GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Λοιπόν ήρθε ο αντικαταστάτης όλα δωρεαν! EVGA 850W P2 για κάποιον λογο. Μόλις το είδα λέω πλάκα μου κανουν, αλλά είναι αλήθεια. Εχω πλέον το 85pw P2. Φώτο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλοδούλευτο, άξιζε η αναμονή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Άξιζε και πολύ μαλιστα!!! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Λοιπόν ήρθε ο αντικαταστάτης όλα δωρεαν! EVGA 850W P2 για κάποιον λογο. Μόλις το είδα λέω πλάκα μου κανουν, αλλά είναι αλήθεια. Εχω πλέον το 85pw P2. Φώτο Καλορίζικο το εργαλείο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 μπραβο παντως που εστειλαν το P2. καλοδουλευτο να ειναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Φοβερή η evga. Απλά εταιριαρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μου θυμίζει το Guaranty.gr και την Sapphire. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ενημερωση: Η καρτα (gtx 670) παιζει αριστα με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και τα παιχνιδια που εγω παιζω τα παιζει ολα ultra 1080p σε σχεση με την 6950 που τα επαιζε high. Επαιξα καπου στις 3 ωρες και ο υπολογιστης καπου στο 6ωρο χωρις να κανει κιχ το οτιδηποτε. Το ebw.gr με ενημερωσε οτι το εστειλαν στην evga και περιμενουν καινουριο για να μου το στειλουν! Βασικα εγω δεν εχω καταλαβει.Εστειλε το Easybuyworld ενα χαλασμενο Evga 750 g2 στην Evga για να το φτιαξουν. Evga τροφοδοτικα πλεον δεν φερνει το easybuyworld. Evga Supernova G2 750 υπαρχει ομως στο Ευρωπαικο site για αγορα http://eu.evga.com/Products/Product.aspx?pn=220-G2-0750-X2(κοινωςδεν ειναι οτι καταργηθηκε το τροφοδοτικο και σου δωσανε καλυτερο),αρα ακομα δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει το Evga 750 P2 Εννοειται οτι εσενα δεν σε χαλαει απλα δεν καταλαβαινω πως ακριβως εγινε η ολη διαδικασια Rma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 fulgore. δεν ξερω πως λειτουργει το rma στην evga. αλλα αν ειχα μια εταιρια και έδινα βαση ωστε να κανω ενα προιον "κορυφη" αξιοπιστο δηλαδη, τοτε θα εκανα ακριβως αυτο το πραγμα αντι για 750 g2 Θα εστελνα 850 p2. δεν ξερω αν καταλαβες πως το εννοω απλα θα αναγνωριζα την αστοχια και θα εδινα κατι καλυτερο. αφου δεν χαλανε τοτε δεν θα ειχα και ζημια αφου προκειτε για 1 στα 1000 Κακα τα ψεμματα ομως. υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην υπηρχε στοκ και γι αυτο να εδωσαν το P2. το θεμα ειναι οτι σε ενα μηνα εχει καινουργιο και ακομη καλυτερο. προσφατα σε εγγυηση εχω στειλει μνημες g.skill που εχουν Life time Και εδω και 14 μερες ουτε φωνη ουτε ακροαση. απο οτι εμαθα 2 μηνες ανετα θα παρει για αντικατασταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 μα το θεμα ξερεις ποιο ειναι?Οτι δεν ειναι οτι αγορασε κατευθειαν απο την εταιρια ο συμφορουμιτης ή οτι το εστειλε αυτος και του στειλαν καλυτερο,και αρα θα εστεκε αυτο που λες. Ειναι οτι ενα μικρο καταστημα(easybuyworld)και οχι και τοσο αξιοπιστο σε γενικες γραμμες,εστειλε ενα τροφοδοτικο και του στειλαν ενα καλυτερο ενω υπαρχει ακομα στην αγορα γενικα το εν λογω τροφοδοτικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλά μπορεί να έκαναν και λάθος. Εγώ πριν κάνα χρόνο πήρα δωρεάν 2 μόνιτορ 29" έτσι από Γερμανία, βέβαια όταν κατάλαβαν ότι δεν έχουν πληρωθεί (γιατί είχαν επιστρέψει και τα χρήματα πριν την αποστολή) έστελναν E-mail κάθε μέρα με διάφορες μλκς. Δυστυχώς πλήρωσα ένα ποσό που συμφώνησαν γιατί ήταν τιμολόγιο και δεν ήθελα μπλεξίματα διαφορετικά θα τους έστελνα μία φωτογραφία της Μερκελ να με θυμούνται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μα και εγω αυτο πιστευω οτι μαλλον λαθος θα εκαναν γιατι απο οτι φενεται κανεις δεν παρατηρησε οτι ο ts ειχε εκτως των αλλων 750ρι τροφοδοτικο και του στειλανε 850... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω ρε παιδια, τι να πω. Το τροφοδοτικό το καινούριο είναι αριστο, δεν έχει ακόμα και το ελάχιστο coil whine. Πήρα τηλέφωνο στο ebw.gr και μου είπαν ότι αυτό έστειλε η evga (με τα καλώδια του 750g2) και ότι αυτό είναι. Η εγγύηση ισχύει κανονικά από το προηγούμενο. Με είπαν κιόλας ότι σημειώνουν παλιούς και νέους S/N οπότε το τσεκαραν και αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μάλλον για διαφήμιση το έκανε η EVGA, να βγούμε να πούμε εταιριάρα κτλ, και αυτοί πόσο χάσανε σε υλικά (δικό τους κόστος, όχι κέρδος) κανα 20άρι? Σαν την κάλυψη εγγύησης ακόμα και +3 μήνες απο την λήξη που κάνει η Corsair κατα καιρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ή εγγύηση κανονικά εκ νέου αλλά δεν πειράζει στην τελική όταν και αν.. μιλάς απ ευθείας και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα