jimakos234 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Βλασφημε! Εδω μιλαμε για ακριβο τροφοδοτικο! Τωρα που το ειπες ,και επειδη καποιοι ξινιζουν τα μουτρα τους οταν προτεινω Τhermaltake Germany Series η τα semi-modular SE,οταν πει καποιο μελος οτι του χαλασε ενα,στειλτε μου ενα p.m.παρακαλω να με ειδοποιησετε,ετσι? Γιατι εδω και 3 χρονια που γνωστα μελη,με καλο και ισχυρο hardware που εχουν αγορασει απο αυτα δεν εχουν αναφερει τιποτε σχετικο Έστηνα pc για ένα φίλο, 2 SE 630 στο ίδιο σύστημα ελλατωματικά, στο 1ο έπεφτε ο γενικός μολις το άνοιγες απο πίσω, ανοιξε 2-3 φορές με τα χίλια ζόρια, και μετα πατούσες να ανοίξει το pc και έπεφτε ο γενικός, το πάω για RMA, το αλλάζουν, βάζω το νεο, ανοιγω το κουμπί και με πετάει πίσω, πέφτει και πάλι ο γενικός. Ελλατωματική παρτίδα μάλλον, αλλα τον έβαλα και πήρε ένα seasonic μετα, δεν είχα διαθεση να πάθω και τίποτα στήνοντας το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έστηνα pc για ένα φίλο, 2 SE 630 στο ίδιο σύστημα ελλατωματικά, στο 1ο έπεφτε ο γενικός μολις το άνοιγες απο πίσω, ανοιξε 2-3 φορές με τα χίλια ζόρια, και μετα πατούσες να ανοίξει το pc και έπεφτε ο γενικός, το πάω για RMA, το αλλάζουν, βάζω το νεο, ανοιγω το κουμπί και με πετάει πίσω, πέφτει και πάλι ο γενικός. Ελλατωματική παρτίδα μάλλον, αλλα τον έβαλα και πήρε ένα seasonic μετα, δεν είχα διαθεση να πάθω και τίποτα στήνοντας το. Πρωτη αναφορα σε 3 χρονια. Τωρα ειναι ενταξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μπορω να ρωτησω αν με το 1200 p2 evga θελει ups η οχι? Με προβληματισε το θεμα του φιλου με το τροφοδοτικο του. Ειναι οι τιμες στο bios προμηνηματα αν εχουν αυξομοιωσεις π.χ 12 5 3.3 μιας ταξης mv ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Φυσικά!Πάντα χρειάζεται UPS. Ένα καλό PSU δεν αντικαθιστά το UPS. Κατά τη γνώμη μου πάντα, καλύτερα ένα μέτριο τροφοδοτικό (χωρίς ή ελάχιστο rippling) και UPS, παρά ένα πολύ καλό χωρίς UPS. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Φυσικά! Πάντα χρειάζεται UPS. Ένα καλό PSU δεν αντικαθιστά το UPS. Κατά τη γνώμη μου πάντα, καλύτερα ένα μέτριο τροφοδοτικό (χωρίς ή ελάχιστο rippling) και UPS, παρά ένα πολύ καλό χωρίς UPS. Εν μερει συμφωνω. Το να εχω σκασει τοσα λευτα για ενα τροφοδοτικο για αξιοπιστια δεν παει να πει οτι θα σκασω και αλλα για ενα καλο ups. Συμφωνω οτι προστατευουν τα μηχανηματα και ολα αυτα, αλλα δεν νομιζω να το χρειαζομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μα δεν έχεις αξιοπιστία αν δεν έχεις UPS. Αυτό θέλω να πω... Αν είναι το τροφοδοτικό να τρώει ότι να'ναι τάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν είναι ανάγκη να πάρει κάποιος ένα ακριβό ups ,και αυτό προστατεύει https://www.skroutz.gr/s/58060/APC-LE1200I-1200VA.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ειχα παλια ups χαλασε πριν 4 χρονια,αλλα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα,ενω μερικα καλοκαιρια ειχαμε και 3-4 διακοπες της ΔΕΗ. Ενας φιλος μου ηλεκτρολογος που ειναι εμπειρος μου ειχε πει οτι επειδη στην περιοχη μου εχω καλη και σταθερη παροχη ρευματος δεν χρειαζομαι ups. Αυτα ειναι κυριως για επαγγελματιες που θελουν να σωσουν εργασια οταν υπαρξει διακοπη και να κλεισουν τον υπολογιστη σωστα. Δεν ειναι κακο να υπαρχουν αλλα να μην εισαι επαγγελματιας και να αγοραζεις και ακριβο μαλιστα δεν νομιζω οτι δικαιολογειται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πρωτη αναφορα σε 3 χρονια. Τωρα ειναι ενταξει? Ναι , έβαλε ένα S12G και είναι οκ. Aπό τότε δεν το έχω σε εκτίμηση.Αλλα λογικά ήταν ελλατωματική παρτίδα του μαγαζιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ναι , έβαλε ένα S12G και είναι οκ. Aπό τότε δεν το έχω σε εκτίμηση.Αλλα λογικά ήταν ελλατωματική παρτίδα του μαγαζιού. Πανω απο 15 συστηματα εχω στησει εδω και 3 χρονια,ουτε ενα προβλημα.Αλλα ηταν αξιοπρεπη budget τροφοδοτικα σε χαμηλη τιμη, ομως να ειναι καποια αλλα των 150 ευρω και να σκανε σαν βομβα στον μηνα ειναι απλα απαραδεκτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν είναι ανάγκη να πάρει κάποιος ένα ακριβό ups ,και αυτό προστατεύει https://www.skroutz.gr/s/58060/APC-LE1200I-1200VA.html Αυτό δεν ειναι ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ναι το ξέρει. Απλά λέει ότι και με έναν σταθεροποιητή τάσης μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Έπεσε το τρελέ διαφυγής και ο κεντρικός. Αν έπεσε το τρελέ διαφυγής,γάμησέ τα... Ρελέ ψηλέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τελικα στα του θεματος τι αλλες επιλογες υπαρχουν εκτως του Evga 750(και 650 εν μερη)G2 εκτως του Corsair?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Seasonic G750 gold , XFX pro & Tt smart se 87+. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα