Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι οταν τηλεφωνο απο το ασυρματο τηλεφωνο panasonic, οταν καλω σε καποια τηλεφωνικη υπηρεσια helpdesk, και πρεπει να πατησω καποιον αριθμο για να επιλεξω μες το τηλεφωνικο μενου, δεν φαινεται να λειτουργει το πατημα των πληκτρων;
Αντιθετως, απο το σταθερο τηλεφωνο, κανονικα μπορω να επιλεξω, πατωντας, 1,2,3 κλπ.
Καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι, τονικα/παλμικα κλπ, αλλα μπορει καποιος να μου πει σιγουρα, και που ακριβως στο μενου ειναι;

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις λειτουργία μεταξύ παλμικου και τονικου. Δεν γνωρίζω ακριβώς την επιλογή.

Δημοσ.

Ρε παιδια, με βοηθαει καποιος;

Αυτο εδω το τηλεφωνο εχω

http://www.e-shop.gr/panasonic-kx-tg-6811-silver-gr-p-TEL.002162

Και εχω και το pdf manual, αλλα δεν βρισκω πως αλλαζει.

Επισης ψαχνω στο google

https://www.google.gr/#q=panasonic+KX-TG6811+pulse+tone+

αλλα και παλι δεν βρισκω τον τροπο.

Μπορει καποιος να μου πει;;;;

Δημοσ.

Απο τα λινκ που παρεθεσες και αν εκανες τον κοπο να διαβασεις..... Προσωρινός τονικός τρόπος κλήσης (για χρήστες παλµικών συστηµάτων) Μπορείτε να αλλάζετε προσωρινά τον τρόπο κλήσης σε τονικό όταν χρειάζεστε πρόσβαση σε τονικά τηλέφωνα (για παράδειγµα, τηλεφωνικές τραπεζικές υπηρεσίες). 1 Πραγµατοποίηση µίας κλήσης. 2 Πιέστε {*} όταν σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό σας ή το ΡΙΝ σας και,στη συνέχεια, πιέστε τα κατάλληλα πλήκτρα κλήσης.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τα λινκ που παρεθεσες και αν εκανες τον κοπο να διαβασεις..... Προσωρινός τονικός τρόπος κλήσης (για χρήστες παλµικών συστηµάτων) Μπορείτε να αλλάζετε προσωρινά τον τρόπο κλήσης σε τονικό όταν χρειάζεστε πρόσβαση σε τονικά τηλέφωνα (για παράδειγµα, τηλεφωνικές τραπεζικές υπηρεσίες). 1 Πραγµατοποίηση µίας κλήσης. 2 Πιέστε {*} όταν σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό σας ή το ΡΙΝ σας και,στη συνέχεια, πιέστε τα κατάλληλα πλήκτρα κλήσης.

Εννοεις τερμα αριστερα κατω, πριν πατησεις αυτο που θες και χρειαζεσαι,

να πατησω το κουμπι με τον αστερισκο???

Εδω η φωτο, για να μου πειτε στα σιγουρα

(αν ειχα καταλαβει τις οδηγιες, δεν θα ρωτουσα εδω)

98hj11.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...