Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω ρε παιδια, τι να πω. Το τροφοδοτικό το καινούριο είναι αριστο, δεν έχει ακόμα και το ελάχιστο coil whine. Πήρα τηλέφωνο στο ebw.gr και μου είπαν ότι αυτό έστειλε η evga (με τα καλώδια του 750g2) και ότι αυτό είναι. Η εγγύηση ισχύει κανονικά από το προηγούμενο. Με είπαν κιόλας ότι σημειώνουν παλιούς και νέους S/N οπότε το τσεκαραν και αυτοί. Οτι εγραψε παραπανω ο fallen. Πως γινεται ρε παλικαρια να εχει ιδια εγγυηση(και αρα ιδια αποδειξη)αφου πηρε στην ουσια νεο,διαφορετικο τροφοδοτικο απο αυτο που ειχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ναι ναι καλά ακούσατε εκεί που έκανα χαλαρότητα browsing στον ιστό ακούω ένα ΜΠΑΜ σαν ένα κρότο πολύ δυνατό και αρχίζει και ψιλό μυρίζει καμένο. Έπεσε το τρελέ διαφυγής και ο κεντρικός. Βλέπω απο κει βλέπω παρακει και δεν βλέπω εμφανή ζημιά, λέω τι στο καλό; Μυρίζω το τροφοδοτικό και μυρίζει καμένο. Το βγάζω απο το σύστημα και με έναν φακό πρόσπαθω να δω τι έσκασε, όμως δεν έβλεπα κάτι, το κουνάω λίγο και ακούω μέσα χριτσι χριτσι και στο πάτωμα έπεσαν πολύ μικρά κομματάκια σαν απο γυαλί όμως δεν κατάλαβα απο που προέρχονται μέσα απο το τροφοδοτικό. Λέω μετά, λες να πήρε μαζί του και κανα άλλο κομμάτι απο το πισι; Το βγάζω γρήγορα, το πακεταρω μαζί με τα καλώδια του και το έστειλα στο χάρτινο κουτάκι του. Βάζω το προηγούμενο τροφοδοτικό και όλα κομπλέ, όλα λειτουργούσαν σαν να μην έγινε τίποτα. Εδώ έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου καθώς δεν ήθελα με τίποτα να καεί ο οποιοσδήποτε απο τους 3 σκληρούς μου. Αγορασμένο απο ebw.gr 2/1/2016 αλλά το είχα στην πρίζα μόνο τον τελευταίο μήνα. Να επικοινωνήσω με κατάστημα, ναι, αλλά θα βγάλω άκρη; Rma γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Έσκασα 140€ για να σκάσει μετά απο 1 μήνα απλής χρήσης του!! Έλεος! Συμπληρώνω ότι το reflow στην κάρτα gtx 670 πέτυχε 100% και έπαιξα και παιχνιδάκια για πρώτη φορά πάνω της! Πρώτα απ όλα ευτυχώς είσαι καλά, αυτό έχει σημασία, δεύτερων για το πως έγινε αυτό εγώ ρίχνω περισσότερο ευθύνη στο δίκτυο και όχι στο τροφοδοτικό το ίδιο, αλλά αν κατάλαβα καλά δεν είχες τίποτα επάνω ούτε κάποιον σταθεροποιητή ή ένα ups κάτι τέλος πάντων σαν μεσώ προστασίας, δυστυχώς αφού δεν είχες τίποτα, έμεινε στο έλεος της ΔΕΗ το μηχανάκι σου, και ευτυχώς δεν πήρε τίποτα μαζί του. Από την άλλη φαντάζομαι την τρομάρα που πήρες γιατί έτσι και σκάσει πυκνωτής εκεί μέσα κάνει μια κανονική έκρηξη, που ακούγεται σε όλο το σπίτι, μεχρι επάνω στον γείτονα που λένε, γιατί είναι και μεγάλοι αυτοί οι πυκνωτές οπότε κάνουν καλό κρότο, πάρε όμως κάποιο μέσο προστασίας την επόμενη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλά στην Ελλάδα όλα γίνονται Μακάρι να μην την χρειαστεί ποτέ το παλικάρι αλλά και αν σπάσει ο διάβολος το πόδι του να είναι καλά ή Evga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ηταν σφραγισμενο, το καινουργιο τροφοδοτικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το κουτί Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Η διαδικασία του RMA κανονικά έχει ως εξής: Θα έπρεπε από τη στιγμή που έστειλες πίσω το χαλασμένο να υπάρχει για το καινούριο δελτίο αποστολής το οποίο θα έπρεπε να είναι στα χέρια σου και να δηλώνει με κάποιο τρόπο ότι εσύ παρέλαβες καινούριο τροφοδοτικό σε αλλαγή του 750 g2. Αν ξανά σπάσει ο διάολος το πόδι του και κάτι γίνει πως θα αποδείξεις ότι με απόδειξη απο 750 g2 πήρες 850 p2, έχεις κάποιο χαρτί που σε καλύπτει ή μόνο τηλεφωνικές επικοινωνίες; Πολύ φοβάμαι πως το 750 g2 ήταν εξ αρχής προβληματικό και το γνώριζε το κατάστημα και σου έκανε αντικατάσταση με αυτό για να είναι οκ, Θυμάσαι αν το 750 ήταν σφραγισμένο με ταινία απο EVGA; Μίλα με το κατάστημα να ξεκαθαρίσεις τη κατάσταση, μπορεί να σε συμφέρει αλλά αν ξανά γίνει η στραβή δε θα έχεις τρόπο να το αποδείξεις και αν δε βγάλεις άκρη απευθείας με την EVGA. Επειδή έχω κάνει αλλαγές και άλλες φορές οι εγγυήσεις ανανεώνονται με τη παραλαβή των καινούριων προϊόντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Γιαυτο εγραψα παραπανω οτι κατι δεν κολλαει και πλεον δεν φερνει και αυτα τα τροφοδοτικα το εν λογω καταστημα.Αρα αν δεν βγαλει ακρη για το μελλον μετα βλεπω να κανουν τους κινεζους. Και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να του κοψουν και αλλη αποδειξη για το εν λογω τροφοδοτικο αφου δεν το εχει/πουλαει το καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά και τα δύο κουτια, το παλιό και το καινούριο ήταν σφραγισμένα, το πρώτο με ταινία από την evga και το δεύτερο πάλι σφραγισμένο με ταινια σαν μεγάλο σελοταιπ λεπτό που έλεγε πάνω evga (και σε Αγγλικά: μην το ανοίξετε αν έχει σκιστει η ταινία). Χαρτί "πιστοποίησης" δεν πήρα αλλά και η evga μου λέει με email που τους έστειλα ότι η εγγύηση ισχύει κανονικα 10 χρόνια για το καινούριο 850p2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 καλο το οτι στο επιβεβαιωνει η Evga για την εγγυηση αλλα το τροφοδοτικο δεν το αγορασες κατευθειαν απο αυτους για να σε ενδιαφερει αυτο. Το αγορασες απο καταστημα και γιαυτο αλλωστε το πηρες απο αυτους και το πληρωσες κιολας για περιπτωσεις οπως αυτη που σου ετυχε. Γιαυτο σου λεμε τωρα οσο ειναι νωρις να ξεδιαλυνεις το τοπιο με το εν λογω καταστημα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Βρε τώρα χτυπάτε ξύλο να μην πάθει τίποτα το 850p2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Βρε τώρα χτυπάτε ξύλο να μην πάθει τίποτα το 850p2 και για το Evga παιζει να εισαι το πρωτο ατομο που πετυχα που του εβγαλε προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Και εγώ δεν έχω ακούσει κάτι αλλο εκτός από εμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τι να σου πω εγώ όταν πήρα την οθόνη μου και την επέστρεψα στην αρχή για καμένο pixel. Με την παραλαβή της νέας μου δώσανε καινούρια δελτία αποστολής για να ανανεωθεί η εγγύηση που σε εμένα δεν ήταν και τίποτα σημαντικό η ανανέωση της γιατί μιλάμε για 3 μέρες διαφορά. Εσένα που σου αλλάξανε και προϊόν; Για αυτό σου είπα να τους πεις αν κάτι γίνει εγώ πως καλύπτομαι με την απόδειξη του 750; Δε το γρουσουζεύω και ποτέ να μη βγάλει πρόβλημα απλά μου κάνει εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τι να σου πω εγώ όταν πήρα την οθόνη μου και την επέστρεψα στην αρχή για καμένο pixel. Με την παραλαβή της νέας μου δώσανε καινούρια δελτία αποστολής για να ανανεωθεί η εγγύηση που σε εμένα δεν ήταν και τίποτα σημαντικό η ανανέωση της γιατί μιλάμε για 3 μέρες διαφορά. Εσένα που σου αλλάξανε και προϊόν; Για αυτό σου είπα να τους πεις αν κάτι γίνει εγώ πως καλύπτομαι με την απόδειξη του 750; Δε το γρουσουζεύω και ποτέ να μη βγάλει πρόβλημα απλά μου κάνει εντύπωση. +1 Ότι αλλαγή γίνεται συνοδεύεται και από το ανάλογο παραστατικό και αρχίζει ή εγγύηση από την αρχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και εγώ δεν έχω ακούσει κάτι αλλο εκτός από εμενα! Τα 850P2 και 1000P2 είναι και από τα πιό αξιόπιστα τροφοδοτικά τον τελευταίο χρόνο https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Most-Reliable-PC-Hardware-of-2015-749/#PowerSupply. Πήρες εξαιρετικό τροφοδοτικό από κάθε άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα