Προς το περιεχόμενο

Σωστή τοποθέτηση ανεμηστήρων;

xristosxaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκοπευω να αγορασω 5 fans για τον υπολογιστη,θελω να κανω 2 ερωτησεις.

1)Πως θα πετυχω σωστο airflow?Θα πρεπει να τοποθετησω τα 2 μπροστα το πλαστικο τους να ''κοιταει'' μεσα στο case τα 2 πισω να ''κοιτανε'' προς τα εξω και τα πλαστικα του πανω fan να ακουμπανε προς τα πανω? (εχω 2 θεσεις μπορστα και πισω,μια πανω και μια στο τζαμι του case,το τροφοδοτικο ειναι πανω)-ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω :P-

2)http://www.e-shop.gr/sharkoon-silent-eagle-led-2000rpm-80mm-p-PER.804054 αυτο ειναι οκ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

το αυτοκόλλητο(καλή πλευρά δηλαδή) που έχουν τα fan πίσω και πάνω θα το βλέπεις, μπροστά δεν θα το βλέπεις. Αυτός που έβαλες είναι 80άρης μπαίνει συνήθως σε κάποια κουτιά στο πλαϊνό. Ποιό κουτί έχεις;

Επίσης σχεδόν όλα τα fans έχουν ένδειξη επάνω τους για το ποιά είναι η φορά τους.

80αρι παιρνουν ολες οι θηκες,το κουτι μου δεν ειναι καποιας γνωστης μαρκας,και δεν το βρισκει το google.αρα μπροστα τα βελακια ετσι <--,πισω ετσι --> και πανω το αυτοκολλητο να ειναι απο την πανω μερια σωστα??

Επισκέπτης

80αρι παιρνουν ολες οι θηκες,το κουτι μου δεν ειναι καποιας γνωστης μαρκας,και δεν το βρισκει το google.αρα μπροστα τα βελακια ετσι <--,πισω ετσι --> και πανω το αυτοκολλητο να ειναι απο την πανω μερια σωστα??

Τo google βάζω στοίχημα οτι το βρίσκει αλλα δεν το βοηθάς  :) Έστω οτι επιλέγεις τους συγκεκριμένους ανεμιστήρες που έβαλες. Όταν είσαι στο πλάϊ του κουτιού και κοιτάς μέσα ο πίσω ανεμιστήρας θα φαίνεται όπως στην photo. Επάνω το ίδιο. Οι δύο ή ο ένας μπροστά θα πρέπει να είναι ανάποδα. απο τους πίσω-πάνω (να κοιτάς δηλαδή και να βλέπεις το καλώδιο του ανεμιστήρα όχι την μπροστινή φάτσα). Σε περίπτωση που βάλεις δύο μπροστά δεν χρειάζεται ο πλαινός.

αυτο εδω ειναι το pc μου απλα πισω εχει δυο θεσεις για 80αριδες,και μπαινουν ενας πανω και ο αλλος ακριβως απο κατω του,το pc μου ειναι της εταιρειας interset s.a αν το βρεις εισαι ωραιος :P αα καταλαβα οι 2 πισω να βλεπω τις ''λεπιδες'' και ο πανω το ιδιο,και τα 2 μπρστα να βλεπω το καλωδιο και 4 πλαστικα του fan ε?

http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2012/05/Air-flow.png

Επισκέπτης

αυτο εδω ειναι το pc μου απλα πισω εχει δυο θεσεις για 80αριδες,και μπαινουν ενας πανω και ο αλλος ακριβως απο κατω του,το pc μου ειναι της εταιρειας interset s.a αν το βρεις εισαι ωραιος :P αα καταλαβα οι 2 πισω να βλεπω τις ''λεπιδες'' και ο πανω το ιδιο,και τα 2 μπρστα να βλεπω το καλωδιο και 4 πλαστικα του fan ε?

http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2012/05/Air-flow.png

Αυτή είναι η εταιρία που το πήρες όχι ο κατασκευαστής του case. Anyway ναί υποθέτω. Άν τους πάρεις πάντως, βγάλε μια photo και ανέβασε να δούμε.

ε το ονομα του case τοτε δεν το ξερω,επειδη μου το εδωσε ο θειος μου το Pc και το κανω αναβθμιση τωρα,τωρα ειμαι σε φαση αγορας ραμ,μετα cpu και τελος τα fans

δεν εδωσα ακομα..ειναι μελλοντικη αναθμιση του pc..

γιατι ομως να αλλαξω το case ενω δεν ειναι δικο μου το pc,ειναι του σπιτιου δηλαδη δεν μπορω να μπαινω αρκετες ωρες καταλαβες μαν μου?ειναι σε ενα δωματιο στο σπιτι,δεν το εχω στο δωματιο μου,αν το ειχα..εννοειτε θα το αλλαζα ολο απο την αρχη

Οκ τότε ίσως δε χρειάζεται να το φορτώσεις με τόσα φανάκια..Πάρε 2 μόνο και βάλε ένα μπροστά και ένα πίσω απλώς για να υπάρχει λίγη ανανέωση αέρα.

είναι 24 ευρώ. Με 37 παίρνεις αυτό http://www.e-shop.gr/case-zalman-z3-plus-black-p-PER.806969

Εσύ ξέρεις.

πολυ ωραιο,αν επαιρνα αποκλειστικα δικο μου pc σιγουρα θα το ξανακοιτουσα,απλα τωρα που εχω ηδη ετοιμο case,psu,σκληρο δισκο δεν χρειαζεται τοσο να τα αλλαξω,θα βαλω εκει εναν cpu,mobo και ραμ και ειμαι κομπλε μεχρι να παρω το δικο μου pc του χρονου

Οκ τότε ίσως δε χρειάζεται να το φορτώσεις με τόσα φανάκια..Πάρε 2 μόνο και βάλε ένα μπροστά και ένα πίσω απλώς για να υπάρχει λίγη ανανέωση αέρα.

και εγω ετσι σκεφτομαι να το κανω για αρχη,απλα λιγο πιο μετα που θα εχω λιγο παραπανω λεφτα να μην σκεφτω για αλλο ενα μπροστα και ενα πισω?

Αν δεν έχεις κάποιο θέμα με θερμοκρασίες ( που φαντάζομαι δεν έχεις γτ μιλάμε γενικά για αρκετά παλιό σύστημα αν κρίνω από το κουτί) , μην του βάλεις άλλα. 

στους 31.9 ειναι τωρα το pc μονο με ενα chrome ανοιχτο (εχει ενδειξη μπροστα με την θερμοκρασια και την ταχυτητα του fan{που δεν εχω και λεει 0000}),κανει επαννεκινησεις οταν ειμαι στο game γιαυτο θελω να αγορασω αρκετα fans

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...