Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ένα laptop από το 2009 και θέλω να το φορμάρω γιατι κολλαει,δε του εχω ξανακανει format.

Εχει :

intel® Core2 duo CPU  T5870  2.00GHz

Ram 3,00 GB

32 BIT

Kαι έχει από τότε windows 7 ultimate.

Θέλω να ρωτησω τι είναι καλύτερο να του κάνω φορματ σε windows xp ή windows 8 (windows 7 δεν δισκακι :-( )???

Δημοσ.

ΑΝ βρίσκεις drivers 10αρια αλλιώς 8.1

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ drivers για τα παραπάνω,μείνε στα 7αρια.

Ελεγξε τον δίσκο με το hard disk sentinel,θερμοκρασίες με το hwmonitor.

Δημοσ.

ΑΝ βρίσκεις drivers 10αρια αλλιώς 8.1

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ drivers για τα παραπάνω,μείνε στα 7αρια.

Ελεγξε τον δίσκο με το hard disk sentinel,θερμοκρασίες με το hwmonitor.

γιατι αν βάλω τα 8.1 υπάρχει περίπτωση να μη βρίσκω drivers??θυμάμαι υπάρχει καποιο πρόγραμμα που τους βρίσκει.

Δημοσ.

Αμα εχεις παλιο συστημα για κανενα λογο μην πας σε 8 και πανω. Θα εχεις περισοτερα προβληματα απο οτι πρεπει, για λιγα δευτερολεπτα στο startup. Αμα δεν παιζεις game σε αυτο θα σου ελεγα να κοιταξεις κανα linux.

Δημοσ.

Αμα εχεις παλιο συστημα για κανενα λογο μην πας σε 8 και πανω. Θα εχεις περισοτερα προβληματα απο οτι πρεπει, για λιγα δευτερολεπτα στο startup. Αμα δεν παιζεις game σε αυτο θα σου ελεγα να κοιταξεις κανα linux.

δε παιζω παιχνίδια,δε ξερω πως εγκαθιστούντε τα Linux ,να βάλω λετε τα xp?

Δημοσ.

γιατι αν βάλω τα 8.1 υπάρχει περίπτωση να μη βρίσκω drivers??θυμάμαι υπάρχει καποιο πρόγραμμα που τους βρίσκει.

ακριβώς αυτό είναι που ΔΕΝ θέλουμε γιατί - και ιδιαίτερα σε λάπτοπ- τα chip που χρησιμοποιούν πολλες φορές είναι τροποιημένα και αν βάλεις drivers με το πρόγραμμα που λες θα χάσεις πιθανώς λειτουργίες

Δημοσ.

Για έμενα xp οχι μια χαρά σηκώνει τα 7 δεν είναι και τόσο τόσο παλιό για να πας σε xp

απλα δεν έχω το δισκάκι για 7.

Δημοσ.

Υπάρχει και ο θείος για όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να προβεις σε εγκατασταση τοσο παλιου λειτουργικου σε ενα μηχανημα που είχε τα 7 πριν.Ασε που πλεον για τα xp τα προγραμματα και drivers θέλουν ψαξιμο καλό για να βρεθούνε

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και ο θείος για όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να προβεις σε εγκατασταση τοσο παλιου λειτουργικου σε ενα μηχανημα που είχε τα 7 πριν.Ασε που πλεον για τα xp τα προγραμματα και drivers θέλουν ψαξιμο καλό για να βρεθούνε

οκ τότε ευχαριστω παιδες θα παω για 7 B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...