dess Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ανάμεικτα συναισθήματα. Μετά από παράκληση φίλου που ενδιαφέρεται για αγορά tv πήγα και είδα-περιεργάστηκα την τηλεόραση της προσφοράς. (Για να πω την αμαρτία μου την ψιλο-ήθελα και για μένα!) Ο εξυπηρετικός και καταρτισμένος πωλητής μου έδωσε το τηλεκοντρόλ της και από απόσταση 2-3 μέτρων παρατήρησα και σας μεταφέρω τα εξής. Δείχνει καλο-κατασκευασμένη, αλλά δεν μου άρεσε η διχρωμία (το κάτω μέρος ασημί, τα άλλα γκρι). Είναι τσέχικης κατασκευής. Σταθερότητα βάσης δεν μπορούσα να καταλάβω - υπήρχε έξτρα στερέωση σε όλες τις τιβι από το κατάστημα στο πίσω μέρος των οθονών. Ο ήχος ήταν κλειστός-κλειδωμένος? - δεν άκουσα πως παίζει. Το πάνελ είναι σχετικά ανακλαστικό και δεν δείχνει να αλλάζει-αλλοιώνεται δραματικά η εικόνα σε μέτριες οριζόντιες γωνίες. Τα κανάλια αλλάζουν στα 4 δευτερόλεπτα ίσως παραπάνω στα fhd. Το πρόγραμμα ήταν τηλεοπτικό απογευματινό (digea, κακό περιεχόμενο σε κακή μορφή). Βέβαια είναι γενικότερο το θέμα με πρόγραμμα κακής ανάλυσης-μεγάλης συμπίεσης σε 4Κ οθόνη, δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη tv. Κατά τη διάρκεια του ψαχουλέματος στα μενού της τα οποία ήταν περιεκτικά και έδιναν πολλές ρυθμίσεις, βγάζει μήνυμα για update προγραμμάτων. Έκανε scan και ενημέρωσε τα Fhd κανάλια digea (fhd λέμε τώρα- μόνο το logo hd δίπλα στο σήμα του σταθμού - τουλάχιστον κλειδώνει ο ant1 σε 16:9). Η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ με τα fhd. Στα μη fhd πρέπει να παίξεις πολύ με τις ρυθμίσεις (cinema mode και απενεργοποίηση σε όλα τα 'βελτιωτικά' ή τα έχεις στο ελάχιστο. Παρέχει 4-5 'βελτιώσεις' σήματος - τουλάχιστον με λίγο ψάξιμο οι υπότιτλοι κάπως καθάρισαν. Γιατί πριν έδειχναν ενοχλητικά άσχημα, σαν υπερ-συμπιεσμένα jpeg κείμενα. Η εικόνα όμως γίνεται κάπως τεχνητή με τα 'βελτιωτικά'. Το μαύρο της ήταν καλό, (προέρχομαι από θεάσεις με ips), η αντίθεση επίσης. Τα scroll των σταθμών ήταν σχετικά ομαλά, η κίνηση και τα pan μέτρια. Δεν είχε αθλητικά εκείνη την ώρα. Το panel είναι 50άρι, βεβαίωσε ο πωλητής. Το τηλεκοντρόλ τυπικό. Smart δεν έψαξα. Στο demo του μαγαζιού σε είσοδο av, έδειχνε πραγματικά την διαφορά στην ανάλυση στα 4Κ. Από κοντά όμως, όχι από τα 3 μέτρα.. Στα συν το Hdmi v2.0 και το usb 3.0, πέρα από το προφανές 4Κ panel. Θα την αγόραζα? Πήγα με την πιστωτική στη τσέπη (έτοιμος πελάτης), πολύ καλή τιμή, future proof, τα reviews λένε ότι παίζει καλά σαν monitor, έχει firefox os (κόλλημα), αλλά τελικά το ερώτημα είναι: Τι να την κάνεις την οθόνη 4Κ με digea?
heavyrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Λογικο να βλεπεις ανακλασεις στην οθονη με τον δυνατο φωτισμο των μαγαζιων. Σιγουρα θα εχει καλυτερα μαυρα μιας και εχει va panel. Οσον αφορα την καθυστερηση στην εναλλαγη των καναλιων, ολες οι smart που ειχα ειχαν/εχωκαι εχω δει εχουν αισθητη καθηστερη στηνεναλλαγη καναλιων, εδω σιγουρα παιζει ρολο και η ποιοτητα του σηματος. Στα 3 μετρα δεν μπορεις να διακρινεις διαφορα σε μια 50αρα, οποτε λογικο να πρεπει να πας πιο κοντα για να διακρινεις. Για το firefox os δεν εχω ιδεα. Δυστυχως στο ιντερνετ δεν υπαρχουν πολλες πληροροφιες και κανενα αναλυτικο review για να ξερουμε ακριβως τις δυνατοτητες της. Εγω μονο και μονο λογω τιμης ΔΕΝ θα την επαιρνα, 4κ σοβαρο σ αυτα τα λεφτα δεν παιρνεις. Οσον αφορα την ερωτηση τι να την κανεις την ultra hd , υπαρχουν ταινιες ( torrent, ultra hd blurays,netflix, youtube κτλ) και παιχνιδια αν εχει δυνατο υπολογιστη, συντομα θα εχουμε και ps4 και xbox1 με ultrahd παιχνιδια, οποτε ναι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες.
DeareN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εχω την 55άρα, δεν παίζεται μιλάμε σε καλό υλικό, από 1080 και πάνω, αλλά μη περιμένετε τίποτα ποιότητα σε digea κλπ... Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει, 750 μου στοίχησε η 55άρα πάλι σε προσφορά... 2
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Λοιπόν εντυπώσεις απο τις πρώτες ώρες. Μετά απο πάρα πολύ ψείρισμα στο calibration (μόνο το true cinema mode είναι αξιοπρεπές, μακριά απο τα υπόλοιπα) κάθισα να δώ content απο διάφορες πηγές. 1)Digea. Δεν βλέπω τηλεόραση οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλα σαν εικόνα για upscaled μου φάνηκε πάρα πολύ καλή. Τα HD κανάλια (ο θεός να τα κάνει) βλέπονται κανονικά. 2)Ps4. Δοκίμασα με μερικά games. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρώ καλό picture balance για games στο calibration. Πολύ καλή απόδοση όπως και να'χει και ανεπαίσθητο input lag στο game mode. 3)Twitch. Το γράφω γιατί δοκίμασα games με πολύ κίνηση τύπου overwatch. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Η ταχύτατη κίνηση με ενοχλεί αλλα μάλλον φταίει οτι έχω απενεργοποιήσει ΟΛΑ τα picture modes για το calibration. Με το frame correction ακόμα και στο min είναι πολύ καλύτερα. 4) 4k UHD Netflix. Εδώ είναι που σκάλωσα και είπα οτι ΟΚ η αγορά άξιζε 100%. Πάντα με το σωστό calibration το να βλέπεις 4κ daredevil ας πούμε, είναι απόλαυση. Το app είναι native στην tv και έπαιξε με ένα απλό login. Το netflix and chill απέκτησε άλλο νόημα απο σήμερα. Καλό το pc και η σύνδεση με το hdmi, αλλα το κουμπάκι Netflix πάνω στο controller είναι άλλη φάση. Απροβλημάτιστα με wifi. Mkv δε δοκίμασα και pc για 4k gaming επίσης δε συνέδεσα. Απο αύριο μάλλον. Προς το παρόν έχω μόνο καλά να πώ. Απλά να επιμείνω στο calibration. Σε οποιοδήποτε mode περαν του true cinema όλα φαίνονται jaggy. Στο true cinema με καλά settings είναι απλά υπέροχη. Και τα μαύρα της άψογα. Όλα τείνουν οτι πράγματι είναι το ίδιο μοντέλο με την 680 και δικαίως την εκθειάζουν στα reviews. Αν μπορέσω αύριο να πάω να πάρω και την 5ετη κατόπιν εορτής θα είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τελευταία. Σε ένα τελευταίο note, περίμενα οτι το upgrade απο τα 40 στα 50 θα ήταν χαοτικό αλλα τελικά ίσως να άντεχα 55 και στο μάτι και στον χώρο (για την υπερβολή) 4
xristoslet Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλά δεν μπαίνω στον πειρασμό να ακυρώσω την παραγγελία της J6200... Ελπίζω να κάνω καλά... 1
tiniakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Λογικο να βλεπεις ανακλασεις στην οθονη με τον δυνατο φωτισμο των μαγαζιων. Σιγουρα θα εχει καλυτερα μαυρα μιας και εχει va panel. Οσον αφορα την καθυστερηση στην εναλλαγη των καναλιων, ολες οι smart που ειχα ειχαν/εχωκαι εχω δει εχουν αισθητη καθηστερη στηνεναλλαγη καναλιων, εδω σιγουρα παιζει ρολο και η ποιοτητα του σηματος. Στα 3 μετρα δεν μπορεις να διακρινεις διαφορα σε μια 50αρα, οποτε λογικο να πρεπει να πας πιο κοντα για να διακρινεις. Για το firefox os δεν εχω ιδεα. Δυστυχως στο ιντερνετ δεν υπαρχουν πολλες πληροροφιες και κανενα αναλυτικο review για να ξερουμε ακριβως τις δυνατοτητες της. Εγω μονο και μονο λογω τιμης ΔΕΝ θα την επαιρνα, 4κ σοβαρο σ αυτα τα λεφτα δεν παιρνεις. Οσον αφορα την ερωτηση τι να την κανεις την ultra hd , υπαρχουν ταινιες ( torrent, ultra hd blurays,netflix, youtube κτλ) και παιχνιδια αν εχει δυνατο υπολογιστη, συντομα θα εχουμε και ps4 και xbox1 με ultrahd παιχνιδια, οποτε ναι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες. Σαν να μου λες καλά κάνουν οι εταιρίες και μας γδέρνουν. Παλαιότερα αν ήθελε τούμπανο κινητό έπρεπε να τα ακουμπήσεις χοντρά τώρα με τα κινέζικα με 150-200 τα κάνεις όλα. Έχω την 55cx710 και με λιγότερα από 1000 ευρώ βλέπω υπέροχο 4Κ. Με 2000-3000 σίγουρα θα είναι τοπ η εικόνα αλλά όχι ότι τώρα αυτό που βλέπω είναι χάλια.
heavyrain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ειναι οντως καλη η cx700 σειρα, ηταν στις πιθανες επιλογες μου αλλα προτιμησα lg τοτε. Παντου ισχυει αυτο και σε ολα. Κακα τα ψεματα αλλα ΔΕΝ κανεις ο,τι κανεις με ενα επωνυμο flagship με ενα κινεζικο των 200€(εκτος αν στελνεις μονο sms και τηλεφωνικες κλησεις, τραβηγμενο παραδειγμα αλλα δεν ειναι του παροντος) οπως και σε αλλα πραματα, αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση και παιζει ρολο επισης τι αναγκες εχει ο καθενας. Πχ στις τηλεορασεις (κινητα κτλ) ο καθενας ο,τι συσκευη και να χει θα την εκθειασει ειτε λογω ασχετοσινης ειτε για να πεισει τους αλλους οτι τα λεφτα του πιασαν τοπο ειτε γιατι δεν εχει δει κατι καλυτερο ειτε ειτε ειτε...Τρανο παραδειγμα τα σχολια του σκρουτζ αλλα και εδω. Εδω ομως ερχονται οι ειδικοι που κανουν μετρησεις με οργανα και μας πληροφορουν αναλυτικα για την καθε τηλεοραση στην περιπτωση μας, τα οποια δειχνουν αντικειμενικα (οχι παντα) ποια ειναι καλη και σε ποια σημεια και ποια οχι και ας τους αλλους να κουρευονται. Εγω απο το 2011 εχω αλλαξει 5 τηλεορασεις εχω περασει και απ τις 3 τοπ μαρκες, σε καθε αλλαγη πηγαινα και σε ακριβοτερο μοντελο (ξεκινησα απο μοντελο των 400€ και εχω φτασει στου διχιλιαρου τωρα, μιλαω για τιμες οταν κυκλοφορησαν) οποτε μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ναι... οτι πληρωνεις παιρνεις (λογικο δεν ειναι; ) τεχνικες γνωσεις εχω λιγες οποτε δεν μπορω να μπω σε βαθειες λεπτομεριες αλλα οπως ξαναπα υπαρχουν πχ: 55αρες 4κ των 700€ και 4κ του τριχιλιαρου, γι αυτο λεω και ξαναλεω (οχι μονο εγω) σοβαρη 4κ κατω του χιλιαρικου ΔΕΝ παιρνεις, επισημαινω ξανα: παντα αναλογα τις απαιτησεις και την τσεπη φυσικα, του καθενος. 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Λοιπόν εντυπώσεις απο τις πρώτες ώρες. Μετά απο πάρα πολύ ψείρισμα στο calibration (μόνο το true cinema mode είναι αξιοπρεπές, μακριά απο τα υπόλοιπα) κάθισα να δώ content απο διάφορες πηγές. 1)Digea. Δεν βλέπω τηλεόραση οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλα σαν εικόνα για upscaled μου φάνηκε πάρα πολύ καλή. Τα HD κανάλια (ο θεός να τα κάνει) βλέπονται κανονικά. 2)Ps4. Δοκίμασα με μερικά games. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρώ καλό picture balance για games στο calibration. Πολύ καλή απόδοση όπως και να'χει και ανεπαίσθητο input lag στο game mode. 3)Twitch. Το γράφω γιατί δοκίμασα games με πολύ κίνηση τύπου overwatch. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Η ταχύτατη κίνηση με ενοχλεί αλλα μάλλον φταίει οτι έχω απενεργοποιήσει ΟΛΑ τα picture modes για το calibration. Με το frame correction ακόμα και στο min είναι πολύ καλύτερα. 4) 4k UHD Netflix. Εδώ είναι που σκάλωσα και είπα οτι ΟΚ η αγορά άξιζε 100%. Πάντα με το σωστό calibration το να βλέπεις 4κ daredevil ας πούμε, είναι απόλαυση. Το app είναι native στην tv και έπαιξε με ένα απλό login. Το netflix and chill απέκτησε άλλο νόημα απο σήμερα. Καλό το pc και η σύνδεση με το hdmi, αλλα το κουμπάκι Netflix πάνω στο controller είναι άλλη φάση. Απροβλημάτιστα με wifi. Mkv δε δοκίμασα και pc για 4k gaming επίσης δε συνέδεσα. Απο αύριο μάλλον. Προς το παρόν έχω μόνο καλά να πώ. Απλά να επιμείνω στο calibration. Σε οποιοδήποτε mode περαν του true cinema όλα φαίνονται jaggy. Στο true cinema με καλά settings είναι απλά υπέροχη. Και τα μαύρα της άψογα. Όλα τείνουν οτι πράγματι είναι το ίδιο μοντέλο με την 680 και δικαίως την εκθειάζουν στα reviews. Αν μπορέσω αύριο να πάω να πάρω και την 5ετη κατόπιν εορτής θα είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τελευταία. Σε ένα τελευταίο note, περίμενα οτι το upgrade απο τα 40 στα 50 θα ήταν χαοτικό αλλα τελικά ίσως να άντεχα 55 και στο μάτι και στον χώρο (για την υπερβολή) Μπορεις να μου πεις περισσοτερες εντυπωσεις και να δοκιμασεις περισσοτερα πραγματα; απο υποτιτλους σε ταινιες σειρες ειτε απλες ειτε HD H UHD πως ειναι; επισης με περιεχομενα απο εξωτερικο σκληρο και δικτυακο πως τα παει ; στα μενου λαγκαρει; και γωνιες θεασης ειτε με πολυ φως ειτε καθολου τι λενε;
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Επειδή συμφωνώ απόλυτα με τον heavyrain περι ασχετοσύνης και αερολογίας, ας δούμε τι λένε οι reviewers για να μη λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας. Μαζεμένα reviews. Θεωρώντας δεδομένο οτι 680 και 670 είναι ένα και το αυτό βλέπουμε 8 μαζεμένα reviews. 79/100 σύνολο με 3 reviews 60/100 που ρίχνουν τον Μ.Ο. Για να δούμε γιατί: Τα 2 γαλλικά site λένε τα εξής: 01net (φαίνεται κακό site και κακό review αλλα το συμπεριλαμβάνω για fairness) Η 680 δεν είναι κακή τηλεόραση αλλα σε αυτά τα λεφτά υπάρχει η 700 που είναι κάπως καλύτερη. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για εμάς μιας και και απο skroutz η cx700 έχει κυριολεκτικά διπλάσια τιμή. (799€) Les Numeriques (φαίνεται fair και αναλυτικό review) 1)Όχι αρκετά καλή απόκριση στο panel 2)Λείπουν εφαρμογές απο το Firefox OS 3)Μικρές γωνίες Θέασης 1)Συμφωνώ και είναι και ο λόγος που είναι σε αυτά τα λεφτά. Το μόνο (πολύ) σημαντικό μειονέκτημα της τηλεόρασης. 2)Πλέον το μόνο που δεν μπόρεσα να βρώ ήταν ένα twitch app (αλλα μικρό το κακό μιας και το τρέχω απο ps4). Έχει πολλά παραπάνω apps απο ότι θα περίμενα και τα out of the box 4k youtube και netflix ήταν ευχάριστες εκπλήξεις. 3)I beg to differ. Σίγουρα κάποιος πιο σχετικός μπορεί να το αιτιολογήσει αυτό, αλλα στο απαίδευτο μάτι μου και ακόμα και σε 170μοίρες μπορούσα και έβλεπα μια χαρά. Όχι τέλεια αλλα ήμουν και στις γ@μημένες 170 μοίρες. Ο ίδιος τύπος αναφέρει μέσα στο review οτι υπάρχει κίνδυνος για clouding, αλλα αυτό όχι λόγω της συγκεκριμένης tv αλλα τής Edge LED τεχνολογίας που χρησιμοποιεί. Δε γνωρίζω τίποτα για το παραπάνω απλά θεώρησα καλό να το αναφέρω. Τέλος υποτίθεται οτι υπάρχει και ένα τρίτο review 60/100 απο το Digitalversus. Πρακτικά είναι διπλό entry απο ακριβή μετάφραση του lesnumeriques στα αγγλικά και το site πλέον δεν υπάρχει. Αυτά με τις randoμιές οι οποίες έπρεπε να αναφερθούν για να είμαστε δίκαιοι. Πάμε λίγο στο avforums που είναι το μόνο που αξίζει να αναφερθεί. 9/10 Γιατί ρε avforums 9/10; Τι πήγε στραβά 1)Μικρό Clouding σε απόλυτο σκοτάδι 2)Το κουμπί του netflix πατιέται καταλάθος 3)Όλα τα presets είναι χάλια εκτός απο το true cinema 1)Όπως είπα δεν έχω ιδέα αλλα κάτι θα ξέρουν παραπάνω 2)Kappa 3)Yup. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή κάνει το περιεχόμενο να φαίνεται μαύρο χάλι. Το σύνδρομο του full backlight /saturation που έχει πολύς κόσμος που δεν έχει ιδέα. Φαίνεται εντυπωσιακό αλλα είναι χάλια. Πέρα απο αυτά έχουμε και γύρω στις 40 σελίδες στα forums με κατα βάση ευχαριστημένους users (και πολλά και καλά tips για calibration). Όλα αυτά με reviews και απόψεις ~6μηνου και σε review prices ~900ευρώ. Τώρα μιλάμε για μισή τιμή. Το οτι με 1000-2000€ θα πάρουμε πολύ καλύτερη tv το γνωρίζουμε. Δεν γνωρίζουμε όμως αν υπάρχει άλλη tv που να πλησιάζει έστω και για αστείο το vfm που έχουμε σε αυτή την περίπτωση. Είναι ότι καλύτερο; ΦΥΣΙΚΑ και όχι. Είναι ότι καλύτερο για τα 450ρημαδοευρώ της με 5ετη πλέον εγγύηση; Προσωπικά το θεωρώ πάρα, μα πάρα, πολύ πιθανόν. Δυστυχώς είμαι δουλεια και δεν μπορώ να πειραματιστώ με παραπάνω περιεχόμενο αλλα λογικά το βραδάκι θα δώ και τα υπόλοιπα. @Eddy Υπότιτλους είδα μόνο σε Netflix HD και UHD. Πάρα πολύ καλά. Τα μενού πάνε απροβλημάτιστα. Άλλαζα settings συνέχεια χθές και δεν ένιωσα ιδιαίτερη αργοπορία Οι γωνίες θέασης στις υπερβολές τους είναι ανεκτές. Έχει μεγάλο πρόβλημα με το φώς. Έχω ένα Κρυφό φωτισμό πίσω απο τον καναπέ και βαράει πολύ άσχημα επάνω στην οθόνη. Ταινίες απο σκληρό δεν βλέπω ποτέ οπότε δεν έχω άποψη αλλα όλοι λένε οτι το player είναι κακό. edit: Πετάχτηκα και πήρα και την 5ετη εγγύηση. Και πάλι απίστευτα εξυπηρετική η κοπέλα στην υποδοχή μου έκανε την διαδικασία χωρίς πολλά πολλά. Ευχαριστώ πολύ τον matrixxx για την ενημέρωση. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από klainmaingr 7
vadergr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Aπο smart, youtube και netflix κανονικά στα 4κ χωρις σπασιματάκια ? Τελικά εχει και wifi , και lan , και hdmi 2.0 και hdcp 2.2 ?
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Aπο smart, youtube και netflix κανονικά στα 4κ χωρις σπασιματάκια ? Τελικά εχει και wifi , και lan , και hdmi 2.0 και hdcp 2.2 ? Youtube και netflix κανονικότατα 4k χωρίς το παραμικρό κόλλημα μέσω wifi. Το vimeo τα έπινε στα 4k αλλα αυτό μάλλον λόγω δικτύου που το είχα ήδη φορτωμένο με 2 άλλα streams στα pc. Όταν έκανε buffer και μετά πήγαινε απροβλημάτιστα. Φαντάζομαι με ethernet θα είναι ακόμα καλύτερα. Ναι έχει και wifi και lan. Hdcp 2.2 και hdmi 2.0 έχει, αλλα δεν έχει 2.0a.
vadergr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τι χανουμε στο 2.0α ? Λογικα με τα UHD players (το νεο προτυπο) θα υπάρχει πλήρη συμβατότητα με εξαιρεση το HDR , σωστά ?
mtriandros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 SOS... 1. η εικονα σε απλο τηλεοπτικο SD / HD πως ειναι 2. σε τηλεοπτικο SD / HD σε κινηση ποδοσφαιρου - μπασκετ πως ειναι ? 3. η 5ετης εγγύηση ποσο ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Οπως εχω γραψει απο χθες το βραδυ η 5ετης ειναι δωρεαν-προσφορα. Για τον klainmaingr: (μεγειες, καλοριζικη ) Σε απολυτο σκοταδι όταν βαζεις εντελως κενη μαυρη οθονη, πως είναι η κατασταση; Είναι σχεδόν σαν να μην αναβει; Μια φωτογραφια θα βοηθουσε πολύ. Το backlight βαλτο στο ελαχιστο (0) για την συγκεκριμενη "μετρηση" αν μπορεις, αφου στις περισσοτερες τηλεοράσεις είναι υπερ-αρκετος ο φωτισμος στο μηδεν για σκοταδι. Τα 4Κ του netflix είναι χειροτερα σε σχεση με 4Κ HEVC/Η.265 από mkv κλπ. (και όχι μονο στα 4Κ). Πιθανον εχει Η.264 codec και εκει χανει.Τουλαχιστον αυτά ειδα εγω στον δοκιμαστικο μου μηνα προσφατα. Αρκετος κοκκος και συμπιεση. Αν δοκιμασεις καμια ματροσκα (ασχέτως αναλυσης) με εσωτερικους ή/και εξωτερικούς υποτιτλους και μας πεις αν και πως βγαινουν τα Ελληνικα, επισης θα βοηθήσεις πολύ κοσμο. Τελος, η κινηση φανταζομαι δεν είναι smooth, δεν εχει ενδιαμεσο frame δλδ... ε;
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τι χανουμε στο 2.0α ? Λογικα με τα UHD players (το νεο προτυπο) θα υπάρχει πλήρη συμβατότητα με εξαιρεση το HDR , σωστά ? Ναί θα είναι κομπλέ με UHD players αλλα HDR δεν. SOS... 1. η εικονα σε απλο τηλεοπτικο SD / HD πως ειναι 2. σε τηλεοπτικο SD / HD σε κινηση ποδοσφαιρου - μπασκετ πως ειναι ? 3. η 5ετης εγγύηση ποσο ? 1) Στο HD τηλεοπτικό όσο έπαιζε καταλάθος μέχρι να κάνω τα settings μου φάνηκε ΟΚ. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση though και δε μπορώ να συγκρίνω. SD δεν είδα καν. 2)Δεν είδα οτιδήποτε αθλητικό απο τηλεοπτικό σήμα. Το πιο πιθανό είναι να είναι μέτρια μιας και το πάνελ δεν είναι αμαν και τί για τέτοια χρήση. Πιθανολογώ οτι με το frame correction στο max και γενικά με tinkering στα settings θα είναι καλή (κακή) εμπειρία αλλα δε μπορώ να πώ με σιγουριά. 3)Τζάμπα απο τα mediamarkt με κάθε αγορά UHD τηλεόρασης Οπως εχω γραψει απο χθες το βραδυ η 5ετης ειναι δωρεαν-προσφορα. Για τον klainmaingr: (μεγειες, καλοριζικη ) Σε απολυτο σκοταδι όταν βαζεις εντελως κενη μαυρη οθονη, πως είναι η κατασταση; Μια φωτογραφια θα βοηθουσε πολύ. Το backlight βαλτο στο ελαχιστο (0) για την συγκεκριμενη "μετρηση" αν μπορεις, αφου στις περισσοτερες τηλεοράσεις είναι υπερ-αρκετος ο φωτισμος στο μηδεν για σκοταδι. Τα 4Κ του netflix είναι πολύ χειροτερα σε σχεση με 4Κ HEVC/Η.265 από mkv κλπ. Πολυς κοκκος και συμπιεση. Αν δοκιμασεις καμια ματροσκα (ασχέτως αναλυσης) με εσωτερικους ή/και εξωτερικούς υποτιτλους και μας πεις αν και πως βγαινουν τα Ελληνικα, επισης θα βοηθήσεις πολύ κοσμο. Τελος, η κινηση φανταζομαι δεν είναι smooth, δεν εχει ενδιαμεσο frame δλδ... ε; Ευχαριστώ πολύ. Με την 5ετη με έσωσες. Θα το κάνω το βράδυ και θα βγάλω φωτό. Το ίδιο και με mkv αν προλάβω να κατεβάσω κάτι. Η κίνηση είναι ΟΚ σε λογικές ταχύτητες αλλα σε γρήγορες εναλλαγές είναι μέτρια. Φαντάζομαι οτι με το Intelligent frame Creation ON και πόσο μάλλον σε max θα υπάρχει αισθητή βελτίωση αλλα θέλει πειραματισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις