Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι νεο μελος στο φορουμ σας.Εχω δει οτι εχετε πολλες γνωσεις ετσι αποφασισα να σας πω το προβλημα μου μηπως εχετε καποια λυση

Καταρχας να σας δειξω τα στοιχεια της συνδεσης μου

snr margin:        8.6       8.8

line attenuation:75       52.1

data rate:          2123   369

Ξερω είναι πολύ χαλια η γραμμη μου αλλα θα ηθελα να μου πειτε για ποιον λογο..Να φταιει η καλωδιωση,ο ΟΤΕ,ή ξερω εγω τι άλλο..

Εχω παρα πολλες αποσυνδεσεις παρα πολύ καιρο τωρα και να παιρνω τηλεφωνο τον οτε μου στελνει τεχνικους αλλα μου λενε ότι η γραμμη δεν εχει πρόβλημα..να είναι εσωτερικα το πρόβλημα?

Επισης το line attenuation τωρα τελευταια ανεβηκε τοσο πολύ,πιο παλια ηταν κατω από 60 (είμαι και λιγο μακρια από τον ΟΤΕ :P ) Επεισις δεν κλειδωνα τοσο χαμηλα επιανα 4000 επειδι εχω 4αρα γραμμη.

Αυτά ελπιζω να με βοηθήσετε με το θεμα μου,ευχαριστω εκ τον προτερων

Δημοσ.

με βάσει το line att είσαι πάααααααααααρα πολύ μακριά απ το αστικό κέντο η καμπίνα.

Υπάρχει ναι πιθανότητα να έχει πρόβλημα η εσωτερική καλωδίωση,σε αρχικό στάδιο αφαίρεσε τα πάντα απο τις τηλεφωνικές πρίζες και δοκίμασε μόνο το μόντεμ στην κεντρική πρίζα.

σε επόμενο στάδιο είναι αν έχεις πρόσβαση(και γνώσεις) στον κατανεμητή του σπιτιού να κουμπώσεις εκει το μόντεμ να δεις πόσο πιάνεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα μακρια απο το αστικο κεντρο ποσο ακριβως δεν ξερω..αλλα πιο παλια δεν ειχα τοσο μεγαλο attenuation..Εχω δοκιμασει αυτό που μου λες Xristaras12 αλλα τα ιδια.Εχω σκεφτει να κανω αυτό με το μοντεμ στον κατενεμητη αλλα δεν ξερω πως να το κανω.Ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ.

Βρηκα οτι το καλωδιο που μπαινει μεσα στο σπιτι απο το κουτι του ΟΤΕ ειναι φθαρμενο.Να είναι αυτος ο λογος που εχει πεσει η ταχυτητα μου και ότι εχω τοσο μεγαλο attenuation και θορυβο?Εαν το αλλαξω θα διορθωθεί?Επεισις επειδι εχω υψηλο ping στα παιχνίδια εάν αλλαχτεί το καλωδιο θα εχω βελτιωση και στα ping?

Δημοσ.

Αν ειναι τοσο φθαρμενο οσο λες και το αλλαξεις, καποια βελτιωση θα τη δεις αλλα μη περιμενεις και πολλα. Εισαι τυχερος που εχεις ιντερνετ βασικα σε τετοια αποσταση.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.Θα το αλλαξω και ελπιζω να διορθωθει λιγο η κατασταση.Πιο πολύ με ενδιαφερει το ping υπαρχει περιπτωση βελτιωσης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...