kayato Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Γεια σας εχω ένα laptop από το 2009 και θέλω να το φορμάρω γιατι κολλαει,δε του εχω ξανακανει format. Εχει : intel® Core2 duo CPU T5870 2.00GHz Ram 3,00 GB 32 BIT Kαι έχει από τότε windows 7 ultimate. Θέλω να ρωτησω τι είναι καλύτερο να του κάνω φορματ σε windows xp ή windows 8 (windows 7 δεν δισκακι )???
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ΑΝ βρίσκεις drivers 10αρια αλλιώς 8.1 ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ drivers για τα παραπάνω,μείνε στα 7αρια. Ελεγξε τον δίσκο με το hard disk sentinel,θερμοκρασίες με το hwmonitor.
kayato Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ΑΝ βρίσκεις drivers 10αρια αλλιώς 8.1 ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ drivers για τα παραπάνω,μείνε στα 7αρια. Ελεγξε τον δίσκο με το hard disk sentinel,θερμοκρασίες με το hwmonitor. γιατι αν βάλω τα 8.1 υπάρχει περίπτωση να μη βρίσκω drivers??θυμάμαι υπάρχει καποιο πρόγραμμα που τους βρίσκει.
ChubbyFatBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αμα εχεις παλιο συστημα για κανενα λογο μην πας σε 8 και πανω. Θα εχεις περισοτερα προβληματα απο οτι πρεπει, για λιγα δευτερολεπτα στο startup. Αμα δεν παιζεις game σε αυτο θα σου ελεγα να κοιταξεις κανα linux.
kayato Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αμα εχεις παλιο συστημα για κανενα λογο μην πας σε 8 και πανω. Θα εχεις περισοτερα προβληματα απο οτι πρεπει, για λιγα δευτερολεπτα στο startup. Αμα δεν παιζεις game σε αυτο θα σου ελεγα να κοιταξεις κανα linux. δε παιζω παιχνίδια,δε ξερω πως εγκαθιστούντε τα Linux ,να βάλω λετε τα xp?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 γιατι αν βάλω τα 8.1 υπάρχει περίπτωση να μη βρίσκω drivers??θυμάμαι υπάρχει καποιο πρόγραμμα που τους βρίσκει. ακριβώς αυτό είναι που ΔΕΝ θέλουμε γιατί - και ιδιαίτερα σε λάπτοπ- τα chip που χρησιμοποιούν πολλες φορές είναι τροποιημένα και αν βάλεις drivers με το πρόγραμμα που λες θα χάσεις πιθανώς λειτουργίες
ChubbyFatBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Γιατι με τα 7 εχεις προβλημα? γιατι να πας xp? Και ναι linux οπως ubuntu ειναι next next next διαδικασια.
soteras Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Για έμενα xp οχι μια χαρά σηκώνει τα 7 δεν είναι και τόσο τόσο παλιό για να πας σε xp
kayato Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Για έμενα xp οχι μια χαρά σηκώνει τα 7 δεν είναι και τόσο τόσο παλιό για να πας σε xp απλα δεν έχω το δισκάκι για 7.
soteras Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Υπάρχει και ο θείος για όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να προβεις σε εγκατασταση τοσο παλιου λειτουργικου σε ενα μηχανημα που είχε τα 7 πριν.Ασε που πλεον για τα xp τα προγραμματα και drivers θέλουν ψαξιμο καλό για να βρεθούνε 1
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 αν έχεις νόμιμο κλειδί,δοκίμασε τούτο https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows7
kayato Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Υπάρχει και ο θείος για όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να προβεις σε εγκατασταση τοσο παλιου λειτουργικου σε ενα μηχανημα που είχε τα 7 πριν.Ασε που πλεον για τα xp τα προγραμματα και drivers θέλουν ψαξιμο καλό για να βρεθούνε οκ τότε ευχαριστω παιδες θα παω για 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα