bill27 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα,εχω στην κατοχη μου εδω και 8-9 μερες το συγκεκριμενο ταμπλετ,στο σκρουτζ αρχιζει απ77-78 ευρω,εγω το πηρα 60 ευρω απο τον Κωτσο.Δεν ειδα πουθενα να υπαρχει νημα με το συγκεκριμενο ταμπλετ.Να πω δυο λογακια για την συσκευη,πρωτον στην τιμη που το πηρα 59.90 ευρω ειναι value for money,το μονο του αρνητικο ειναι η οθονη του ,που εχει και χαμηλη αναλυση και δεν ειναι ips...Κατ'αλλα για απλη χρηση ιντερνετ -ταινιες -απλα παιχνιδακια κτλ ειναι μια χαρα,Μου εκανε εντυπωση η μπαταρια του (5000 mah),μου βγαζει πανω απ 6 ωρες on screen time και η φορτιση του κανει σχεδον μια ωρα λογω 2Α φορτιστη που εχει στην συσκευασια...Ηρθε με Playstore και android 5.1.1 Θελω να ρωτησω κατι1. Γνωριζουμε μηπως ποια κινεζικη εταιρια κανει τα bitmore tablets??απο υποστηριξει πως παει??Βγαζει updates??2.ROM για το συγκεκριμενο μοντελο που βρισκουμε??Παρακατω παραθετω τα χαρακτηριστικα του ταμπλετ.Κατασκευαστής: BitmoreΜέγεθος οθόνης: 10.1''Ανάλυση οθόνης: 1024x600Ασύρματη Σύνδεση: WiFiWiFi Version: Wi-Fi b/g/nΧωρητικότητα: 8GBBluetooth: ΌχιUSB: ΝαιUSB Version: Micro USB hostΛειτουργικό σύστημα: AndroidΈκδοση Λειτουργικού συστήματος: Android 5.1Ενσωματωμένη Μνήμη: 1GBΤύπος Μνήμης: Micro SDΜοντέλο Επεξεργαστή: Cortex A7 Quad CoreΤαχύτητα Επεξεργαστή: 1.30GHzGPS: ΌχιΤύπος Μπαταρίας: 5000mAhΕπιπλέον εξοπλισμός: Καλώδιο USBΔιαστάσεις (ΠxΥxΜ): 259X151X13mmPart Number: COLTAB108REDΒάρος: 1.080
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα