Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

έχω ψηθεί κάτι χρονιά τώρα για LG και μιας και είμαι σε στάδιο αναβαθμίσεις από το παλιό μου κινητό (σχεδόν 2 χρονιά) θέλω να αγοράσω το LG G5 γιατί μου άρεσε πολύ και εμφανισιακά και ότι έχει αποσπωμενη μπαταριά που είναι πολύ σημαντικό για έμενα και γενικα

θέλω λοιπόν να το αγοράσω από Ελλάδα και μου αρέσει το TITANIUM χρωμα

θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εσείς που ξέρετε:

1) τι πρέπει να προσέξω από μια αγορά τόσο "ακριβου" κινητού από skroutz?

2) τι παίζει με την εγγύηση και ποιότητα  από τα μικρο μαγαζάκια που το δίνουν ~200 ευρω φθηνότερο

3) πόσο πιστεύεται ότι μπορεί να πέσει μέχρι να "παγώσει" λίγο η τιμή του?

4) ποιο μαγαζί μου προτείνετε να το αγοράσω?

και ότι άλλο έχετε να μου πείτε που ίσως δεν ξέρω είναι ευπρόσδεκτο

Δημοσ.

1)Τιποτα μονο να ειναι Ευρωπαικο

2)Παλι τιποτα απλα οι αλυσιδες σχεδον ποτε δεν ριχνουν τις τιμες τους. Γιαυτο το λογο και το G4 το βλεπουμε στα 500ευρω στις αλυσιδες και γελανε οι πετρες.

3)Δεν εχουμε μαντικες ικανοτητες αλλα αν συνεχισει ετσι βλεπω για λιγο να κλειδωνει στα 400ευρω.

4)Απο τα πρωτα μαγαζια σιγουρα Kaizer shop απο τα καλα. 

• Like 2
Δημοσ.

αυτή την στιγμή δεν λέει να το πάρεις μετά το καλοκαίρι η τιμή του θα πέσει κάτω από 350 στα σκρουτζομαγαζα πχ χθες η χαμηλότερη ήταν 468 σήμερα το πρωί 463 και τώρα που κοίταξα είναι στα 461 :confused:

Δημοσ.

1)Τιποτα μονο να ειναι Ευρωπαικο

3)Δεν εχουμε μαντικες ικανοτητες αλλα αν συνεχισει ετσι βλεπω για λιγο να κλειδωνει στα 400ευρω.

1) δηλαδή να πάρω τους ίδιους και να τους ρωτήσω αν είναι ευρωπαϊκό?

3) έλεγα μήπως κάποιος ξέρει την πορεία του g3, g4 μήπως ήταν παρόμοια κατάσταση και μέχρι που συνήθως σταματάνε αρχικά τα LG

αυτή την στιγμή δεν λέει να το πάρεις μετά το καλοκαίρι η τιμή του θα πέσει κάτω από 350 στα σκρουτζομαγαζα πχ χθες η χαμηλότερη ήταν 468 σήμερα το πρωί 463 και τώρα που κοίταξα είναι στα 461 :confused:

και εγώ έτσι κάνω κάθε μέρα το κοιτάω πόσο κατεβαίνει :P

χθες έχω γράψει ότι έκανε 463,75 προχθές 465,25 ενώ πιο παλιά έπεφτε 4 με 10 ευρώ την μέρα :P

Δημοσ.

αν θες lg πάρε το v10 και άσε το g5.

Χειροτερη μπαταρια και σιγουρα πιο δυνατο το g5...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω να σε δωσω το Samsung S6 που εχω και να παρω LG G5, από ότι βλεπω όμως στις αγγελιες πολλοι τα δινουνε ολοκαίνουρια μιας εβδομαδας και για αυτό κολάω λιγο. Γιατί καποιος να δώσει ένα ολοκαινουριο κινητό μιας εβδομαδας; Υπαρχει καποιος κατοχος G5 να μας προσδιορισει τι γινετε; μήπως είναι μαπα το καρπουζι ; η απλά γίνεσε greedy?

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω να σε δωσω το Samsung S6 που εχω και να παρω LG G5, από ότι βλεπω όμως στις αγγελιες πολλοι τα δινουνε ολοκαίνουρια μιας εβδομαδας και για αυτό κολάω λιγο. Γιατί καποιος να δώσει ένα ολοκαινουριο κινητό μιας εβδομαδας; Υπαρχει καποιος κατοχος G5 να μας προσδιορισει τι γινετε; μήπως είναι μαπα το καρπουζι ; η απλά γίνεσε greedy?

Και στα Iphone το εχουμε δει αυτο και στα Galaxy δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Δημοσ.

το δίνουν γιατί μπορεί να είναι μικρό, γιατί δεν τους βολεύει, γιατί έχουν τρέλα και παίρνουν ότι βγει, γιατί χίλιους δυο λόγους.απλά κοιτάς να έχει απόδειξη και να είναι eu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...