Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 VS X-Box

Storm Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
file epote...nai epektasimotita...de milao gia mnimes kai kartes grafikon omos...ta kaloudia opoios xerei ta exei brei...kai opoios tin exei psaxei katalabainei ti enoo

ναι αλλα η πεμπτουσια μιας κονσολας δεν ειναι το trouble free της? Off the box και τιποτα αλλο.

για τα αλλα εχω το pc μου, εκει ειναι η ουσια

chrishad

αγορασα το psx μαζι με το resident evil και δεν πιστευα στα ματια μου! Ημουν κολημενος ΩΡΕΣ. Καμια αλλη κονσολα εκτος απο το master system και το sonic δεν μου το εχει κανει αυτο. Σαφως ουτε το ps2 αλλα το να παιζω με τον ξαδελφο μαραθωνιο resident (1,2,3, veronica) με πιτσες και χαβαλε ειναι αλλη φαση, το xbox δεν μου προσεφερε κατι τετοιο.

με τα παιχνιδια στο ps2 εχω συναισθηματικη σχεση!

Δημοσ.

de tha ertho se antiparathesi oute tha mpo se consoles war.epeidi exo kai tis 3 konsoles (xbox,ps2 kai gamecube) tha po oti ton teleutaio kairo ta pragmata exoun allaxei poly yper tou xbox.ipirxe keno diastima pou den ebgainan paixnidia alla paidia tora exei ginei enas psiloxamos apo poli kalous titlous.

pragmati ps3 gt4 kai final fantasy einai apisteutoi titloi.to leo kai to ennoo.paidia omos ton teleutaio kairo to ps2 kineitai gyro apo autous tous titlous

file epote to psx einai makran mazi me tin amiga oi epanastaseis tis ekastote epoxis tous (mazi me atari 2600 tis dikis tou epoxis bebaia kai aytos)

Δημοσ.

Καλά το τελεευταίο δεν νομίζω ότι είναι και τόσο σημαντικός παράγοντας. Θα σκεφτούμε εμείς υο XBOX 2 και τη σημβατότητά του με τα σημερινά παιχνίδια; Ε, μέχρι τότε δεν ξέρεις τι θα έχει βγει όμως.

Δημοσ.
Stormwatch' date=' εχω xbox...απο τοτε που το πηρα δεν εχω παιξει ουτε ΕΝΑ παιχνιδι σε αυτο.

gotham racing? ναι οκ, gran turismo

halo? λολ, ε οχι, να παιζω FPS με μοχλο ΔΕΝ γινεται

dead or alive? tekken, μεχρι και το soul calibur στο ps2 εχει τον γιοσιμιτσου που ειναι πιο γαματος απο τον spawn:P

morrowind? εδω δεν το επαιξα στο pc μου με 9700 pro γιατι με κουραζει να μαθαινω αλλους κανονες (dnd veteran)

απο την αλλη...

resident evil

final fantasy

gran turismo

μην απασαι, εχω ΠΟΛΥ καιρο να παιξω παιχνιδι και στο ps2 μου, αλλα ΠΟΛΥ καιρο, εχω να παιξω απο το final fantasy X! Αλλα βλεπω dvd στο ps2 μου, ανετα γρηγορα, χωρις τσιποματα, χωρις πτυχιο ηλεκτρολογιας και Ph.D κβαντομηχανικης.

α επισις ακουω mp3 παιζω mame και halo στο pc μου....και δοξα το θεο δεν χρειαζομαι ξεχωριστο επιπλο για το χειρηστιριο:D Αν και μου τρωει ενα ντουλαπι ΝΑ μετα συγχωρησεως[/quote']

Αν είναι τόσο χάλια όσο λές το ΧΒΟΧ δεν μου το δίνεις εμένα που θα το αξιοποιήσω σίγουρα καλύτερα? :P

Δημοσ.

Εχω μεινει εκπληκτος απο την σοβαροτητα των επιχειρηματων(μεγεθος κονσολας-χειρηστηριου κλπ).Επισης διαπιστωνω οτι η αντιπαθεια στη Microsoft ειναι πολυ της μοδας.Κανει πολλους να γινονται ευκολα επαναστατες, κατι σαν James Dean του καναπε...(το 99% των οποιων φυσικα εχει Windows στον υπολογιστη).

Το διασκεδαζω πολυ αυτο...

Δημοσ.

Αλάνια PS2 με κλειστά μάτια.Το xbox τίτλους όπως PES3,FF,Wipeout και πολλά άλλα δεν τα έχει.Τώρα που το σκέφτομαι soccer της προκοπής δεν εχει!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ!Έχω το Wipeout Fusion σε dvd.Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω τα τραγούδια που έχει το παιχνίδι μέσα (FSofL κτλ) και να τα κάνω mp3 ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Εχω μεινει εκπληκτος απο την σοβαροτητα των επιχειρηματων(μεγεθος κονσολας-χειρηστηριου κλπ).

και γιατι δεν ειναι σοβαρα επιχειρηματα αυτα? εγω θελω να ειναι μικρο κομψο και να χωραει κοντα στη τηλεοραση. και θελω το χειρηστιριο του να χωραει καπου εκει γυρω και κυριος στα χερια μου ανετα

συν το οτι τα ουσιοδη επιχειρηματα ειναι λιγα παιχνιδια.

καλα δεν λεω οτι δεν πρεπει να παρει xbox προς θεου, απλα τους λογους για τους οποιους ΕΓΩ προτιμω το ps2 μου απο το χbox μου. ψεματα θα σου πω?

Δημοσ.

Stormwatch Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2003 1:38 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Εχω μεινει εκπληκτος απο την σοβαροτητα των επιχειρηματων(μεγεθος κονσολας-χειρηστηριου κλπ).Επισης διαπιστωνω οτι η αντιπαθεια στη Microsoft ειναι πολυ της μοδας.Κανει πολλους να γινονται ευκολα επαναστατες, κατι σαν James Dean του καναπε...(το 99% των οποιων φυσικα εχει Windows στον υπολογιστη).

Το διασκεδαζω πολυ αυτο...

An to megethos tou xeiristiriou den einai ena zitima gia tin epilogi tis konsolas tote ti einai (megethos-varos-leitourgikotita)?

Kai afou kapoioi theloun na ta akousoun (mia kai kollane toso fanatika kai proklitika!!! iper tis mias i tis allis konsolas kai kata ekeinon pou ekfrazoun apla mia kapoia apopsi)... den einai provlima otan to xeiristirio einai dio fores pio vari apo kapoio allo, den einai provlima otan ta koubia tis einai se poli xeiroteres theseis apo kapoiou allou, otan ta dio apo ta simantikotera- oi dio skandales diladi - vriskontai apomakrismenes apo ta ipoloipa koubia, me megalitero megethos kai megaliteri "diadromi" piesis ti stigmi pou sto xeiristirio tou PS2 boreis na paikseis aneta Colin4 px patontas elaxista to koubi X pou paizei to rolo tou gaziou???? Kai gia na teleiono me to thema ton xeiristirion, iparxei adaptoras sto PS2 gia ta xeiristiria tou XBOX??? H mipos iparxei to antitheto? Kai ti deixnei afto??? (Pragmatika, an iparxei sxetikos adaptoras gia to PS2 tha pao na to paro kai as min exo xeiristiria XBOX.). Pera apo afta, ta grafika tou Xbox einai apeiros kalitera (fisika) apo afta tou PS2. To megalitero zitima gia mena einai i gkama ton paixnidion.

Sinoptika, an exeis PC den xreiazesai to XBOX. Antitheta, sto Playstation2 borei kaneis na vrei paixnidia pou den tha vrei oute sto PC oute sto Xbox.

Δημοσ.

To χειρηστηριο ειναι καθαρα θεμα συνηθειας.Φυσικα και ο αναγκαιος adapter ειναι αυτος για να συνδεσεις το pad του PS στο ΧΒΟΧ.Και αυτο γιατι με το pad του PS εχει μεγαλωσει μια ολοκληρη γενεια gamers που αριθμει πολλα εκατομμυρια.

Εγω παλαιοτερα θεωρουσα κορυφαιο το χειρηστηριο του DC αλλα τωρα θεωρω καλυτερο αυτο του ΧΒΟΧ γιατι αυτο πλεον εχω συνηθησει(το παλιο γιατι το καινουριο δεν μου αρεσε καθολου).Οσο για τα κουμπια ,εγω απορω πως μπορεις να παιξεις racing παιχνιδια χωρις αναλογικες σκανδαλες...

Δημοσ.

paidia as sobareytoume,ta epixeirimata peri xeiristhriou megethos consolas baros,emfanish ... einai toulaxiston geloia.de mporw na pistepsw oti kapoios paei se ena katasthma koita kai tis treis konsoles-gc/ps2/xbox kai dialegei thn pio omorfh h thn elafryterh h pianei ta tria xeiristhria sta xeria kai analoga me to pio boliko dialegei kai konsola.ELEOS.pisteuw oti to basicotero krithrio gia thn epilogh consolas tha prepei na einai h POSOTHTA kai fysika h POIOTHTA twn poaixnidiwn pou diathetei.ola ta parapanw opws kai h dynami den ephreazoun.

EKTOS an agorazete thn konsola gia diakosmhtiko sto saloni sas...

Δημοσ.

Αν αρχισω να γραφω τα παιχνιδια του X-BOX θα τελειωσω αυριο χωρια που θα εχω γεμισει 10 σελιδες...! Ολα ή σχεδον ολα τα παιχνιδια ειναι ποιοτικα και οχι "πατατες" οπως στο PS2. Σιγα ρε μαγκες, εχει 3-4 αποκλειστικα παιχνιδια και κατι εγινε! Τα γραφικα του σε ολα τα αλλα (που ειπαρχουν και σε X-BOX)ειναι χαλαρα χειροτερα.

Για να μην μηλησω για τις απειρως περισσοτερες δυνατοτητες του X-BOX...

Oποιος θελει να διαπιστωσει αν εχει ή οχι παιχνιδια το X-BOX ας κανει μια βολτα στο

http://www.xbox.com/

Υπαρχει και παραπομπη στο ελληνικο site για οποιον θελει.

Δημοσ.

re paidia min ta isopedonete ola.

ontos to ps2 afti ti stigmi de bgazei poly kala paixnidia para sequels.alla bgazei kala ma para poly kala sequels

simfono oti to thema tou xeiristiriou einai apla asteio.min parexigithei kaneis

paidia ego to exo sinithisei apolyta,den einai kan problima ayto.alla afou kai auto exei luthei me ton adapter i me to neo mikro joypad tis microsoft de katalabaino giati to kanete thema

diladi thelete na mou peite oti iparxei kalytero joypad apo ayto to palio ston amstrad 6128 pou eixa i stin amiga?

thimaste to PACMAN joystick etsi? :)

episis simfono oti exoun bgei pragmatiaka entyposiaka paixnidia gia xbox ton teleutaio kairo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...