xp-user Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Με αφορμή παλαιότερη συζήτηση για τα ενοχλητικά τηλέφωνα.Αγόρασα το https://www.cprcallblocker.com/ και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά.Έχει μνήμη για 1000 νούμερα ,κουμπί άμεσου μπλοκαρίσματος,χειροκίνητο μπλοκάρισμα,μπλοκάρισμα με βάση το αρχικό πρόθεμα,απο εξωτερικό, κλπ...κλπ.Ελπίζω να ειναι η οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα μου γιατί αν περιμένω από το κράτος και τις λίστες του ....καλά κρασιά
patrickdrd Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 οντως εχει παραγινει το κακο, ειδικα με τις εταιρειες κινητης που εχουν γαμηθει να κυνηγανε πελατες, ελεος πια... η μονη ασφαλης λυση νομιζω ειναι να μην περνανε κλησεις απο αριθμους που δεν ειναι καταχωρημενοι στο τηλ, αλλα κι αυτο δεν ξερω αν ειναι safe γιατι μπορει να χασεις καμια σημαντικη κληση απο καποιον που δεν εχεις και παλι, δεν υπαρχει σωτηρια δυστυχως γιατι δεν υπαρχει "global" λιστα, δεν σε καλει βλεπεις καθε φορα ο ιδιος αριθμος/η ιδια εταιρεια, αλλα αλλαζουν συνεχως, εδω στην δουλεια π.χ. μας πηραν προχθες απ την cyta και παρολο που τους εβαλα ανοικτη ακροαση, επεσε δουλεμα ομαδικο ψιλο γαζι, τους ειπα οτι εδω που πηραν ειναι εργασιακος χωρος κλπ, μετα απο λιγες μερες ξαναπηραν, ελεος...
papars Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Με αφορμή παλαιότερη συζήτηση για τα ενοχλητικά τηλέφωνα.Αγόρασα το https://www.cprcallblocker.com/ και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά.Έχει μνήμη για 1000 νούμερα ,κουμπί άμεσου μπλοκαρίσματος,χειροκίνητο μπλοκάρισμα,μπλοκάρισμα με βάση το αρχικό πρόθεμα,απο εξωτερικό, κλπ...κλπ.Ελπίζω να ειναι η οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα μου γιατί αν περιμένω από το κράτος και τις λίστες του ....καλά κρασιά Ποίο μοντέλο; Εγώ έχω βάλει το fritz box να κόβει αριθμούς και με έχει σώσει. Αλλά έχει παραγίνει το πράγμα και αυτό έχει κάτι λιγότερο από 40 μνήμες.
xp-user Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ποίο μοντέλο; Εγώ έχω βάλει το fritz box να κόβει αριθμούς και με έχει σώσει. Αλλά έχει παραγίνει το πράγμα και αυτό έχει κάτι λιγότερο από 40 μνήμες. v 202 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 πω πανάκριβα είναι αυτά καμιά φθηνή πατέντα android λύση να βάζεις κανά truecaller δεν υπάρχει ;;;;
marilena6 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 @kontorevithoulis, εγώ προσωπικά έχω το mr. number (free) έχει μικρό πλαφόν για μπλοκαρισμένα νούμερα, αλλά τη δουλειά που θέλω (να μη χτυπάει καν το τηλέφωνο σε αυτούς τους ενοχλητικούς) την κάνει.
xp-user Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Σε πόσο χρόνο το είχες στα χέρια σου; Ήμουν στο Λονδίνο και το είχα στα χέρια μου την επόμενη μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα