jeandoumpier Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παίδες. Σήμερα προέκυψε ζήτημα με αυξομείωση φωτεινότητας στην οθόνη ενός παλιού desktop μου. Δηλαδή πέφτει η φωτεινότητα ξαφνικά για λίγα ή περισσότερα δευτερόλεπτα, και μετά επανέρχεται στα κανονικά της επίπεδα. Και μετά από λίγο ξανά το ίδιο, όχι με σταθερή συχνότητα όμως. Πέφτει γύρω στο 50% θα έλεγα, δηλαδή βλέπεις τί γίνεται, αλλά αυτή η αυξομείωση δεν νομίζω πως είναι και φυσιολογική. Τί μπορεί να φταίει, η οθόνη,η κάρτα γραφικών,ή κάτι άλλο; Να σημειωθεί πως η οθόνη είναι μια fujitsu-siemens παλιού τύπου, όχι flat δηλαδή. Και ο υπολογιστής δεν είναι καινούργιος επίσης. Αυτά. Περιμένω γνώμες.
WalkerSW Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Άλλαξε σε πρώτη φάση ένα καλώδιο... αλλά μάλλον για οθόνη το κόβω!
Drake27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Όπως το εξηγείς μάλλον είναι ο backlight φωτισμός που αρχίζει και παραδίδει πνεύμα.
WalkerSW Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχουν backlight οι οθόνες καθοδικου σωλήνα? Δεν νομίζω!
Drake27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχουν backlight οι οθόνες καθοδικου σωλήνα? Δεν νομίζω! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σορυ τωρα το διαβασα Ε τότε απλά παραδίδει πνεύμα γενικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα