BlizardBill Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Αναφορά σε κείμενο Akribes times eixe giati aploustata den eixe antagwnistes.Twra pou exei des apo ti times xekinhse kai pou briksetai twra to ps2.An epikrathsei h sony 8a exoume pali akribes times kai to monopwlio 8a synexistei. Που βρισκεται η τιμη? πανακριβο το εχει ακομα παροτι ειναι το παλαιοτερο-το χειροτερο απο οτι λες και εχει και ελαχιστο κοστος παραγωγης...ποσο να ειχε δηλαδη' date=' 250 ευρω με το gc 100 και το xbox 180? Αν ηταν η microsoft θα ειχε ριξει την τιμη οσο πρεπει ωστε να μην αντεξει ο ανταγωνιστης και να χρεωκοπησει μια και καλη. Και ξεχνας το σημαντικοτερο , αν μας βαλουν τα directX και το software της Micrοsoft παντου, τελειωσε το παιχνιδι...θα γινουν και οι κονσολες windows συμβατες, και σε λιγα χρονια δεν θα ειναι τιποτα αλλο απο μικρα pc. Η sony φτιαχνει διαφορετικο hardware απο το συμβατο και συμβατικο που δουλευουν τα windows, και λογο της πορειας που εχει διαλεξει με πολυ ισχυρες cpu(cell,Vu-EE) ειναι μοναδικη ισως ευκαιρια να υπαρξει ανταγωνισμος και εκτος gaming!!! Αναφορά σε κείμενο Sou dhmiourghse nai h oxi?Se mena oxi.Gia sena amfiballw an exeis paiksei kan to PGR2 Δεν μπορω να σε καταλαβω... δεν το εχω παιξει γιατι δεν χωραει στο hd αλλα το εχω δει αρκετα και θα το παιξω σε λιγο. Τα 25fps του xbox ειναι διαφορετικα απο τα 25 του video,του divx κλπ, και μηπως ειναι ισαξια με τα 50 του dvd? Aλλο 25, αλλο 50... φυσικα και χανει , σιγουρα κουραζει τα ματια και σιγουρα το ιδανικο gameplay ειναι στα 50 frames. Πιστευω οτι τα εριξαν για να εντυπωσιασουν με την εικονα, και γιατι αν δεν το εκαναν δεν θα μπορουσαν να κανουν σοβαρες βελτιωσεις σε σχεση με το προηγουμενο ,ωστε να το παρει κοσμος. Αναφορά σε κείμενο And while the graphics may not be as technically impressive as those in recent Xbox racers' date=' Polyphony is clearly pushing the limits of the PS2's power.[/quote'] Ε τον στραβο... αυτος της Ign ειναι καλυτερος Παντος παραδεχεται οτι προτημαει το gt4 απο το pgr2. "I still prefer driving the vehicles in Gran Turismo 4 "Prologue." Each vehicle feels solid and realistic..." Και φυσικα το gt4 δεν ειναι εντελος ετοιμο, ενω υπαρχει και η σημαντικη διαφορα στα frames.
epote Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 τελικα που καταληξαμε? οτι το xbox ειναι τεχνικα καλυτερο (moot point) οτι σημασια δεν εχει το ποσα καλα παιχνιδια εχει μια κονσολα αλλα η αναλογια καλων-πατατας (πχ το neo-geo 3 παιχνιδια ολα και ολα και τα τρια αψογα γιαυτο πουλησε σαν τρελο αλλοστε) οτι το dreamcast ηταν η καλυτερη κοσνολα ολων των εποχων (δυστυχως η σονυ πηγε και εβαλε βομβες στα γραφια της sega και στερησε την ανθρωποτιτα απο αυτο το θαυμα που μεταξυ αλλων θεραπευει και το καρκινο) οτι το ps2 ειναι η πληγη της ανθρωποτητας διοτι εχει χειροτερα γραφικα απο το xobox μπορει σε απολυτους αριθμους να εχει περισοτερα καλα παιχνιδια αλλα η αναλογια πατατας καλου παιχνιδιου γερνει στο xbox (αληθεια εγω που ΕΧΩ xbox γιατι δεν παιζω κανενα παιχνιδι εκει? μαλλον θα φταιει οτι ειμαι βλακας και δεν παιζω παιχνιδια τα τελευτεα 15 χρονια εχοντας παρακολουθησει και περασει απο αταρι-master system-nes-snes-megadrive (και το ΙΙ)-psx-N64-ps2-xbox-game boy-game gear. Ουφ ευτυχος δηλαδη, γιατι προς στιγμην νομιζα οτι το xbox εχει χασει ενα αγορστη παλι καλα!) ανοησιες. Αυτο που στο τελος μετραει, περα απο τεχνικες αναλυσεις, καλυτερα γραφικα παιχνιδια που ΘΑ βγουν και ουτο καθεξις ειναι το ps2 εχει 50 εκατομυρια κονσολες και το xbox 9. ειναι καλυτερο το xbox? μπορει. Εχει καλυτερα παιχνιδια? ισως. Ειναι η σονυ ο κακος μπαμπουλας που εκμεταλευεται το κοσμακη? Πιθανων αλλα και το Linux καλυτερο απο τα windows ειναι αλλα δεν εχει περισοτερο κοσμο ας κοψουμε λοιπον τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τους φανατισμους και ας κοιταξουμε τα δεδομενα btw δεν σε υποχρεωνει η ms να χρησημοποιεις το ie? για δοκιμασε να τον απεγκαταστησεις σε παρακαλω. Και αναφορικα με το μονοπολιο, τελευτεα φορα που κοιταξα την MICRSOFT τρεχαν στα δικαστηρια για αθεμιτο ανταγωνισμο οχι τη σονυ. συνεπως ξεκολατε απο τη νοοτροπια της μειονοτητας και κοιταχτε να δινεται ενημερομενες συμβουλες
privateer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Αναφορά σε κείμενο Που βρισκεται η τιμη? πανακριβο το εχει ακομα παροτι ειναι το παλαιοτερο Kai ayto einai kalo twra? Αναφορά σε κείμενο Αν ηταν η microsoft θα ειχε ριξει την τιμη οσο πρεπει ωστε να μην αντεξει ο ανταγωνιστης και να χρεωκοπησει μια και καλη. Ligo dyskolo na xrewkophsei h sony Αναφορά σε κείμενο Η sony φτιαχνει διαφορετικο hardware απο το συμβατο και συμβατικο που δουλευουν τα windows, και λογο της πορειας που εχει διαλεξει με πολυ ισχυρες cpu(cell,Vu-EE) ειναι μοναδικη ισως ευκαιρια να υπαρξει ανταγωνισμος και εκτος gaming!! To cell 8a doume telika ti 8a leei.Kai ayto giati oi mbourdes pou exei pei kata kairous h sony den xexniontai eykola.Na mhn 8ymisw twra ti elege gia to ps2 sxetika me ayto kai to matrix Alla edw milame gia to ps2 Apo ayth thn genia twn consoles to pio isorophmena ftiagmeno mhxanhma gia mena einai to GC.H ms dialexe ton eykolo dromo me to dx enw h sony to dyskolo kai gia ayto opws les akomh na to ma8oun Αναφορά σε κείμενο Και ξεχνας το σημαντικοτερο , αν μας βαλουν τα directX και το software της Micrοsoft παντου, τελειωσε το παιχνιδι... An ayto boleuei tous programmatistes na ftiaxnoun ta games tous pio eykola emena den me xalaei. Αναφορά σε κείμενο θα γινουν και οι κονσολες windows συμβατες, και σε λιγα χρονια δεν θα ειναι τιποτα αλλο απο μικρα pc. ok oti peis Αναφορά σε κείμενο φυσικα και χανει , σιγουρα κουραζει τα ματια Den diabasa pou8ena na paraponietai kaneis gia tetoio prob Αναφορά σε κείμενο Παντος παραδεχεται οτι προτημαει το gt4 απο το pgr2. Den amfiballw oti to gt4 pi8anon 8a na einai kalytero tou pgr2
