Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Seasonic G750 gold , XFX pro & Tt smart se 87+.

Για το πρωτο ειναι semi modular με μικρη διαθεσιμοτητα και τιμη που ψιλο ξεφευγει

και Xfx pro βλεπω οτι ειναι bronze εκτως του Black edition. Και τα Thermaltake που αναφερεις ειναι bronze eff.

• Like 1
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτός από το RMX, XFX XTR + EVGA GS είναι μοντέλα που μπορείς να δεις, αν και έχουν κανα δεκαπεντάρι παραπάνω από το RMX. Αυτή τη σιτγμή το RMX που κοιτάς είναι το μόνο στην κατηγορία του που βρίσκεται σε τέτοια τιμή. Παλιοτερα και το XTR ήταν τόσο κάτω αλλά τώρα έχει ανέβει.

Δημοσ.

Δυστηχως στα τροφοδοτικα Evga εκτως των αλλων παιζει και τραγικη διαθεσιμοτητα και αρα πολυ λιγες οι επιλογες απο καταστηματα(και κατα ποσο εμπιστα ειναι και αυτα).

Βλεπω πχ το δημοφιλες 750 G2 και τα καταστηματα που το εχουν προς παραγγελια ειναι ενα που πρωτη φορα το βλεπω,1δευτερο στην Κρητη(που αν σου παθει κατι ειναι εν μερη καλυτερα να το παρεις απο εξωτερικο τυπου Amazon,evga eu) και ενα αλλο μικρο καταστημα που διαβαζω το παρακατω σχολιο

Παρήγγειλα το τροφοδοτικό EVGA SuperNOVA 850 G2 στις 13/04/16 και μετά από μια εβδομάδα αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνετε και μου είπαν πως το πολύ σε 10 εργάσιμες μέρες η παραγγελία μου θα είναι εδώ, σήμερα 27/04/16 συμπληρώνονται 10 εργάσιμες μέρες και ούτε ένα email ή τηλέφωνο. 
27/04/16 περιμένω ακόμα, δεν έχω λάβει κανένα email ή τηλέφωνο..
28/04/16 περιμένω ακόμα, δεν έχω λάβει κανένα email ή τηλέφωνο..

Γιαυτο λεω οτι παιζουν και αλλοι παραγοντες στην αγορα τροφοδοτικου(και οχι μονο)και μαλλον για Corsair μερια με βλεπω καθως εκτως των αλλων εχει και πολυ καλη διαθεσιμοτητα στα τροφοδοτικα της.

Μαρεσει που ενας στο corsair rmx 650 εχει βαλει αρνητικο την τιμη........

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για την EVGA μπορείς να αγοράσεις και λιανική μέσω του Ευρωπαικού site της.

Το ξερω το ανεφερα και παραπανω γιαυτο ειπα οτι αν ειναι να αγορασω κατι απο μαγαζι που ειναι μακρια απο μενα(αλλη πολη/νησι κλπ)τοτε ναι καλυτερα απο εξωτερικο μια και καλη.

• Like 2
Δημοσ.

Fulgore ποσο θελεις να δωσεις για τροφοδοτικο? Αυτα εχουν καλη φημη,και οταν λεω καλη φημη εννοω οτι 2 καλοι τεχνικοι φιλοι μου που εχουν καταστηματα Ανω Πατησια και Γαλατσι αντιστοιχα και ειναι παλιες καραβανες(απο 1995 στην αγορα) και παω συχνα στα μαγαζια τους για καφε και κουβεντα ωρες που ξερω οτι δεν εχουν πολυ δουλεια και συζηταμε τετοια θεματα,μου εχουν πει καλα λογια. Επειδη στηνουν καθε μερα μηχανηματα και τους ξερω,για τα Ελληνικα δεδομενα,ειναι καλοι. :)

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g750m-gm-series-750w-modular-80-bronze-rs750-amaab1-eu-p-PER.811694

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-v-series-rs650-afbag1-eu-650w-modular-80-gold-p-PER.816382

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-v-series-rs750-afbag1-eu-750w-modular-80-gold-p-PER.816381

• Like 4
Δημοσ.

^ Τα V series της coolermaster είναι αρκετά καλά. Το GM αν και όχι καλή κατασκευή έχει βγει καλό γενικά σε όσα συστήματα έχει μπει. Δεν έχω ακούσει-διαβάσει ακόμα παράπονο. Αλλά τα 100€, εφόσον το RMX έχει 5€ παραπάνω, πιστεύω δεν τα αξίζει.

• Like 3
Δημοσ.

^ Τα V series της coolermaster είναι αρκετά καλά. Το GM αν και όχι καλή κατασκευή έχει βγει καλό γενικά σε όσα συστήματα έχει μπει. Δεν έχω ακούσει-διαβάσει ακόμα παράπονο. Αλλά τα 100€, εφόσον το RMX έχει 5€ παραπάνω, πιστεύω δεν τα αξίζει.

Ξερω οτι το RMX ειναι καλο ,απλα του τα εβαλα για εναλλακτικη περα απο Corsair. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι θυμαμαι εσενα ειναι πιο σοκαριστικο ακομη. Τελικα τι πηρες ,τωρα ολα καλα?

Πείτε με ότι θέλετε αλλά πήγα και πήρα το RMx 650 της ακατανόμαστης. Προτίμησα να το πάρω γιατί βολεύανε οι διαστάσεις του πολύ στο κουτί μου, διάβασα πολύ καλά reviews στο ξένο τύπο αλλά και από χρήστες σε διάφορα site και τέλος είχε εγγύηση από μαγαζί στη περιοχή μου (οπότε αν έπαιζε πάλι μαλαγκουένα θα τους το πήγαινα πίσω άμεσα). Ευτυχώς μια χαρά μου βγήκε. Ούτε coil whine και αθόρυβο.

• Like 5
Δημοσ.

Fulgore ποσο θελεις να δωσεις για τροφοδοτικο? Αυτα εχουν καλη φημη,και οταν λεω καλη φημη εννοω οτι 2 καλοι τεχνικοι φιλοι μου που εχουν καταστηματα Ανω Πατησια και Γαλατσι αντιστοιχα και ειναι παλιες καραβανες(απο 1995 στην αγορα) και παω συχνα στα μαγαζια τους για καφε και κουβεντα ωρες που ξερω οτι δεν εχουν πολυ δουλεια και συζηταμε τετοια θεματα,μου εχουν πει καλα λογια. Επειδη στηνουν καθε μερα μηχανηματα και τους ξερω,για τα Ελληνικα δεδομενα,ειναι καλοι. :)

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g750m-gm-series-750w-modular-80-bronze-rs750-amaab1-eu-p-PER.811694

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-v-series-rs650-afbag1-eu-650w-modular-80-gold-p-PER.816382

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-v-series-rs750-afbag1-eu-750w-modular-80-gold-p-PER.816381

Κοιταξε να δεις τωρα εχω το Tx750 αρα το coolermaster το βγαζουμε απεξω. Οσο για τα Watt εγω κοιταζω το 650ρι γιατι ουτως ή αλλως οσο παιρναει ο καιρος τα τροφοδοτικα αυτα γινονται overkill ειδικα λογω μειωμενων απαιτησεων των καρτων.Επισης ακομα και να με ενδιεφερε το παραπανω coolermaster σοβαρα προιοντα που μπορει να χρειαστει να κανω χρηση εγγυησης ξερεις οτι απο eshop δεν αγοραζω και ας εχουν ποικιλια 

Δημοσ.

Ρε συ ξερω τις μαρκες πανω κατω το θεμα ειναι εμεις εδω τι εχουμε. Αν κοιταζα πχ αγορα απο εξωτερικο τοτε ναι θα ανεφεραν πχ και Enermax. Αλλα μεχρι 100-110ευρω ουτε απο εξωτερικο μπορεις να βρεις κατι αντιστοιχο σε 650watt με το Corsair αυτο ειναι το θεμα.

Αλλωστε απο οτι διαβαζω μονο το Coil Whine αν σου τυχει ειναι να προσεχεις που στην τελικη δεν ειναι κατι το τραγικο.

Παλια πχ το τροφοδοτικο του τιτλου επαιζε μπαλα μονο του με αυτα που προσφερει και ηταν και σε πολυ καλη τιμη μολις 110περιπου ευρω απο eshop/σκρουτζ(τα εφερνε το computer beast αν θυμαμαι καλα και ισως και το Mg manager).

Δημοσ.

Γινονται και αυτα, για αυτο σε σχετικα απλα συστηματα βαζω νορμαλ τροφοδοτικα μεχρι 50 ευρω. Παραπανω απλα δεν αξιζει, χαλανε και τα πανακριβα και τα απλα που λεει ο λογος. Η διαφορα μονο στην εγγυηση ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...