Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 VS X-Box

Storm Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na eiste kala mages.... ego eimai paidi tis alysidas .. atari2800-amstard 6128-sega master system-gameboy-super nes-playstation..... teleytaia ta oikonomika itan ligo xalia kai den piga sto ps2.... alla me ayta pou mou lete protimo to ps2.... polla xronia sto kourmpeti exo kollisei me tekken kai gran turismo kathos kai me metal gear solid..... pantos einai krima an den mporeis na deis divx sto ps2 giati ayto einai to pio gamato pou akousa gia to xbox... an kai akousa oti tha mpei skliros kai sto ps2 (i oxi???) anyway thanx again.....

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kala re ti lete gia xbox2?imarton!!!!!!!!!!!!!!!

ps2=perissotera paixnidia

xbox=kalitera grafika

ps2=etairies paragogis paixnidion na fane kai oi kotes - apoklistikotites

xbox=epektasimotita

exo kai ta 2....sistino omos anepifylakta xbox

an the sna paizeis 2-3-4 apoklistikotites sto ps2 tote pare ps2.de tha to metanioseis oti kai na pareis

Δημοσ.
xbox=epektasimotita

ειναι κονσολα!! by dafault ΔΕΝ ειναι επεκτασιμη

παιδια τι να σας πω, εγω εφαγα τα μουτρα μου με το xbox:( ομωλογω πως ημουν προκατειλημενος (microsoft....) αλλα ρε γαμωτο δεν εχω παιξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτο:(

Δημοσ.

ego ena tha po. pro evolution soccer 3. den yparxei sto xbox.mono kai mono gi afto aksizei na pareis ps2. sto finale to xbox einai gia mena ena gamato pc alla ti na to kano? eksallou gia na mpainw internet profanos exo pc. kai ama thelo na kano ola afta me ta divx kai ta mp3 tote apla xrisimopoio to pc.psifos gia ps2. einai must:)

Δημοσ.

Epote το οτι δεν εχεις παιξει τιποτα στο ΧΒΟΧ δεν σημαινει τιποτα.Εχει να κανει με τις προσωπικες επιλογες και γουστα και δεν ειναι επιχειρημα για να μην παρει καποιος ΧΒΟΧ.Εγω,αντιθετως,εχω λιωσει στο παιχνιδι.

Btw εχεις μεινει πολυ πισω απο ΧΒΟΧ τιτλους (PGR2,Crimson Skies,Top Spin,Prince of Persia, κλπ,κλπ,κλπ)

Δημοσ.
Blizzard να υποθεσω οτι δεν το εχεις παιξει το Project Gotham 2.Γιατι εγω το εχω σχεδον τελειωσει και θεωρω οτι ειναι το καλυτερο racing παιχνιδι που εχει κυκλοφορησει.

To παιχνιδι ειναι ισως το καλυτερο αυτη τη στιγμη(λιγο το ειδα),αλλα νομιζω δεν δειχνει τοσο ρεαλιστικο οσο το GT πχ...

Και ειναι στα 25-30 fps μονιμα, σε σχεση με τα 50-60 που θα εχει το gt4.

Για να πω την αληθεια, σχεδον ολα τα παιχνιδια του xbox μου φαινονται λιγο παραπανω "γυαλιστερα" απο οσο πρεπει , ενω παντα κατι θα μου παει στραβα και δεν μπορω να κολησω με κανενα.

(αλλα γουστα ειναι αυτα...ελπιζω τουλαχιστον να εχει ωραια γραφικα το DOA voley που θα δω αυριο :lol:)

Δημοσ.

το crimson skies δεν το επαιξα σε pc στο xbox θα το παιξω? για ποιο λογο?

το ιδιο και για το prince of percia. to PGR2 τι ειναι?

ε καλα το τοπ σπιν, δεν μου αρεσουν τα αθλητικα οποτε...

ουτος η αλλος δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα

ακομα και το KOTOR δοκιμασα και δεν το αντεξα!

Δημοσ.

eimai xronia gamer,ksekinhsa apo atari->nes->snes/game boy->nintendo 64->playstation 1->pc/playstation 2.xbox den exw,exw paiksei omws arketes fores se filous mou.pisteyw oi dyo konsoles den sygrinontai.entaksei to xbox mporei na einai isxyritero kai na paizei divx,mp3... ALLA min ksexname oti o skopos ths konolas einai na prosferei ETHISTIKO gaming,kati sto opoio to ps2 yperexei xwris syzhthsh.exei to kalytero podosfairaki isspro3,racing gt3(gt4 coming),beat em up teken 4(soul calibour den exei megalh diafora apo to xbox) mia apo tis kalyteres seires paixnidiwn pou eginan pote ta final fantasy kai polla alla.apo thn allh tha aksize na breite ena filo me xbox kai an deite kana endiaferon paixnidaki noikiaste to kai paixte to se ayton,de tha sas kratisei gia poly.oso gia ta xeiristhria einai gelio na milame gia afto,egw to idio eyxaristiomoun ta paixnidia toso sto nes mou oso kai sto ps2 mou.ta shoot em up etsi kai alliws exoun to idio problhma se oles tis consoles(no mouse no fun)to xbox moizei synolika me pc,se kamia periptwsh omws den mporei na to antikatasthsei,enw ta perissotera apo ta paixnidia tou arga h grigora tha bgainoun kai gia ypologistes.me afta ta "liga" pisteyuw na katalabate ti aksizei...

Δημοσ.

Paidia egw ehw edw kai merikous mines to xbox kai eimai poly efharistimenos! Afou fysika to chipara kai borw na paizw aneta ena swro paihnidia ehw kwlisei kyriolektika me to Lord of the ring (The return of the king) to opoio einai apaihto kai to Soul Calibur! Den ehw paixei to Progect Gotham 2 alla ehw to prwto tis seiras kai afto leei polla!

Kati pou den boresa na katalavw omws, isws den asholithika kai arketa, einai pws boreis na vlepeis divx kai na paizeis mp3. An xerei kapoios as m'enimerwsei. Efharistw!

PS. To heiristirio tou xbox einai oti kalitero ehw dei!

Δημοσ.

Blizzard το παιχνιδι ειναι κολλημενο στα 30 fps ακομα και με 8 αυτοκινητα ταυτοχρονα και τα γραφικα ειναι απο αλλο πλανητη (απιστευτα γυαλισματα,FSAA,κλπ) ενω το gameplay και ο χειρισμος ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε.Η συγκριση με το gt ειναι εντελως αστοχη στον τομεα αυτο γιατι το οπτικο αποτελεσμα που εχεις στο PGR2 το PS2 δεν μπορει καν να το ονειρευτει.

Προσωπικα αν μου ελεγαν να διαλεξω το PGR2 με 10% χαμηλοτερη ποιοτητα στα γραφικα και 60fps θα το επελεγα παλι οπως ειναι.Πραγματικα δεν καταλαβαινεις διαφορα,ειναι πολυ ομαλο...(Για να σε δικαιολογησω ,και εγω οταν ακουσα για 30fps ψιλοξενερωσα, αλλα οταν το πηρα εμεινα με το στομα ανοικτο)

Δημοσ.

είμαι άλλος ένας παλιός gamer : atari2600 < NES < SNES (κορυφαίο) <Dreamcast (κορυφαίο) < ΧΒΟΧ < GAMECUBE... και arcade φυσικά όπως όλοι μας εδώ πιστεύω.

σου προτείνω ΧΒΟΧ για έναν απλό λόγο εντάξει θα παίξεις mp3, divx το οποίο είναι φοβερό αλλα θα έχει όλα τα MAME, Ν64, SNES, MEGA DRIVE games σε μία κονσόλα και μην μου πεί κανένας ότι τα παίζει και στο PC του γιατί εμένα μου ακούγεται γελοίο(προσωπικά μιλαω πάντα μπορεί κάποιος να χαίρεται στο PC του)...είναι τρομακτική η διαφορά το να παίζεις στο σαλόνι σου στο καναπέ χαλαρός στις 29" με το χειριστίριο. στο PS2 θα παίξεις pro evolution 3(υπάρχει και σε PC) αντε και GT4 τα άλλα παιχνίδια υπάρχουν και αλλου. και συμφωνω ότι μέχρι πρότεινος το XBOX το είχε φάει η σκόνη μέχρι που βγήκε το espn nba basketball--- prince of persia και φυσικα evolution X , mame, n64, snes. τα παιχνίδια που έχει είτε είναι μάπα είτε υπάρχουν και σε PC (και είναι καλύτερα εκεί που ακούστηκε FPS σε κονσόλα) αλλά έχω λύσει το πρόβλημα έχω και ένα gamecube και σώζει τη κατάσταση.

υπάρχουν και κάποια πολύ υποσχόμενα παιχνιδάκια που έρχονται βέβαια ninja gaiden...

πάντως θα σου πρότεινα και πάλι ΧΒΟΧ όχι για τα παιχνίδια που έχει αλλα για αυτά που προσφέρει MAME, SNES, N64, MP3, DIVX εμένα αυτα μου αρκούν....

tetris, mario kart 64, snow bros, knights of the round, ΝΒΑ jam.. σε διπλό δεν υπάρχει σύγκριση και donkey kong country series, flashback και αλλα...

τι ώραια εποχή να είσαι gamer.

εγω θα πρότεινα και gamecube 99 euro ειναι πολύ λίγα.

f-zero, mario kart double dash.....error...error...no sleep.

Δημοσ.

Το xbox ειναι πλεον pc, δεν ειναι κονσολα.Αντι να παρεις αυτο παρε καλυτερα μια radeon 9700 και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.

Το PS2 ειναι καθαροαιμη κονσολα και αυτο φαινεται απο την τεραστια συλλογη σε παιχνιδια που εχει.Τι να το κανω αν το xbox εχει 1000 προγραμματα για συνδεση με pc ή σε δικτυο ή να παιζει divx ή 10 λειτουργικα συστηματα κτλ αλλα απο παιχνιδια εχει το 1/10 του ps2?(και πολλα λεω).

Παντως αν αγορασεις xbox κοιτα για καποιο παλιωτερο γιατι μου φαινεται το καινουργιο δεν τσιπαρετε.

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά μιας από τις δυο κονσόλες και θα ήθελα μια πληροφορία χωρίς cpipaki πια φορμα (DVD-R H DVD+R ) διαβάζουν;;Εχω dvd recorder θέλω να είναι συμβατή η κονσόλα με την συλλογή ταινιών που έχω....!Νομίζω το PS2 είναι και με τα δυο;;Το Xbox;;

Δημοσ.

Playstation 2 VS X-Box tha elega

Playstation one

den prokeite kamia konsola na me kanei na niwsw etsi opws enoiwsa bazontas to prwto game sto Playstation one alla oute na faw tetoio kolhma me games

sto thema mas twra ,,,,

egw tha dosw mia psifo sto Playstation 2 xwris perita logia einai (kata thn gnwmh mou kalyterh epilogh)

-perissotera games

-megalyterh empeiria-aksiopistia (logo Playstation one)

-den einai micro$oft

einai merikoi apo tous logous pou me ekanan na to epileksw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...