Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το βράδυ, προσπάθησα να κλείσω τον υπολογιστή από την έναρξη, όμως δεν μπορούσα να πατήσω το σύμβολο της στη γραμμή εργασιών. Δοκίμασα και με το πλήκτρο από το πληκτρολόγιο και πάλι τίποτα. Μετά δοκίμασα να κλείσω την ένταση των ηχείων από την γραμμή εργασιών και δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω shortcuts εφαρμογών και να κάνω αναζήτηση. Να πω πως τα windows που έχω είναι τα 10άρια (αν και δεν ήθελα να μπούνε αλλά τέλος πάντως). Επειδή δεν πολυασχολούμαι με τους υπολογιστές αν η λύση είναι προφανής, please no hate. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με δεξί κλικ στο εικονίδιο της έναρξης έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις του υπολογιστή και στη δυνατότητα τερματισμού.

Κάνε πρώτα επανεκκίνηση για να εγκαταστήσει τυχών ενημερώσεις και μετά κάνε τερματισμό.

Πρέπει να πήρες τα 10άρια σαν αναβάθμιση, γιατί συνήθως εκεί το κάνει. Κι εμένα μου κλείδωνε τα flyouts, έτσι λέγονται τα καινούργια αναδυόμενα έντασης, δικτύου, έναρξης και κέντρου ειδοποιήσεων στα 10άρια. Μετά όμως από την αναβάθμιση του Απριλίου έχει στρώσει επιτέλους.

Δημοσ.

Με δεξί κλικ στο εικονίδιο της έναρξης έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις του υπολογιστή και στη δυνατότητα τερματισμού.

Κάνε πρώτα επανεκκίνηση για να εγκαταστήσει τυχών ενημερώσεις και μετά κάνε τερματισμό.

Πρέπει να πήρες τα 10άρια σαν αναβάθμιση, γιατί συνήθως εκεί το κάνει. Κι εμένα μου κλείδωνε τα flyouts, έτσι λέγονται τα καινούργια αναδυόμενα έντασης, δικτύου, έναρξης και κέντρου ειδοποιήσεων στα 10άρια. Μετά όμως από την αναβάθμιση του Απριλίου έχει στρώσει επιτέλους.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όντως πέτυχε αυτό που πρότεινες. Μόνο που δεν είχα διαθέσιμες ενημερώσεις και έστρωσε απλά με μία επανεκκίνηση. 

• Moderators
Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Δεν μπορω να πατησω τιποτα στην γραμμη ερασιων, Εγω προσπαθησει διαφορα tutorials που βρηκα αλλα τιποτα δεν δουλεψε

Ακυρο. Το εφτιαξα αυτο το προβλημα αλλα τωρα δεν βλεπω κανενα προγραμμα στο μενου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...