Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σέ όλους παιδιά έχω ένα ford focus mk2 2006 1.4 βενζίνη και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει τό κεντρικό κλείδωμα και άναψε στο καντράν την ένδειξη φρένον έχουν κολλήσει καί δεν δουλεύουν η πόρτες αλλά όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά....δεν ξέρω τί έπαθε ξαφνικά... βοήθεια ρε παιδιά γιατί έτσι καί αλλιος πρέπει να πάω μία επίσκεψη στο συνεργείο.... τό κόβω για επισκευή πλακέτας 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Elsi1987 said:

Καλησπέρα σέ όλους παιδιά έχω ένα ford focus mk2 2006 1.4 βενζίνη και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει τό κεντρικό κλείδωμα και άναψε στο καντράν την ένδειξη φρένον έχουν κολλήσει καί δεν δουλεύουν η πόρτες αλλά όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά....δεν ξέρω τί έπαθε ξαφνικά... βοήθεια ρε παιδιά γιατί έτσι καί αλλιος πρέπει να πάω μία επίσκεψη στο συνεργείο.... τό κόβω για επισκευή πλακέτας 

δες αν ειναι κατι απλο: ασφαλεια

εναλλακτικα βαλε κλειδι μιζα και γυρισε το 4 φορες (χωρις να παρει μπροστα) γρηγορα (λογικα θα ακουσεις και κατι) και δοκιμασε μετα το μπουτον του κλειδωματος και μετα ξεκλειδωμα να δεις αν δουλευει

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά....θα ήθελα τη γνώμη σας...

Έχω Ford Focus 1.6 του 2007  (mk2)...Και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος.τιποτα σοβαρό σε πρόβληματα.απλα είναι 2πορτο και άρχισε να μη με βολεύει. Σκέφτομαι να πάρω bmw 316i ή 320d (f30) του 2015 ....πείτε μου τη γνώμη σας....🙏

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...