pavlospao13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα στην παρεα!Αυριο πρωι παραγγελνω καινουργιο κινητο!Ειμαι αναμεσα σε doogee f5,meizu m2 note και xiaomi redmi 2 note.Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο και π.χ σε μια στραβη θα εχω εγγυηση ;(αγορα απο ελληνικο καταστημα.) Ευχαριστω!!
tolis44 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλημερα Παυλο! Εγω θα σου ελεγα για Xiaomi redmi2 note! http://merimobiles.com/catalogsearch/result/?cat=0&q=xiaomi+redmi+2+note Μαλλον θα το εχεις ψαξει αλλα επειδη εχει πολλα μοντελα η Xiaomi δες και αυτα!Ψαξε και για Huawei δεν εχεις να χασεις τπτ!
SOAD1981 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 σε αυτα τα χρηματα κοιτα και αυτο http://www.skroutz.gr/s/7801380/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-16GB.html
ziaba Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα στην παρεα!Αυριο πρωι παραγγελνω καινουργιο κινητο!Ειμαι αναμεσα σε doogee f5,meizu m2 note και xiaomi redmi 2 note.Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο και π.χ σε μια στραβη θα εχω εγγυηση ;(αγορα απο ελληνικο καταστημα.) Ευχαριστω!! Μονό το meizu αν το πάρεις από τα public όλα τ άλλα που σου πουλάνε τα σκρουτζομάγαζα είναι παραμυθιά σαφώς και δεν θα σε καλύψουν αν η συσκευή δεν είναι ευρωπαϊκής προέλευσής σε αυτα τα χρηματα κοιτα και αυτο http://www.skroutz.gr/s/7801380/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-16GB.html +1
pavlospao13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ειδα για το moto g..δεν εχει κατι σπουδαιο σε χαρακτηριστηκα..γιατι το προτεινεται?
ziaba Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 δεν έχουν σημασία τα χαρακτηριστικά άλλα η εμπειρία χρήσης που στο ΜΌΤΟ είναι εξαιρετική
madnifestah Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ειδα για το moto g..δεν εχει κατι σπουδαιο σε χαρακτηριστηκα..γιατι το προτεινεται? γιατι το δουλεύουμε/δουλέψαμε και ξέρουμε τι είναι και τι μπορεί να κάνει... τι ακριβός ψάχνεις απο ενα κινητό? ποσες ιντσες max? μεχρι ποσα δινεις? έχεις γνωσεις/θέληση για να αλλαζεις rom και γενικα να πειράζεις το ui του κινητου? σε ενδιαφερουν αναβαθμισεις android? θέλεις να εισαι καλα καλυμμένος απο θεμα service? (γι'αυτο και το "αγορα απο ελλαδα" ? )
pavlospao13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 θελω 5.5 inches.Εγω δεν του κανω καμια τρελη χρηση.Μουσικη και ιντερνετ ειναι το 90 % της χρησης του κινητου.ενα 5% ειναι το gaming δηλαδη μια φορα στο τοσο και το 5% τα pdf που ανοιγω για την σχολη..δεν εχω καμια τρελη απαιτηση δηλαδη..ΕΕ μεχρι 150-170 μαξ.
haHa Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Aν κανεις την υπερβαση και φθασεις τα 190€, τοτε πας κατευθειαν στο moto x 2nd gen. Ειναι αισθητα πιο γρηγορο και δυνατο απο αυτα που κοιτας, εχει καλυτερη οθνη, ανωτερη ποιοτητα κατασκευης και πολυ πιο απροβληματιστο λογισμικο. 1
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Aν κανεις την υπερβαση και φθασεις τα 190€, τοτε πας κατευθειαν στο moto x 2nd gen. Ειναι αισθητα πιο γρηγορο και δυνατο απο αυτα που κοιτας, εχει καλυτερη οθνη, ανωτερη ποιοτητα κατασκευης και πολυ πιο απροβληματιστο λογισμικο. Απορρίπτεται λόγο 5.2" ενώ ο TS θέλει σίγουρα 5.5". Λοιπόν εγώ από αυτά θα προτείνω το Meizu M2 Note καθαρά για τους λόγους της άψογης οθόνης του για σερφάρισμα και του πολύ καλού ήχου από ακουστικά αφού αυτό ζητάς κατά κύριο λόγο. Από επιδόσεις δεν βάζει φωτιές αλλά είναι αρκούντος γρήγορο και με το τελευταίο update απέκτησε και multi-window δυνατότητες (δηλαδή μπορείς να έχεις έναν Chrome και ένα Youtube ταυτόχρονα ανοιχτά).
pavlospao13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγινε παιδια να στε καλα τελικα θα παω συο meizu !!
haHa Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγινε παιδια να στε καλα τελικα θα παω συο meizu !! Εχε απλα υποψην σου οτι πηγαινοντας στο moto x , χανεις 0.3" (5.2" αντι 5.5") στην οθονη, αλλα εχεις διπλασιες επιδοσεις. Ειναι σε αλλη κατηγορια, το ιδιο και η ποιοτητα κατασκευης.
pavlospao13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 βασικα ακυρο το meizu γιατι διαβασα κρητικες στο μοναδικο μαγαζι που το εχει ο σκρουτζ και δεν μου αρεσε καθολου..εε σε motorola δεν θα παω λογο μεγαλου sar.και επειδη ειχα δει ενα δεν με ξετρελανε ιδιαιτερα το 2nd gen
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 βασικα ακυρο το meizu γιατι διαβασα κρητικες στο μοναδικο μαγαζι που το εχει ο σκρουτζ και δεν μου αρεσε καθολου..εε σε motorola δεν θα παω λογο μεγαλου sar.και επειδη ειχα δει ενα δεν με ξετρελανε ιδιαιτερα το 2nd gen Ειχες δει 2nd gen moto X ή 2nd gen moto g ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα