Προς το περιεχόμενο

Έσκασε EVGA g2 750w!

GeorgeSmirlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου ξαναλεω οτι δεν εχει να μου λεει κατι αυτο. και στην περιπτωση του Ts με το Evga g2 και σε πιο παλια Platinum corsair AX και σε XFX εγω εγω δει προβληματικα προιοντα(και στο εξωτερικο σιγουρα θα υπαρχουν και Seasonic και Enermax).

Αν ειναι να σου κατσει η στραβη θα σου κατσει ειτε εχεις φθηνο ειτε ακριβο αυτο θελω να πω.

Βρε συ Fulgore, δεν μιλάω για ΟΛΑ.

Στο έκανα και bold δεν το είδες μάλλον. Είπα ότι ΔΕΝ ειναι ΠΑΝΤΑ ενδεικτική της ποιότητας.

Δεν ανακάτεψα εγώ στην κουβέντα Evga και XFX. Και σαφώς και δεν υπάρχει γραμμή παραγωγής που να βγάζει 0% faulty products, αλλά εγώ μίλησα για την σχέση ποιότητας και εγγύησης. Για την επιλογή components δηλαδή σε μια σειρά τροφοδοτικών που έχει x εγγύηση σε σχέση με μια άλλη σειρά που έχει ψ εγγύηση!

Η βλάβη σε ένα psu δεν οφείλεται απαραίτητα σε κακή ποιότητα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αθανατο thermaltake!παμε για 7ο χρονο!!!!

Βλασφημε! Εδω μιλαμε για ακριβο τροφοδοτικο! :devil:

Τωρα που το ειπες ,και επειδη καποιοι ξινιζουν τα μουτρα τους οταν προτεινω Τhermaltake Germany Series η τα semi-modular SE,οταν πει καποιο μελος οτι του χαλασε ενα,στειλτε μου ενα p.m.παρακαλω να με ειδοποιησετε,ετσι? Γιατι εδω και 3 χρονια που γνωστα μελη,με καλο και ισχυρο hardware που εχουν αγορασει απο αυτα δεν εχουν αναφερει τιποτε σχετικο.Ισως στον 4ο χρονο να γινει κατι σε καποιον. :P

Δεν λεω καν τι μου ειπε μια φιλη Κινεζουλα τουριστρια με την οποια τα ειχα φτιαξει πριν χρονια, ενα καλοκαιρι στην Σκυρο και που δουλευει σε σχετικη εταιρια στην Taiwan για την ποιοτητα στα τροφοδοτικα γιατι θα ειναι χειροτερο spoiler απο το νημα για το game of thrones. Με ειχε πρηξει με τα καραοκε songs μετα στο Skype,αλλα τουλαχιστον εμαθα κατι χρησιμο. :)

• Like 3

Ο Mikemart έχει θέμα με ένα SE 730 αλλά μάλλον σε ελλατωματικό έπεσε και αυτός ^^

Ναι το διαβασα το νημα ,αλλα δεν εχει ξεκαθαριστει ακομη αν φταιει το psu απο αυτα που γραφει ο Mike.

Εδώ φαίνονται τα καλά τροφοδοτικά,πεθαίνουν(από οποιονδήποτε λόγο) και δεν πέρνουν μαζί ότι βρούν μπροστά τους.

Όπως είπαν και τα παιδιά απλά αστοχία υλικού ήταν,εύχομαι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα.

Να λές που δεν πήρες turbo-x.....

Πήγα να δώ τροφοδοτικό στο πλαίσιο μιας και έχει και κάποια καλά (ακα CM) και μου λέει ο πωλητής για ένα full modular turbo-x.

Απολάυστε διάλογο......

(Ε=ΕΓΩ Π=ΠΛΑΙΣΙΟ)

Ε-Καλημέρα ψηλέ μου, θέλω ένα τροφοδοτικούλι όχι πολύ ακριβό αλλα να πετάξω το παλιό μου και να παιξω λίγο με το oc του cpu.

Π-Ναι, πόσ αλεφτά διαθέτετε;

Ε-Ε γύρω στο 80ρακι;

Π-Έχουμε ένα πολύ καλό που βγαίνουν τα καλώδια...

Ε-Modular θες να πεις....

Π-Ναι. (παυση) Αυτό εδώ είναι το ....

Ε-Αδερφέ μου κοιτα να δεις...Είναι turbo-x....

Π-Ναι είναι δικιά μας μάρκα...

E-Kαι έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που σκάνε σαν ποπ-κορν στο ψήσιμο....Άσε να δούμε κανα brand.

Π-Ναι αλλα αυτό έχει γίνει για την φτηνή σειρά μας....Αυτή είναι η ακριβή.

Ε-Κοιτα να δείς.Σου είπα ότι θέλω να παίξω με την συχνότητα και αυτό και μόνο έπρεπε να σε βάλει σε σκέψη ότι δεν είμαι κανενας τελείως άσχετος.Να σου πώ...αν θα σκάσει (λέμε τώρα) θα μου πληρώσει το πλαίσιο ότι ζημιά μου κάνει?

Π-Μα κανένας κατασκευαστής δεν πληρώνει για τέτοια ζημιά.Μόνο αντικατάσταση του τροφοδοτικού θα μπορούσε να γίνει.

Ε-Και την Ζ97 gaming5 +4690k και σε 1-2 μηνες 4790κ και ram και ότι άλλο πάρει ποιος θα μου τα πληρώσει?Άστο καλλίτερα πάω να πάρω από octabit ή msystems.

......

συμπεράσματα ΔΙΚΆ ΣΑΣ.

^ Και συ τα θέλεις και τα ακούς :P , τί να το κάνεις το πλαίσιο αν θες καλό psu σε καλή τιμή? Ναι έχει τα CS κατασκευής Greatwall, που τρώγονται αν και είναι γεμάτα με κινέζικους teapo caps, αλλά αν θες πραγματικά κάτι καλό, τότε κοίτα σε skroutz.

Όλα αυτά είναι ενδεικτικά δεν είπε ποτέ κάνεις πως αν πάρεις ένα επώνυμο τροφοδοτικό τότε είσαι 100% καλυμένος, απλά προσπαθείς να μειώσεις όσο το δυνατόν τις πιθανότητες να συμβεί κάτι. Στο αν ένα τροφοδοτικό θα αντέξει πρέπει να λάβουμε και άλλους παράγοντες υπόψιν μας όπως ας πούμε τι να το κάνω το EVGA p2 αν στο σπίτι μου λόγω παλιότατης έχω σκαμπανεβάσματα στο ρεύμα, το οποίο φυσικά μπορεί να οφείλεται και από τη περιοχή. Υπάρχουν περιοχές που έχουν θέματα. Καλό είναι να έχουν μεγάλες εγγύησης και καλό είναι να μαθαίνουμε τα τεχνικά μέρη ενός τροφοδοτικό από ανθρώπους που είναι γνώστες του θέματος. Εγώ είχα TX πριν από αυτό που έχω τώρα το είχα 3 χρόνια και δεν είχε τίποτα και τώρα δουλεύει πάλι σε άλλον υπολογιστή.

Η υπόθεση εκτός από τους εξωτερικούς παράγοντες που αναφέρω παραπάνω για μένα είναι και λίγο λαχείο. Πάντως δεν είναι νόμος ότι αν πάρεις κάτι πολύ ακριβό είσαι 100% καλυμένος τουλάχιστον ως ένα σημείο εξασφαλίζεις να μη πάθει τίποτα το υπόλοιπο σύστημα όπως εδώ με το TS.

• Like 2

Ακριβώς αυτό. Σε όλα τα προϊόντα είναι έτσι τα πράγματα. Οι πιθανότητες όμως σε ένα άριστο-ποιοτικό προϊόν, είναι μικρότερες-λιγότερο συχνές ως προς τα περιθώρια λάθους.

• Like 3

Ενημερωση: Η καρτα (gtx 670) παιζει αριστα με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και τα παιχνιδια που εγω παιζω τα παιζει ολα ultra 1080p σε σχεση με την 6950 που τα επαιζε high. Επαιξα καπου στις 3 ωρες και ο υπολογιστης καπου στο 6ωρο χωρις να κανει κιχ το οτιδηποτε. Το ebw.gr με ενημερωσε οτι το εστειλαν στην evga και περιμενουν καινουριο για να μου το στειλουν!

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακρυά απο Πλαίσιο γενικότερα. Το λέω αιώνες τώρα (ακόμα και τις "καλές" εποχές) και με βρίζανε κιόλας μερικοί (μάλλον ήταν αυτοί που καίγανε το hardware επίτηδες για να κάνουν τζάμπα αναβάθμιση και το πλαίσιο άλλαζε τα Parts χωρίς έλεγχο, στέλνοντας τα χαλασμένα στο.. stockhouse).

Turbo-X.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ούτε.... θήκη για παγάκια TurboX δεν θα αγόραζα!!!!!

Επεξ/σία από Formation
  • Like 4

Το RMx ειναι πολυ καλο,Channel Well,εγγυηση μεγαλε.Της υπογραφης το τροφοδοτικο το εχω απο το 2010.Μια φορα,ειχα προσπαθησει να συνδεσω ενα δισκο την ωρα που δουλευε ο υπολογιστης.Ειχα κανει κατι αλχημειες με ενα εξαπινο για να παρω 5-7v αλλα ουτε που το θυμομουν.Παω λοιπον να συνδεσω τον δισκο και κανει ενα μπαμ,τι να πω.10 χρονια ηλεκτρολογος δουλευα,τετοιο βραχυκυκλωμα πρωτη φορα ειχα βιωσει.Μονο κροτο ομως,λαμψη καθολου.Αφου περναει κανενα 5λεπτο,αρχιζω και κανω υπολογισμους,220€ ο Vertex,350€ η 5870,120€ οι ραμ,150€ ο 955,65€ η μητρικη βαλε και κατι ψιλα απο καρτες ηχου,τηλεορασης,hdd,λεω παει το χιλιαρικο.Παταω το κουμπι τροφοδοσιας και τελικα δεν ειχε παθει το παραμικρο κανενα part του υπολογιστη. :mrgreen:

Μετα απο κανενα χρονο,ριχνει κεραυνο.Ο υπολογιστης δουλευε,κατι επαιζα αν θυμαμαι καλα.Μου καιει το ρουτερ,το τροφοδοτικο και την θηκη του εξωτερικου σκληρου,την τηλεοραση,το τροφοδοτικο-ενισχυτη της κεραιας,τον αποκωδικοποιητη,κανα δυο ασυρματα και δεν θυμαμαι τι αλλο.Αντε λεω,τωρα σιγουρα κατι εκαψε και στον υπολογιστη.Εννοειτε τιποτα.Για μενα η CWT ειναι εκ των κορυφαιων,καλη η κινηση της Corsair που την διαλεξε.

Εγω θα προτειναι και αυτο:http://www.skroutz.gr/s/5130186/Super-Flower-Leadex-Gold-650W.html

Καλα,το περιστατικο του TS το προσπερναω σαν να μην εγινε.Συμβαινουν αυτα και στα καλυτερα σπιτια.

2 τέτοια περάσανε από τα χέρια μου πρόσφατα και τα δυο με coil whine ακόμα και όταν ο υπολογιστής ήτανε κλειστός....... είναι να μη σου τύχει.

• Like 1

2 τέτοια περάσανε από τα χέρια μου πρόσφατα και τα δυο με coil whine ακόμα και όταν ο υπολογιστής ήτανε κλειστός....... είναι να μη σου τύχει.

Ναι θυμαμαι εσενα ειναι πιο σοκαριστικο ακομη. Τελικα τι πηρες ,τωρα ολα καλα?

2 τέτοια περάσανε από τα χέρια μου πρόσφατα και τα δυο με coil whine ακόμα και όταν ο υπολογιστής ήτανε κλειστός....... είναι να μη σου τύχει

Τα leadex ειναι ακριβως ιδια με τα g2. Η super flower κατασκευαζει και τις 2 σειρες, συν οτι το G2 ειναι 100% βασισμένο στο platform του leadex. Με αλλα λογια, σχεδον το ιδιο τροφοδοτικο. Λογικα ησουν ατυχος.

Τεσπα, εχω system 4690κ, z97x killer, 8gb ram και συντομα r9 390/390x η RX480 με το καλο. Αξιζει αυτο το συστεμ ενα τοπ tier psu, η τη βγαζω κ με ενα mid tier χωρις να χασω πολλα?

Θα με κραξετε σιγουρα αλλα εχω αυτο εδω και 8-10? χρονια: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=164

Τα τελευταια ψιχουλα απ τα ψωμια του τρωει οσο ψαχνω κανα καλο ντιλ για καινουργιο  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...