kostas808 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 και τι ηθελες να εχει? Windows 95 σταθερή αξία 13
Neg Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Windows 95 σταθερή αξία τι λες τώρα από τότε που γύρισα στα Windows 3.1 έχω βρει την ησυχεία μου ότι πιο ασφαλές για να κάνω την δουλειά μου δίχως κολλήματα και προβλήματα 6
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Όταν κατανοήσουμε οτι είναι 2 εντελώς άλλα πράγματα και το μόνο που τα ενώνει είναι η λέξη "φορητά" τότε μπορεί και να κάνουμε καμιά κουβέντα της προκοπής... Το ότι όλοι αυτοί οι "αρθρογράφοι" έχουν ως σημείο αναφοράς το macbook και καλλιεργούν την "οπαδικη" σκέψη εγώ δεν το βρίσκω καθόλου τυχαίο.. Ο άλλος είχε ""air" λεει για να παίζει lol αλλά δεν του βγαίναν τα πλήκτρα.. για το ότι μια αγορά γίνεται ανάλογα με το ζητούμενο και την χρήση και δευτερεύουσας σημασίας την εμφάνιση ούτε κουβέντα.. 4
calculator Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 1x USB-C (-) 1080p (-) Windows 10 (-) Price (-) i5/i7 CPU (+) 16GB RAM (+) Design (+) up to 1TB (+) οπότε θα περιμένω να βγουν τον ιούνιο τα λεπτά Macbook Pro με καλύτερη ανάλυση και να βάλω Windows με Bootcamp. Αφού Windows 10 (-) για να βάλεις Windows σημαίνει μαζοχιστής, καταλάβαμε. 2
Neg Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αφού Windows 10 (-) για να βάλεις Windows σημαίνει μαζοχιστής, καταλάβαμε. Windows δεν είναι μόνο τα 10 μπορεί να εννοώ 7
CarbonFibre Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Στο κουτί πάντως περιλαμβάνετε και dongle που βγάζει σε μια usb 3.0, μια hdmi και μια usb c 3.1 μάλλον ως charging port. Με εξτρα χρήματα αγοραζεις dongle που έχει όλα τα παραπάνω συν vga, ethernet και card reader.
mants118 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 προφανώς τη πλερώνεις τη φορητότητα αλλιώς αν το θες παρκαρισμένο σε ένα γραφείο - σπίτι τότε βρίσκεις καλύτερο σύστημα και στα μισά χρήματα που λέει ο λόγος!!! 1
amveria Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν έχω, ακόμη τουλάχιστον, ανάγκη για κάτι τόσο δυνατό σε τέτοιες διαστάσεις. Αν είχα όμως θα ήταν σίγουρα πολύ ψηλά στην λίστα των επιλογών - προτιμήσεων. Ακροβατώ στο να βγω εκτός θέματος αλλά αν τεθεί θέμα σύγκρισης με αντίστοιχα υπάρχοντα προϊόντα της apple τότε σίγουρα δεν μπορεί να μπει απέναντι σε macbook air ή macbook pro. Στην πρώτη περίπτωση γιατί απλά το "σκοτώνει" ενώ στην δεύτερη γιατί δεν μιλάμε για ίδιες διαστάσεις, βάρος και εν τέλει χρήση για την οποία καλείτε να εξυπηρετήσει λειτουργικά. 1
CarbonFibre Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγώ απορώ λίγο με τα χρώματα που εχουν. Πολύ.... φανταχτερά να τα πώ; Θα ήθελα κάτι πιο "τυπικό".
cpgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αμφιβαλλω εαν η μπαταρια του θα κραταει 9 ωρες... εδω το μεγαλυτερο ζενμπουκ των προηγουμενων χρονων εβγαζε με το ζορι 9 ωρες με αντιστοιχα σπεκς και μεγαλυτερη χωριτηκοτητα σε mha..μακαρι να βγω λαθος Παντως πολυ καλη υλοποιηση στα χαρτια αντε να δουμε στη πραξη...
dexter white Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Windows δεν είναι μόνο τα 10 μπορεί να εννοώ 7 τα οποία μπορείς να περάσεις και στο zenbook..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Η apple θα πρεπει να ακολουθησει ξανα τους αλλους κατασκευαστες και να βγαλει λεπτοτερα κ ελαφρυτερα λαπτοπ. Η apple δεν θα δει ξαφνικά τώρα το Asus και θα προσαρμόσει άμεσα την παραγωγή των macbook. Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό για να τα παρουσιάσει σύντομα. Άλλες είναι οι εταιρίες που σκοτώνονται για να βγάλουν άμεσα ένα design που το είδαν από αλλού, με οποιοδήποτε τίμημα... 4
gnsX Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Να τος, εθιξες την απλ κι εμφανίστηκε. Εννοείς την Apple που έκλεψε πληκτρολόγιο και design απ τα sony? 1
yimmiyimmi Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Στις 12 ίντσες γιατί τέτοια κτήνη ,ειδικά με τέτοιο cpu κραταω επιφυλάξεις ,αυτοί που θέλουμε το mobility για δουλειά ,ή τουλάχιστον εγώ και με intel celeron κάνω δουλειά,τετοια specs σε 12αρι είναι για μοστρα ή για ένα μικρό ποσοστό που θέλουν mobility και γραφικά που πραγματικά είναι λίγοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα