Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα το ανοιγω μονο και μονο να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου για το ποσο μας κοροιδευουν οι παροχοι σταθερης τηλεφωνιας...(αν και το ιδιο συμβαινει και στην κινητη...)

Ειχα λοιπον ενα συμβολαιο για double play το οποιο περιλεμβανε ΜΟΝΟ internet (μεχρι 24Mbps) ΧΩΡΙΣ καθολου τηλεφωνα το οποιο εληξε προσφατα...Με παιρνουν τηλεφωνο λοιπον απο τον παροχο μου να με ενημερωσουν για την ληξη και να μου κανουν 'προσφορα' για 24μηνη ανανεωση στα 21euro ΜΟΝΟ internet (γελασανε μεχρι και οι πετρες με την τιμη...) και χωρις ανανεωση η τιμη ηταν στα 26euro...Αφου τους ευχαριστησα για την προσφορα τους ειπα να μην πραγματοποιησουν ανανεωση και την επομενη ημερα (αφου συνηλθα απο τα γελια...) εκανα online αιτηση σε αλλο παροχο σε σαφως καλυτερη τιμη...Με καλουν αμεσως για επιβεβαιωση και σε 3ημερες ερχεται το συμβολαιο το οποιο και υπεγραψα...μετα απο 2-3ημερες (πρωι-πρωι) λαμβανω μηνυμα απο τον νεο παροχο οτι η αιτηση μου προχωραει και σε 5ημερες θα πραγματοποιηθει η αλλαγη...Κατα τις 11:00 χτυπαει το τηλεφωνο...Οπως σωστα μαντεψατε ηταν εκπροσωπος του 'πρωην' παροχου οπου πολυ ευγενικα με ρωταει ποιος ειναι ο λογος που αποφασισα να αλλαξω παροχο...Αφου του αναφερω οτι ειναι οικονομικο το θεμα ως δια μαγειας η νεα προσφορα που μου εκαναν ειναι ειτε 15euro ΜΟΝΟ internet ειτε 15.80euro με 300λεπτα προς ολους (ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ) για 24μηνη ανανεωση...Φυσικα και ανανεωσα στα 15.80euro αφου η προσφορα ηταν αρκετα καλυτερη απο αυτη του 'νεου' παροχου...

Το -ρητορικο- ερωτημα ειναι γιατι περιμενουν να δουν την αιτηση φορητοτητας για να κανουν μια σωστη προσφορα και ξεφτυλιζονται ετσι;;;

ΥΓ1 Χρειαζεται να στειλω ενα φαξ ωστε να ζητησω υπαναχωρηση του νεου συμβολαιου...

ΥΓ2 Αυτο μου συμβαινει για 2η φορα και οπως φαινεται απο εδω και περα θα ακολουθω την ιδια τακτικη...

ΥΓ3 Το ποιοι ειναι οι παροχοι θεωρω οτι ΔΕΝ εχει σημασια γι'αυτο το λογο δεν τους αναφερω...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ειναι @@@@@@@@.Εμενα προσωπικα στην WIND(ναι λεμε και ονοματα για να ξερει ο κοσμος) ειχα συμβολαιο για 2 χρονια γυρω στα 17€ (με τους νεους φορους εφτασε περιπου 18€).Τον 1ο χρονο ολα κομπλε,ελα που τον 2ο αλλαξα σπιτι αρα επρεπε να αλλαξω και γραμμη.Για να μην μπω σε λεπτομεριες η αλλαγη ξες ποσο κοστισε;;;;;;;;130€.Nαι καλα βλεπεις 130€ ,μετα τους .... η δεν τους ...

Δημοσ.

Πάντα έτσι κάνουνε σε τηλέφωνο, ίντερνετ και συμβόλαιο σε κινητά. Και πάλι δεν είναι το χειρότερο παράδειγμα που έχω ακούσει. Διαβάστε και γελάστε.

Σε συγγενή μου έτυχε από πάροχο "Α" να του πουλήσουνε μέσω τηλεφώνο νέο συμβόλαιο για ίντερνετ + τηλέφωνο (ανανέωση στον ίδιο πάροχο) όμως ο πρώτος λογαριασμός που ήρθε ήτανε ακριβότερος. Παρόλο που απαίτησε να του δωθεί η ηχογραφημένη συνομιλία ποτέ ο πάροχος "Α" δεν του την έδωσε παρά τις διαβεβαιώσεις και φυσικά ο πάροχος επέμεινε ότι δεν είχε γίνει καμμία παρεξήγηση δλδ ο πελάτης είχε άδικο. Κόβει το συμβόλαιο πάνω στα νεύρα του πληρώνοντας πρόστιμο και από πάνω και..............

.......πάει σε πάροχο "Β" να αλλάξει σύνδεση και παίρνει DSL 24Mbps αφού τον διαβεβαίωσε ο πωλητής ότι θα πιάνει κοντά στο μέγιστο στη περιοχή του. Γίνεται η σύνδεση και ως δια μαγείας είχε πρόβλημα η γραμμή με αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Το δηλώνει βλάβη και ο τεχνικός του παρόχου "Β" που ήρθε την επόμενη του λέει ότι να μη περιμένει να πιάσει πάνω από μισό Mbps λόγω της περιοχής.... Σημειωτέον η προηγούμενη του σύνδεση στο πάροχο "Α" ήτανε VDSL...... Με φασαρίες και ιστορίες στο τέλος του λένε από το πάροχο "Β" ότι αυτοί ήτανε εντάξει απέναντι του καθώς το 24 Mbps σημαίνει από 0 εώς 24................ (WTF?) και αν ήθελε να κόψει το συμβόλαιο έπρεπε να πληρώσει πάλι πρόστιμο για να πάει σε άλλο πάροχο. Στο τέλος πήγε πίσω στον "Α" με καινούργιο συμβόλαιο.

Κοροιδία, νεύρα και έφαγε και δυο πρόστιμα από πάνω. Δυστυχώς νόμιμοι απατεώνες είναι όλοι τους και αν ο άλλος είναι νευρικός του τη φοράνε χωρίς να πάρει γραμμή τι έχει συμβεί. Για αυτό ΠΟΤΕ μη δέχεστε από το τηλέφωνο προσφορές όσο δελεαστικές και αν ακούγονται και μην εμπιστεύεστε υποσχέσεις περί ταχυτήτων αν δε το ψάξετε μόνοι σας το θέμα αλλιώς ετοιμαστείτε για πολλές κλωτσιές.

Δημοσ.

Γιατι ειναι @@@@@@@@.Εμενα προσωπικα στην WIND(ναι λεμε και ονοματα για να ξερει ο κοσμος) ειχα συμβολαιο για 2 χρονια γυρω στα 17€ (με τους νεους φορους εφτασε περιπου 18€).Τον 1ο χρονο ολα κομπλε,ελα που τον 2ο αλλαξα σπιτι αρα επρεπε να αλλαξω και γραμμη.Για να μην μπω σε λεπτομεριες η αλλαγη ξες ποσο κοστισε;;;;;;;;130€.Nαι καλα βλεπεις 130€ ,μετα τους .... η δεν τους ...

Εγω παντως που εχω αλλαξει 2φορες σπιτι μου ζητησαν 75euro καθε φορα...οσο ειναι για να βαλεις νεα γραμμη...τα 130euro μου φαινονται υπερβολικα...

Δημοσ.

Εχω ανανεώσει 2 φορές συμβόλαιο τηλεφωνικώς σε Forthnet χωρίς πρόβλημα,έκαναν ότι ακριβώς συμφωνήσαμε.Τις προηγούμενες φορές σε κατάστημα γραπτώς.Πριν την συμφωνία με ενημέρωσαν οτι η συνομιλία θα ηχογραφηθεί.Ο λόγος που δέχθηκα ήταν γιατί απαίτησα λίγα λεπτά δωρεάν προς κινητά,αλλά επειδή το προγραμμά μου ήταν παλιό και θα έπρεπε να με βάλουν σε ακριβότερο που θα είχε δωρεάν κινητά μου έκαναν κάποια μικρή μείωση τιμής στο συμβόλαιο και μικρότερο κόστος προς τα κινητά.

Αλλά με αυτά που διαβάζω θα το σκεφτώ αν ξανανεώσω μέσω τηλεφώνου.Μπορεί να τους πω να βελτιώσουν την ταχύτητα αλλιώς δεν θα ανανεώσω.Ως δια μαγείας η ταχύτητα έχει πέσει.Μου λεειε η άλλη στο κατάστημα:Παίζει ρόλο το modem.Της λέω:Με του παρόχου και με του εμπορίου διαφορά 1 Mbps.Μετά λέει:Ε... φταίει και η απόσταση απο το ΑΚ,λίγο πιο πάνω πιάνουν 18-19 Mbps.

Δημοσ.

Ενημερωση:

Αφου εστειλα το fax με την ακυρωση στον 'νεο' παροχο,επικοινωνησαν μαζι μου και με ρωτησαν για ποιο λογο επελεξα τελικα να μεινω στον παλιο...Αφου τους ανεφερα την προσφορα που μου εκανε ο παροχος που ειμαι συνδρομητης μου εκανε αντιπροσφορα οι 2 πρωτοι λογαριασμοι να ειναι μειωμενοι κατα 15euro (ουσιαστικα 'χαρισμα' η μεταφορα της γραμμης)...αρνηθηκα ευγενικα και ολα τελειωσαν εκει...

Δημοσ.

Όχι ρε έπρεπε να δεχτείς με τον Β πάλι, και μετά θα σε έπαιρναν απο τον Α και το 15.80€ θα γινόταν 14€. Θα ξαναδεχόσουν, οπότε θα έστελναν πάλι προσφορά απο το Β όπου ξανά θα δεχόσουν, κτλ κτλ...

Μετά απο λίγες μέρες θα είχες τηλέφωνο και internet δωρεάν, στην συμβολική τιιμή του 1€....   :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα ο πάροχος Α είναι η Hol. Θα μπορούσες να πάρεις ξανα προσφορά στον Β Γιατί εγώ που το έκανα έτσι πήρα για 24μηνο το 300αρι από Hol με 13 ευρώ τον μήνα.

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα ο πάροχος Α είναι η Hol. Θα μπορούσες να πάρεις ξανα προσφορά στον Β Γιατί εγώ που το έκανα έτσι πήρα για 24μηνο το 300αρι από Hol με 13 ευρώ τον μήνα.

Εννοείς το πρόγραμμα : απεριόριστα σταθερά, 300 λεπτά προς κινητά και 24αρι ίντερνετ (+ άλλες παροχές ; ) στα 13 ευρώ τελική τιμή ; Πραγματικά ασύλληπτη τιμή. Πότε πέτυχες αυτή τη τιμή και από ποιόν (επίσημα από vodafone ή κάποιο εξωτερικό συνεργάτη τους) ; 

Δημοσ.

Όχι λάθος . ένα πρόγραμμα που έχει 300 λεπτά μεικτά. Ένας φίλος μου με αυτό που είπες το πήρε στα 15.

Είχα συμβόλαιο και το ανανεωσα κάνοντας αίτηση να φύγω.

Δημοσ.

Όχι λάθος . ένα πρόγραμμα που έχει 300 λεπτά μεικτά. Ένας φίλος μου με αυτό που είπες το πήρε στα 15.

Είχα συμβόλαιο και το ανανεωσα κάνοντας αίτηση να φύγω.

Ok, πάντως και τα 15 ευρώ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πολύ καλή τιμή, δεν έχω ξανακούσει κάποιον να το έχει πάρει σε αυτή τη τιμή.

Δημοσ.

Και οι δύο Ειμασταν πάνω από 10 χρόνια πελατες και είχαμε και συμβόλαιο κινητής αλλά δεν πήραμε έκπτωση λόγω κινητής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...