Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατι να αγορασω εγω και πολλοι αλλοι απο το Πλαισιο και να μην παρω απο το γνωστο μαγαζι στην νεα Ιωνια που πηρα την 390 G1 του λεω κανει θορυβο και χωρις μα μου σου του μου εδωσε την Nitro μετα καποια στιγμη η Nitro μου πετουσε καποια νερα μου εκανε αντικατασταση χωρις καν να την στειλει για ελεγχο.

Δηλαδη αν στο μαγαζι η 1070 που λενε οτι ειναι καλυτερη απο την 980Ti εχει 500 ευρω στις αγγελιες θα πουλανε τις 980Ti με 50 ευρω λιγοτερο και αμα μας αρεσει;

Σε αυτους που θα πουλανε μεταχειρισμενη 980Ti 50 ευρω λιγοτερο απο οσο θα εχει μια 1070 καινουρια καλο ραφι τους ευχομαι.

Καλά δεν είναι έτσι παιδιά είναι διαφορετικές κάρτες. Άλλοι πυρήνες, διαφορετικό είδος κάρτας όπως και να το κάνουμε η σύγκριση θα έρθει όταν με το καλό θα βγει η η 1080ΤΙ. Το καλό ράφι είναι να'χαμε να λέγαμε καθένας πουλάει ότι θέλει και όσο θέλει εσύ μην αγοράσεις, αλλά δε μπορεί ο άλλος να πουλάει τη κάρτα σε κατάσταση αγοράς από καταστήμα 300€ όταν του έχει στοιχίσει 700 και έχει ακόμα και εγγύηση για να είστε ευχαριστημένοι.

Δημοσ.

Καλά δεν είναι έτσι παιδιά είναι διαφορετικές κάρτες. Άλλοι πυρήνες, διαφορετικό είδος κάρτας όπως και να το κάνουμε η σύγκριση θα έρθει όταν με το καλό θα βγει η η 1080ΤΙ. Το καλό ράφι είναι να'χαμε να λέγαμε καθένας πουλάει ότι θέλει και όσο θέλει εσύ μην αγοράσεις, αλλά δε μπορεί ο άλλος να πουλάει τη κάρτα σε κατάσταση αγοράς από καταστήματος 300€ όταν του έχει στοιχίσει 700 και έχει ακόμα και εγγύηση για να είστε ευχαριστημένοι.

Και εμενα η τηλεοραση πριν 3 χρονια μου στοιχισε 1700 αμα τωρα την βαλω αγγελια 700 θα γελανε και οι πετρες.

Γιατι να πρεπει να εχω ορο συγκρισης μια Ti με μια Ti οταν μου λενε οτι μια 1070 θα ειναι καλυτερη απο την 980Ti και εγω λεω αντε παραμυθια λενε το πολυ να ειναι ισαξιες.

500 να βγει η 1070 και 450 να πεσει η 980Ti το καταστημα θα πουλαει δεκα προς μια υπερ της πρωτης.

Δημοσ.

Oi περισσότεροι ψωνίζουν απο τα 2 μαγαζιά που ανέφερα, οπότε με βάση τις τιμές αυτών θα διαμορφωθεί η όποια τιμή πωληθεί η όποια κάρτα (ναι οι περισσότεροι δεν ψάχνουν και το τελευταίο σκρουτζομάγαζο, οπότε ο πωλητής το χρησιμοποιεί προς όφελός του, την άγνοια δηλαδή του αγοραστή)

Οι περισσότερες κάρτες δεν έχουν κλείσει ούτε ενα χρόνο απο την τριετή τους εγγύηση, οπότε, αν νομίζεις ότι τους κάνεις και χάρη να τους απαλλάξεις απο αυτές για καμια 300αρού νομίζοντας οτι παίρνεις GTX 680 κάπου το χάνεις...

Α και επίσης επειδή αναφέρεται για το τι είναι νόμιμο κλπ, Οτι γράφει η απόδειξη αγοράς είναι τιμή κατα την οποία μπορεί άνετα να πωληθεί το προιόν μεταξύ ιδιωτών καθώς δεν υπάρχει κέρδος για τον πωλητή 

Επίσης δεν υπάρχουν νεύρα αν δεν θες δεν αγοράζεις δεν είναι δουλειά κανενός να σου ανοίξει τα μάτια.....

Δημοσ.

Και εμενα η τηλεοραση πριν 3 χρονια μου στοιχισε 1700 αμα τωρα την βαλω αγγελια 700 θα γελανε και οι πετρες.

Γιατι να πρεπει να εχω ορο συγκρισης μια Ti με μια Ti οταν μου λενε οτι μια 1070 θα ειναι καλυτερη απο την 980Ti και εγω λεω αντε παραμυθια λενε το πολυ να ειναι ισαξιες.

500 να βγει η 1070 και 450 να πεσει η 980Ti το καταστημα θα πουλαει δεκα προς μια υπερ της πρωτης.

Γιατί συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα η σύγκριση σου ξηγώ ότι πρέπει να γίνει με τη 1080Τι και αν θέλεις ψάξτο να το δεις αυτό που σου λέω. Αν εσύ που πήρες τη τηλεόραση 1700 αν τη βάλεις αγγελία θέλεις να τη χαρίσεις δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.

Δημοσ.

Αφου το εχουμε πει με τις καρτες δεν βγαζεις ακρη....Arrows επειδη η 1070 το πρωτο μηνα μπορει να ερθει σε 2-3 μαγαζια στα 550-600e αυτο δεν δικαιολογει να πωλειται μεταχειρισμενη η 980ti στα 550e....

Μολις βγαλει σε κανα 15μερο η Evga 1070 custom στα 450e θα σου πω μετα αν θα πωλειται η 980ti μεταχειρισμενη 350e οπως και θα πρεπει με αναλογες τιμες τα 260e για 980 και 180e για 970....Βεβαια υπαρχει και κοσμος που δεν ξερει και θα αγοραζει 980ti....Υπαρχει κοσμος που θα πηγαινει στα μαγαζια θα βρισκει 1070 στα 450-500e και 980ti στα 550e και θα προτιμα 980ti....Εδω στο skroutz μολις βγηκαν οι 970 ειχαν 380e και οι 770 πωλουνταν ακομα 320+e δεν βγαζουμε ακρη...

Θυμηθειτε ποσο εκαναν οι 780ti(550+) και βγηκαν οι 970 με 400e και γινοταν το ελα να δεις...Για αυτο εχουν γεμισει οι αγγελιες εδω και 10 μερες με 970-980-980ti.....

Ολα δεν μπορουμε να τα εχουμε ή μενει καποιος με την καρτα που εχει με κινδυνο να χασει αξια το προιον του ή οπως εκανα εγω με την 970 MSI πριν 1.5 μηνα και ο Λευτερης την πουλας και περιμενεις...

• Like 1
Δημοσ.

Oi περισσότεροι ψωνίζουν απο τα 2 μαγαζιά που ανέφερα, οπότε με βάση τις τιμές αυτών θα διαμορφωθεί η όποια τιμή πωληθεί η όποια κάρτα (ναι οι περισσότεροι δεν ψάχνουν και το τελευταίο σκρουτζομάγαζο, οπότε ο πωλητής το χρησιμοποιεί προς όφελός του, την άγνοια δηλαδή του αγοραστή)

Οι περισσότερες κάρτες δεν έχουν κλείσει ούτε ενα χρόνο απο την τριετή τους εγγύηση, οπότε, αν νομίζεις ότι τους κάνεις και χάρη να τους απαλλάξεις απο αυτές για καμια 300αρού νομίζοντας οτι παίρνεις GTX 680 κάπου το χάνεις...

Α και επίσης επειδή αναφέρεται για το τι είναι νόμιμο κλπ, Οτι γράφει η απόδειξη αγοράς είναι τιμή κατα την οποία μπορεί άνετα να πωληθεί το προιόν μεταξύ ιδιωτών καθώς δεν υπάρχει κέρδος για τον πωλητή 

Επίσης δεν υπάρχουν νεύρα αν δεν θες δεν αγοράζεις δεν είναι δουλειά κανενός να σου ανοίξει τα μάτια.....

Κοιτα οταν θελει να πουλησει ο αλλος σου βαζει link απο το ποιο ακριβο φαρμακειο οταν θελει να αγορασει σου βαζει απο το ποιο σκοτεινο υπογειο.

Παντως ειδικα εδω στο Insomnia αμφιβαλω αν υπαρχει ενα 20% που δεν γνωριζει το Skroutz το υπολοιπο 80% το γνωριζει πολυ καλα.

Επισης μην σου φανει καθολου παραξενο πολλα μαγαζια να φερουν την 1070 πχ 500 ευρω και να πουλανε την 980Ti με 700 ευρω το εχω δει στον Γερμανο να πουλαει το Note1 ποιο ακριβα απο το Note 2

• Like 1
Δημοσ.

Η κουβέντα θα εξελιχθεί σε flame και δε βγάζει πουθενά ούτε έχει να προσφέρει τίποτα στους αναγνώστες του φόρουμ. Όποιος έχει απορίες για το πόσο να πουλήσει ή να αγοράσει αν ζητάει μια γνώμη μπορεί να τη βρει στην αντίστοιχη ενότητα του φόρουμ. Ότι άλλο και να πούμε θα είναι για να ανοίξει διαμάχη. Από μένα stop εδώ δε μπαίνω άλλο στη διαδικασία απλά συγκρίνετε ανόμοια πράγματα και δε σημαίνει ότι επειδή βγήκε κάτι καινούριο πρέπει να πέσει η τιμή του παλιού στο 1/3 γιατί εκεί το πάτε και έτσι θέλετε. Στη τελική περιμένετε τις 1080 και πάρτε αυτές δε σας υποχρεώνει κανείς να πάρετε μεταχειρισμένη άλλωστε είναι καλύτερη...

• Like 1
Δημοσ.

Αφου το εχουμε πει με τις καρτες δεν βγαζεις ακρη....Arrows επειδη η 1070 το πρωτο μηνα μπορει να ερθει σε 2-3 μαγαζια στα 550-600e αυτο δεν δικαιολογει να πωλειται μεταχειρισμενη η 980ti στα 550e....

Μολις βγαλει σε κανα 15μερο η Evga 1070 custom στα 450e θα σου πω μετα αν θα πωλειται η 980ti μεταχειρισμενη 350e οπως και θα πρεπει με αναλογες τιμες τα 260e για 980 και 180e για 970....Βεβαια υπαρχει και κοσμος που δεν ξερει και θα αγοραζει 980ti....Υπαρχει κοσμος που θα πηγαινει στα μαγαζια θα βρισκει 1070 στα 450-500e και 980ti στα 550e και θα προτιμα 980ti....Εδω στο skroutz μολις βγηκαν οι 970 ειχαν 380e και οι 770 πωλουνταν ακομα 320+e δεν βγαζουμε ακρη...

Θυμηθειτε ποσο εκαναν οι 780ti(550+) και βγηκαν οι 970 με 400e και γινοταν το ελα να δεις...Για αυτο εχουν γεμισει οι αγγελιες εδω και 10 μερες με 970-980-980ti.....

Ολα δεν μπορουμε να τα εχουμε ή μενει καποιος με την καρτα που εχει με κινδυνο να χασει αξια το προιον του ή οπως εκανα εγω με την 970 MSI πριν 1.5 μηνα και ο Λευτερης την πουλας και περιμενεις...

Για αυτο και εγω σε διπλανο νημα που μου ειπαν οτι τον Ιουλη θα βγουν οι νεες καρτες απαντησα οτι εγω Σεπτεμβρη θα αγορασω.

Στην λαϊκη δεν πας στις 7 το πρωϊ να παρεις μηλα με 1.5 ευρω ουτε στις 3 το μεσημερι να παρεις τα σαπια, πας στις 12 να παρεις καλα με 80 λεπτα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν με το καλό έρθει η gtx 1070 στα καταστήματα στα 450 ευρώ ... ενός χρονού κάρτα (aka 980ti) παρόμοιας επίδοσης μην περιμένετε να την πουλήσετε πάνω από 350 max κατοστάρικα....η σύγκριση γίνεται με βάση την απόδοσή τους και το υπόλοιπο εγγύησής τους(ειδάλλως πως θα υπάρξει δέλεαρ στον υποψήφιο αγοραστή να πάρει την μτχ gpu aka τουλάχιστον -100/120 ευρώ κάτω από καινούργια παρόμοιας επίδοσης)....

Κλασικό παράδειγμα όταν πούλησα την 780ti(800 την πήρα...350 ευρώ έφυγε και έξοδα δικά μου) όταν είχε βγεί η 970 (και κόστιζε 420-450 κατοστάρικα)

• Like 2
Δημοσ.

Παντως εγω αν ημουν gamer και ειχα στον υπολογιστη μου μια 980Ti ισως να μην την πουλουσα και να περιμενα την πτωση των τιμων σε μαγαζια και αγγελιες για να παρω μια δευτερη.

Εγω την 390 δεν την πουλησα για να παρω αλλη καρτα με χαμηλοτερη τιμη αλλα γιατι δυο προγραμματα επεξεργασιας βιντεο που δουλευω θελουν CUDA αλλιως μου τερματιζουν τον 4790k

Ημου ετοιμος να δωσω 400 για απλη 980 και φιλοι εδω στο Insomnia μου ειπαν να μην αγορασω και να περιμενω τις καινουριες.

Δημοσ.

Παντως εγω αν ημουν gamer και ειχα στον υπολογιστη μου μια 980Ti ισως να μην την πουλουσα και να περιμενα την πτωση των τιμων σε μαγαζια και αγγελιες για να παρω μια δευτερη.

+1

To sli gtx 980ti απλά εκτοξεύει την απόδοση στα games ... που να κλοκαριστούν κιόλας και για αυτό προτίμησα να μείνω στο sli μιας και έχουν αρκετό oc headroom (στο sli είμαι στα 1545mhz stable stock bios και με disable sli η πρώτη gpu παίζει άνετα στα 1570+mhz)....

Είναι αρκετά δυνατή κάρτα που αν την φτάσει και ψηλά κανείς (1500mhz + φτάνει σε απόδοση ακόμα και την stock gtx 1080 και μπορεί να την ξεπερνάει εκεί στα 1550mhz+) δεν βλέπω τον λόγο κάποιος με gtx 980ti να πουλήσει την ti για ένα 20%-25% (παραπάνω σε overclockability από την stock 1080) αν προσφέρουν οι custom gtx 1080 (για gtx 1070 δεν το συζητάω καν)....Για τον μόνο λόγο που θα πούλαγα τώρα είναι για να μην χάσει πολύ σε αξία η gpu ...μόνον αυτό τον λόγο βλέπω ή να έχω το τελεύταιο πάντα προίον (και δυνατότερο) στον υπολογιστή μου.

• Like 1
Δημοσ.

+1

To sli gtx 980ti απλά εκτοξεύει την απόδοση στα games ... που να κλοκαριστούν κιόλας και για αυτό προτίμησα να μείνω στο sli μιας και έχουν αρκετό oc headroom (στο sli είμαι στα 1545mhz stable stock bios και με disable sli η πρώτη gpu παίζει άνετα στα 1570+mhz)....

Είναι αρκετά δυνατή κάρτα που αν την φτάσει και ψηλά κανείς (1500mhz + φτάνει σε απόδοση ακόμα και την stock gtx 1080 και μπορεί να την ξεπερνάει εκεί στα 1550mhz+) δεν βλέπω τον λόγο κάποιος με gtx 980ti να πουλήσει την ti για ένα 20%-25% (παραπάνω σε overclockability από την stock 1080) αν προσφέρουν οι custom gtx 1080 (για gtx 1070 δεν το συζητάω καν)....Για τον μόνο λόγο που θα πούλαγα τώρα είναι για να μην χάσει πολύ σε αξία η gpu ...μόνον αυτό τον λόγο βλέπω ή να έχω το τελεύταιο πάντα προίον (και δυνατότερο) στον υπολογιστή μου.

Και χωρίς SLI εγώ τουλάχιστον στη δικιά μου ανάλυση δεν υπάρχει κάποιος τίτλος που να μη παίζω τέρμα, είτε είναι optimized είτε όχι. Τώρα είναι καθαρά στις συνήθειες του καθενός και στη δυνατότητα της τσέπης του να μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο κάρτα. Αν νιώσω ότι  έχω πτώση σε αποδόσεις κάπου τότε ίσως το συζητήσω αλλά και πάλι μπροστά στο κόστος ίσως συμβιβαστώ. Θα ήταν άλλωστε κουτό από μεριάς μου να κοιτάω για αλλαγή κάρτας και όχι μητρικής,επεξεργαστή,μνήμης με βάση το σύστημα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Και χωρίς SLI εγώ τουλάχιστον στη δικιά μου ανάλυση δεν υπάρχει κάποιος τίτλος που να μη παίζω τέρμα, είτε είναι optimized είτε όχι.

Εννοείται ότι η κάρτα σχίζει οτιδήποτε σε 1080P & 1440P ...σε 4Κ με υποχωρήσεις σε settings

Δημοσ.

΄Εχει κανένα νόημα η παρούσα συζήτηση ή μου διαφεύγει κάτι; Εάν κάποιος ζητήσει ένα πολύ υψηλό ποσό για οτιδήποτε θέλει να πουλήσει, υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην πουληθεί ποτέ εκτός αν ο πωλητής δει το παράδοξο και χαμηλώσει την τιμή.

Γειά σας τώρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...