Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους σας.

Θελω καινουργια μητρικη επεξεργαστη μνημες ραμ μιας και αυτα που ειχα τα εδωσα στον ξαδερφο (AM3 σετ)

Το budget μου ειναι 200ε μαζι με τα μεταφορικα .Απο παιχνιδια παιζω WoT - CS:GO και multiplayer ETS2 με τους φιλους.

Καρτα γραφικων εχω την GTX 660.

Σκεφτομαι για pentium g4400 μητρικη καποια b150 και 8GB Ram.

Εσεις τι λετε? Εχετε να προτεινετε κατι?

Το υπολοιπο συστημα :

SSD OCZ TRION 150 240GB

HDD 500GB

GTX 660

Corsair Cx 430 V2

Zalman Z9 Neo κουτι.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8168368/Intel-Core-i3-6098P-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/6290895/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FBK2-8.html

Και με τα ρεστα οποια μητρικη Skylake για Ddr4 μνημες χωρανε.

Αν δεν σου βγαινουν τα παραπανω λεφτα κανε λιγη υπομονη και μαζεψε την χρηματικη διαφορα.Δεν αξιζει να πας σε κατι χειροτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Μαλιστα..ο πεντιουμ δουλεια δεν κανει δηλαδη? Διοτι θα μου παρει πολυ καιρο για να μαζεψω αλλα 40-50ε σαν φοιτητης και δεν μπορω να μεινω χωρις πισι.

Να ψαξω για μεταχειρισμενο ι3 (4**** / 6**** ) και μητρικη ραμ να τς παρω καινουργιες? Τι λες Fulgore?

Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια το σκεφτικα και θα μαζεψω λιγα χρηματα παραπανω για να παω σε i3 6100 .

Μια απορια εχω ..θα χρειαστει να κανω φορματ ? Επισης καπου διαβασα οτι δεν μπορω να βαλω windows 7 σε skylake ισχυει?

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια το σκεφτικα και θα μαζεψω λιγα χρηματα παραπανω για να παω σε i3 6100 .

Μια απορια εχω ..θα χρειαστει να κανω φορματ ? Επισης καπου διαβασα οτι δεν μπορω να βαλω windows 7 σε skylake ισχυει?

7 ευρω εχεις να μαζεψεις ακομα, θα τα καταφερεις γρηγορα πιστευω...

Μπορεις να αποφυγεις το format. Κατα 99% θα παιξει το ιδιο λειτουργικο χωρις προβλημα. Αν παλι δεις οτι δεν σου παει καλα κανεις φορματ.

Τα Windows 7 θελουν ενα patch για να περασουν σε 1151. Η Asrock σου δινει στο σαιτ της οδηγιες καθως και το patch.

Δημοσ.

7 ευρω εχεις να μαζεψεις ακομα, θα τα καταφερεις γρηγορα πιστευω...

Μπορεις να αποφυγεις το format. Κατα 99% θα παιξει το ιδιο λειτουργικο χωρις προβλημα. Αν παλι δεις οτι δεν σου παει καλα κανεις φορματ.

Τα Windows 7 θελουν ενα patch για να περασουν σε 1151. Η Asrock σου δινει στο σαιτ της οδηγιες καθως και το patch.

Ωραια ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...