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 "τελικα που καταληξαμε? οτι το xbox ειναι τεχνικα καλυτερο (moot point) οτι σημασια δεν εχει το ποσα καλα παιχνιδια εχει μια κονσολα αλλα η αναλογια καλων-πατατας (πχ το neo-geo 3 παιχνιδια ολα και ολα και τα τρια αψογα γιαυτο πουλησε σαν τρελο αλλοστε ) οτι το dreamcast ηταν η καλυτερη κοσνολα ολων των εποχων (δυστυχως η σονυ πηγε και εβαλε βομβες στα γραφια της sega και στερησε την ανθρωποτιτα απο αυτο το θαυμα που μεταξυ αλλων θεραπευει και το καρκινο) οτι το ps2 ειναι η πληγη της ανθρωποτητας διοτι εχει χειροτερα γραφικα απο το xobox μπορει σε απολυτους αριθμους να εχει περισοτερα καλα παιχνιδια αλλα η αναλογια πατατας καλου παιχνιδιου γερνει στο xbox (αληθεια εγω που ΕΧΩ xbox γιατι δεν παιζω κανενα παιχνιδι εκει? μαλλον θα φταιει οτι ειμαι βλακας και δεν παιζω παιχνιδια τα τελευτεα 15 χρονια εχοντας παρακολουθησει και περασει απο αταρι-master system-nes-snes-megadrive (και το ΙΙ)-psx-N64-ps2-xbox-game boy-game gear. Ουφ ευτυχος δηλαδη, γιατι προς στιγμην νομιζα οτι το xbox εχει χασει ενα αγορστη παλι καλα!) ανοησιες. Αυτο που στο τελος μετραει, περα απο τεχνικες αναλυσεις, καλυτερα γραφικα παιχνιδια που ΘΑ βγουν και ουτο καθεξις ειναι το ps2 εχει 50 εκατομυρια κονσολες και το xbox 9. ειναι καλυτερο το xbox? μπορει. Εχει καλυτερα παιχνιδια? ισως. Ειναι η σονυ ο κακος μπαμπουλας που εκμεταλευεται το κοσμακη? Πιθανων αλλα και το Linux καλυτερο απο τα windows ειναι αλλα δεν εχει περισοτερο κοσμο ας κοψουμε λοιπον τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τους φανατισμους και ας κοιταξουμε τα δεδομενα btw δεν σε υποχρεωνει η ms να χρησημοποιεις το ie? για δοκιμασε να τον απεγκαταστησεις σε παρακαλω. Και αναφορικα με το μονοπολιο, τελευτεα φορα που κοιταξα την MICRSOFT τρεχαν στα δικαστηρια για αθεμιτο ανταγωνισμο οχι τη σονυ. συνεπως ξεκολατε απο τη νοοτροπια της μειονοτητας και κοιταχτε να δινεται ενημερομενες συμβουλες" ---------------------------- Τώρα εγώ τι να πω? Σίγουρα μου ξέφυγαν αρκετές λέξεις. Πάντως νομίζω ότι είναι προτιμότερο na grafoume se greeklish i se opoia alli glossa i grapti morfi epikoinonias theloume ektos ton katakaimenon ελληνικών. Me sigxoreite alla na tis xeso tis gnoseis sas-mas sta pc, sto internet, sta diktia kai den ksero kai go ti allo. Kai min pei kaneis kati gia "eksidikefsi"!!! (εξειδίκευση....θα ξεχάσω και γω τα ελληνικά μου με το κωλο-ιντερνετ). Gia tonous, kommata, teleies klp den tha tolmiso na miliso. Tha mou peite iparxei kai i sintaksi. H diki mou einai kaliteri? Oxi vevaia. Exoume dromo mexri ekei, pantos. Tora sinexiste tin kouventa sas gia tis consoles (i opoia den mou einai adiafori afou diavasa kapoies arketa endiaferouses kai sovares apopseis apo orismenous). Afta. Nothing personal "epote". To keimeno sou itan apla i aformi. Kali xronia se olous.
epote Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 kirileman, τωρα να σχολιασω για το ασχετο του ποστ σου η να μη σχολιασω? μπραβο μου την ειπες, να συνεχισουμε τωρα?
epote Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Αναφορά σε κείμενο An ayto boleuei tous programmatistes na ftiaxnoun ta games tous pio eykola emena den me xalaei. ελα ρε συ priv απο ολο το κοσμο εσυ θα επρεπε να ξερεις τα κακα του dx:P
privateer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Αναφορά σε κείμενο ps2 ειναι η πληγη της ανθρωποτητας An kapoios parousiase kati etsi htan o blizardbill gia to xbox To 8ema pisteyw to kourasame.O Storm Shadow ekane thn epilogh tou Ta leme xana to 2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.