manos04 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Γεια σας. Μετά από πτώση το κινητό δουλευει κανονικά, αλλά έχει σκοτεινάσει η οθόνη του τόσο πολύ που με το ζόρι μπορείς να δεις κάτι. Δουλευει κανονικά, λειτουργεί η αφή, απλά έχει μια μαύρη επικάληψη. Φαίνεται σαν να έχει ποτίσει μαύρο μελάνι η οθόνη. Το κινητό είναι Samsung Galaxy A5. Αν έχει κανείς μια τέτοια εμπειρία ας μας δώσει λίγο τα φώτα του. Αξίζει πιστεύετε να διορθωθεί; Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον τεχνικό στην θεσσαλονικη, ας μου δώσει το τηλέφωνό του. Σας ευχαριστώ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 μετα απο πτωση του LG G2 μου,μου κανε και εμενα κατι περιεργα!Οταν ανεβαζα φωτεινοτητα η ανοιγα δεδομενα/wi-fi τα χρωματα πρασινιζαν ας πουμε!Το κινητο ειχε θηκη οταν επεσε ομως και οταν το πηγα στο service της LG δεν ειδαν κατι περιεργο οποτε και μου αλλαξαν ολη την οθονη κανονικα και πηρα 2 χρονια νεα εγγυηση (για την οθονη μονο).Αν εισαι τυχερος και δεν υπαρχουν σημαδια εκτος και εντος της συσκευης μπορεις να δοκιμασεις υποθετω!
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Γεια σας. Μετά από πτώση το κινητό δουλευει κανονικά, αλλά έχει σκοτεινάσει η οθόνη του τόσο πολύ που με το ζόρι μπορείς να δεις κάτι. Δουλευει κανονικά, λειτουργεί η αφή, απλά έχει μια μαύρη επικάληψη. Φαίνεται σαν να έχει ποτίσει μαύρο μελάνι η οθόνη. Το κινητό είναι Samsung Galaxy A5. Αν έχει κανείς μια τέτοια εμπειρία ας μας δώσει λίγο τα φώτα του. Αξίζει πιστεύετε να διορθωθεί; Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον τεχνικό στην θεσσαλονικη, ας μου δώσει το τηλέφωνό του. Σας ευχαριστώ. Πας στο service και δοκιμαζεις την τυχη σου οπως αναφερθηκε. Αν σου πουνε πχ οτι για επισκευη θελουν 150ευρω και το κινητο το εχεις παρει 200ευρω τοτε προφανως και δεν αξιζει η επισκευη και μετα αν θες κοιτας για καποιο τεχνικο(ή αγοραζεις αλλη συσκευη στην τελικη δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο το A5). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα