nikosdantegr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αγορασα το συγκεκριμενο monitor http://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+29um58-p#reviews'] και παρατηρησα οτι εχουν πεσει δραστικα τα fps μου σε ολα τα games ακομα κι σε αυτα που δεν χρειαζονται ενα καλο συστημα οπως το hearthstone.Εριξα κι την αναλυση στα 1920χ1080 να ταιριαζει με το παλιο monitor αλλα παλι διαφορα δεν ειδα...Ενημερωσα κι τους drivers της καρτας γραφικων χωρις καμια διαφορα..Μολις συνδεω το παλιο monitor τοτε ολα κομπλε κι μολις βαζω το καινουργιο τα fps μειωνονται κατα πολυ...Τρεχω σε επεξεργαστη i5 2500k 3.30 ghz kai EVGA GTX 780 SC. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?Μηπως εχω παραβλεψη καμια ρυθμιση?
Ghost007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 το εψαξα λιγο στο νετ δε πολυβρηκα ακρη ειναι απο τα κουλα προβληματα καποιον μονιτορ... τωρα ισως κοιτα αν εχει να κανει τπτ με τα hz σε καμια ρυθμιση απο το nvnidia panel ... να φανταστω το εχεις συνδεση με hdmi ...αν οχι δοκιμασε το ... αν ναι δοκιμασε αν εχεις κατι αλλο μπας και πεζει τπτ με τη θυρα αν και χλωμο τεσπα... επισης σιγουρεψου οτι κανεις σωστα την διαδικασια οδηγων καρτας γραφικων http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/ και περνα μονο τους οδηγους και τα physx τπτ αλλο... και επισης δες μηπως δεν εχουν μπει η οδηγοι της οθονης τπτ ...μπας και ...
nikosdantegr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εχει μονο hdmi port η συγκεκριμενη οθονη..Τους drivers τους εκανα ακριβως ετσι..Εχω δοκιμασει κι γω τα παντα κι εχω ψαξει αρκετα..Οσο για την οθονη ειναι plug and play αλλα μολις εβαλα το cd και πατησα να κανω εγκατασταση μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει το αρχειο INF και ακυρωθηκε...
Ghost007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εχει μονο hdmi port η συγκεκριμενη οθονη..Τους drivers τους εκανα ακριβως ετσι..Εχω δοκιμασει κι γω τα παντα κι εχω ψαξει αρκετα..Οσο για την οθονη ειναι plug and play αλλα μολις εβαλα το cd και πατησα να κανω εγκατασταση μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει το αρχειο INF και ακυρωθηκε... τι να σου πω...δε τοχω καθολου το θεμα...οσο για τους οδηγους της οθονης μπες στην lg και κατεβασε τους απο εκει... η επικοινωνησε και μαζι τους μπας και βρεις ακρη..μηπως ειναι και ελατωματικη τπτ ...τι να πω..δε ξερω...
Drake27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πρέπει να έχει ελάττωμα,γιατί και εγώ την είχα πάρει αυτή την οθόνη και δεν είχα πέσει ούτε 2fps κάτω,ούτως ή άλλος,ο κάθετος συχρονισμος είναι 1080,είναι σαν να έχεις ένα 1080 μοτινορ απάνω,σίγουρα είναι κάποιο ελάττωμα του μόνιτορ. Πάρε τηλ στην αντιπροσωπία και πες τους για το πρόβλημα αυτό.
panoskatos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αγορασα το συγκεκριμενο monitor http://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+29um58-p#reviews'] και παρατηρησα οτι εχουν πεσει δραστικα τα fps μου σε ολα τα games ακομα κι σε αυτα που δεν χρειαζονται ενα καλο συστημα οπως το hearthstone.Εριξα κι την αναλυση στα 1920χ1080 να ταιριαζει με το παλιο monitor αλλα παλι διαφορα δεν ειδα...Ενημερωσα κι τους drivers της καρτας γραφικων χωρις καμια διαφορα..Μολις συνδεω το παλιο monitor τοτε ολα κομπλε κι μολις βαζω το καινουργιο τα fps μειωνονται κατα πολυ...Τρεχω σε επεξεργαστη i5 2500k 3.30 ghz kai EVGA GTX 780 SC. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?Μηπως εχω παραβλεψη καμια ρυθμιση? Αν είχες πριν μια οθόνη στα 1920x1080 και τώρα πήρες αυτή είναι απόλυτα λογικό να σου πέσουν τα frames στα παιχνίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να πέσουν τα frames από κάποιο ελάττωμα στην οθόνη.
Drake27 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν είχες πριν μια οθόνη στα 1920x1080 και τώρα πήρες αυτή είναι απόλυτα λογικό να σου πέσουν τα frames στα παιχνίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να πέσουν τα frames από κάποιο ελάττωμα στην οθόνη. Εδω το παιδι λεει οτι ακομα και στο hearthstone που δεν εχει απαιτησεις σαν παιχνιδι του επεσαν δραστικα τα fps,το ειχα το μονιτορ αυτο,και δεν ειχα κανενα απολυτος θεμα,αντε να πεσουν 3-5fps λογο μεγαλυτερου οριζοντιου συγχρονισμου,μεχρι εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα