίσω". Τα hz παλεύονται. Η τεχνολογία του panel παλεύεται. Αλλα το να μένεις σε χαμηλότερη ανάλυση (έστω και με μέτριο αποτέλεσμα) επειδή η τεχνολογία προχωράει, δεν παλεύεται ιδιαίτερα. Και μεταπωλητικά να το δεί κανείς, λιγότερο απο 250 σε μια 3ετια δεν πρόκεται να φύγει αυτή η tv και λόγω ιντσών αλλα και λόγω 4k στα χαρτιά. Προτιμώ να πάρω τώρα κάτι οικονομικό και οριακά future proof και να κρίνω τι θα μου χρειάζεται πραγματικά απο new tech σε μερικά χρόνια για να την "αλλάξω" με μια μικρή διαφορά, παρά να πάρω τώρα κάτι redundant και να την πατήσω όπως με το 3d ας πούμε. 5
nickelodeon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Να κάνω μία ερώτηση λίγο noob. Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται αν υποστηρίζει HEVC (H.265), δεν έχει αναφερθεί γιατί θεωρείται αυτονόητο ότι τον υποστηρίζει? Γνωρίζει κανείς αν τελικά παίζει αρχεία συμπιεσμένα σε HEVC από usb stick? EDIT. Το βρήκα, κατέβασα το manual της TV, γράφει ότι υποστηρίζει HEVC H.265 σε MP4 και MKV Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2016 από nickelodeon 1
pano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ και σένα φίλε klainmaingr,και μπράβο ρε παλληκάρια για την διάθεση και την όρεξή σας,να κατατοπίζεται εμάς τους άσχετους με το αντικείμενο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Να κάνω μία ερώτηση λίγο noob. Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται αν υποστηρίζει HEVC (H.265), δεν έχει αναφερθεί γιατί θεωρείται αυτονόητο ότι τον υποστηρίζει? Γνωρίζει κανείς αν τελικά παίζει αρχεία συμπιεσμένα σε HEVC από usb stick? EDIT. Το βρήκα, κατέβασα το manual της TV, γράφει ότι υποστηρίζει HEVC H.265 σε MP4 και MKV Ναι παιζει, το δοκιμασα. Όπως και ολες, από τα περσινα ηδη μοντελα. 1
koprodogis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Τελικά ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεται περίπου για την εναλλαγή των τηλεοπτικών καναλιών;
fakiris31 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Σε αθλητικά πως τα πάει? Δεν μπορώ να πάω να την δω από κοντά λόγο δουλειάς και ψάχνω tv αλλά μέχρι τον αυγουστο δύσκολα να μπορώ δω από κοντά. Είναι κάποιος που θυμάται πριν 4 χρόνια ως πότε είχανε καλές προσφορές. Λόγο euro και ολυμπιακών εννοώ
germants Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Τελικά ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεται περίπου για την εναλλαγή των τηλεοπτικών καναλιών;Όχι πάνω από 3 δεύτερα
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τελικά ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεται περίπου για την εναλλαγή των τηλεοπτικών καναλιών; Ο ήχος έρχεται απευθείας και μετά από λίγο έρχεται και η εικόνα. 2-3 δευτερόλεπτα χοντρικά
koprodogis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δε μου ακουγεται υπερβολικό πάντως. Γνωρίζει κάποιος σε τι ποσοστό οι ταινίες που κυκλοφορούν σε στα torrent έχουν DTS ήχο; Προσωπικά με συγκρατεί ο Player της καθώς θα χρησιμοποιηθεί σε ποσοστο 50-50 για τηλεοπτικό σήμα και ταινίες. Kάποιος που την είχε παλιότερα, αυτή ή κάποιο άλλο μοντέλο, παίρνει Update η τηλεόραση ή η panasonic Κάνει την πάπια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις