mentoras99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Γιατι οταν τηλεφωνο απο το ασυρματο τηλεφωνο panasonic, οταν καλω σε καποια τηλεφωνικη υπηρεσια helpdesk, και πρεπει να πατησω καποιον αριθμο για να επιλεξω μες το τηλεφωνικο μενου, δεν φαινεται να λειτουργει το πατημα των πληκτρων;Αντιθετως, απο το σταθερο τηλεφωνο, κανονικα μπορω να επιλεξω, πατωντας, 1,2,3 κλπ.Καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι, τονικα/παλμικα κλπ, αλλα μπορει καποιος να μου πει σιγουρα, και που ακριβως στο μενου ειναι;
panos- Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να αλλάξεις λειτουργία μεταξύ παλμικου και τονικου. Δεν γνωρίζω ακριβώς την επιλογή.
mentoras99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ρε παιδια, με βοηθαει καποιος; Αυτο εδω το τηλεφωνο εχω http://www.e-shop.gr/panasonic-kx-tg-6811-silver-gr-p-TEL.002162 Και εχω και το pdf manual, αλλα δεν βρισκω πως αλλαζει. Επισης ψαχνω στο google https://www.google.gr/#q=panasonic+KX-TG6811+pulse+tone+ αλλα και παλι δεν βρισκω τον τροπο. Μπορει καποιος να μου πει;;;;
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Απο τα λινκ που παρεθεσες και αν εκανες τον κοπο να διαβασεις..... Προσωρινός τονικός τρόπος κλήσης (για χρήστες παλµικών συστηµάτων) Μπορείτε να αλλάζετε προσωρινά τον τρόπο κλήσης σε τονικό όταν χρειάζεστε πρόσβαση σε τονικά τηλέφωνα (για παράδειγµα, τηλεφωνικές τραπεζικές υπηρεσίες). 1 Πραγµατοποίηση µίας κλήσης. 2 Πιέστε {*} όταν σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό σας ή το ΡΙΝ σας και,στη συνέχεια, πιέστε τα κατάλληλα πλήκτρα κλήσης. 1
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Απο τα λινκ που παρεθεσες και αν εκανες τον κοπο να διαβασεις..... Προσωρινός τονικός τρόπος κλήσης (για χρήστες παλµικών συστηµάτων) Μπορείτε να αλλάζετε προσωρινά τον τρόπο κλήσης σε τονικό όταν χρειάζεστε πρόσβαση σε τονικά τηλέφωνα (για παράδειγµα, τηλεφωνικές τραπεζικές υπηρεσίες). 1 Πραγµατοποίηση µίας κλήσης. 2 Πιέστε {*} όταν σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό σας ή το ΡΙΝ σας και,στη συνέχεια, πιέστε τα κατάλληλα πλήκτρα κλήσης. Εννοεις τερμα αριστερα κατω, πριν πατησεις αυτο που θες και χρειαζεσαι, να πατησω το κουμπι με τον αστερισκο??? Εδω η φωτο, για να μου πειτε στα σιγουρα (αν ειχα καταλαβει τις οδηγιες, δεν θα ρωτουσα εδω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα