vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα sirocco 1.4 τι λέτε αξίζει και αν ξέρετε να μου πείτε πως είναι και σε θέμα προβλημάτων και κατανάλωσης (πχ με πια αυτοκίνητα έχει ίδια κατανάλωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα sirocco 1.4 τι λέτε αξίζει και αν ξέρετε να μου πείτε πως είναι και σε θέμα προβλημάτων και κατανάλωσης (πχ με πια αυτοκίνητα έχει ίδια κατανάλωση) κανε ενα search στο google enjoy just kidding Κάποια θέματα με την καδένα και την τουρμπίνα έβγαζαν τα 1.4 με τα 140 άλογα. Το 1.4 με τα 122 άλογα και το καινούργιο με τα 150 ειναι οκ όσο για την κατανάλωση καεί λιγότερα από το 3λιτρο eclipse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 κανε ενα search στο google enjoy just kidding Κάποια θέματα με την καδένα και την τουρμπίνα έβγαζαν τα 1.4 με τα 140 άλογα. Το 1.4 με τα 122 άλογα και το καινούργιο με τα 150 ειναι οκ όσο για την κατανάλωση καεί λιγότερα από το 3λιτρο eclipse δεν ξερω για 3λιτρο αλλα θα ψαξω. τι προβλημα βγαζει η καδενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 δεν ξερω για 3λιτρο αλλα θα ψαξω. τι προβλημα βγαζει η καδενα? Πηδάει δοντια Τι χρονολογίας ειναι αυτο που ια πάρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 κανε ενα search στο google enjoy just kidding Κάποια θέματα με την καδένα και την τουρμπίνα έβγαζαν τα 1.4 με τα 140 άλογα. Το 1.4 με τα 122 άλογα και το καινούργιο με τα 150 ειναι οκ όσο για την κατανάλωση καεί λιγότερα από το 3λιτρο eclipse Σε μια φαση νομιζα οτι μιλουσες για το mitsubishi eclipse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σε μια φαση νομιζα οτι μιλουσες για το mitsubishi eclipse galand εχω αλλα εχω το ιδιο μοτερ με eclipse Πηδάει δοντια Τι χρονολογίας ειναι αυτο που ια πάρεις? δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο άλλα δηλαδή σπάει γρανάζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σε μια φαση νομιζα οτι μιλουσες για το mitsubishi eclipse εγώ νόμιζα ότι έχει το eclipse αλλά τελικά έκανα λάθος galand εχω αλλα εχω το ιδιο μοτερ με eclipse δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο άλλα δηλαδή σπάει γρανάζι? χέρι έχεις βαλει στο galand η είναι στοκ? ontopic για σιγουριά δες για το 1.4 122ps, με τα 160ps δεν σπαει δοντια , απλα η καδενα ειναι προβηματικη και πηδαει δοντια χέρι έχεις βαλει στο galand η είναι στοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εγώ νόμιζα ότι έχει το eclipse αλλά τελικά έκανα λάθος χέρι έχεις βαλει στο galand η είναι στοκ? ontopic για σιγουριά δες για το 1.4 122ps, με τα 160ps δεν σπαει δοντια , απλα η καδενα ειναι προβηματικη και πηδαει δοντια χέρι έχεις βαλει στο galand η είναι στοκ? στοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο άλλα δηλαδή σπάει γρανάζι? Πηδάει οχι σπαει, σπάει στην συνέχεια αφου πρώτα πηδήξει και το γρανάζι και ο κινητηρας http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/topic/61316-golf-5-14tsi-blg-170-%CF%84%CF%81%CF%8D%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1/&do=findComment&comment=605662 Μπορεις ομως μολις το παρεις να αλλαξεις καδενα γραναζια κλπ με ενα 700αρι και να εισαι καλυμμένος για αλλα 90-100.000 χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 άμα φέρω από γερμάνια τι θα πληρώσω στο τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 άμα φέρω από γερμάνια τι θα πληρώσω στο τελωνείο? ήταν γενικό το κακό, δεν αλλάξει ,όσο για το κόστος του τελωνείου πρέπει να ρωτήσεις στο τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ποιο κακό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ποιο κακό? με την καδενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 κοιτά για να πω την αλήθεια αν είναι να την αλλάξω και να κάνω 100000χιλ δεν είναι μεγάλο το κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 κοιτά για να πω την αλήθεια αν είναι να την αλλάξω και να κάνω 100000χιλ δεν είναι μεγάλο το κακό. Τότε ποιο το νόημα της καδένας; Ας είχε ιμάντα. Αυτοκίνητα με γνωστό πρόβλημα δε τα παίρνεις, εκτός κι αν τα βρεις σε πολύ συμφέρουσα τιμή (ή τα γουστάρεις κάργα και τα 'χεις άχτι). Άλλο να τύχει να σου βγάλει πρόβλημα (ακόμα και χοντρό) κι άλλο να ξέρεις εξ' αρχλης ότι παίρνεις προβληματικό μοτέρ, και μάλιστα με τέτοιο πρόβλημα, που μπορεί να σου στοιχίσει όσο το αμάξι όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα