Προς το περιεχόμενο

Έσκασε EVGA g2 750w!

GeorgeSmirlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαλασε 3 φορες σε φιλο. Στην τελικη πηρε πιστωτικο και πηρε ενα thermaltake το οποιο δουλευει μερα νυχτα επι 2 χρονια!

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω το Tx 750 εχω(το απλο οχι το V2)και επειδη δεν μου πολυ γεμιζει το ματι μεχρι το καλοκαιρι θα το αλλαξω.Απο οσα κοιταζα πραγματικα αυτη την στιγμη σαν το https://www.skroutz.gr/s/7593714/Corsair-RMx-Series-650W.html

δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην αγορα.

80plus gold,full modular,10χρονια(απο 7)εγγυηση και Corsair after sales support.

Αν μου βρει καποιος στα χρηματα αυτα το ιδιο ή καλυτερο να το ακουσω(για να το παρω κιολας :P).

Στα ιδια λεφτα περιπου βγαινει το κατωτερο https://www.skroutz.gr/s/2746872/Corsair-Builder-Series-CX750M-80Plus-Bronze.html

https://www.skroutz.gr/s/4245252/Corsair-CS-Series-650W-Modular-80-PLUS-Gold.html

Το RMx ειναι πολυ καλο,Channel Well,εγγυηση μεγαλε.Της υπογραφης το τροφοδοτικο το εχω απο το 2010.Μια φορα,ειχα προσπαθησει να συνδεσω ενα δισκο την ωρα που δουλευε ο υπολογιστης.Ειχα κανει κατι αλχημειες με ενα εξαπινο για να παρω 5-7v αλλα ουτε που το θυμομουν.Παω λοιπον να συνδεσω τον δισκο και κανει ενα μπαμ,τι να πω.10 χρονια ηλεκτρολογος δουλευα,τετοιο βραχυκυκλωμα πρωτη φορα ειχα βιωσει.Μονο κροτο ομως,λαμψη καθολου.Αφου περναει κανενα 5λεπτο,αρχιζω και κανω υπολογισμους,220€ ο Vertex,350€ η 5870,120€ οι ραμ,150€ ο 955,65€ η μητρικη βαλε και κατι ψιλα απο καρτες ηχου,τηλεορασης,hdd,λεω παει το χιλιαρικο.Παταω το κουμπι τροφοδοσιας και τελικα δεν ειχε παθει το παραμικρο κανενα part του υπολογιστη. :mrgreen:

Μετα απο κανενα χρονο,ριχνει κεραυνο.Ο υπολογιστης δουλευε,κατι επαιζα αν θυμαμαι καλα.Μου καιει το ρουτερ,το τροφοδοτικο και την θηκη του εξωτερικου σκληρου,την τηλεοραση,το τροφοδοτικο-ενισχυτη της κεραιας,τον αποκωδικοποιητη,κανα δυο ασυρματα και δεν θυμαμαι τι αλλο.Αντε λεω,τωρα σιγουρα κατι εκαψε και στον υπολογιστη.Εννοειτε τιποτα.Για μενα η CWT ειναι εκ των κορυφαιων,καλη η κινηση της Corsair που την διαλεξε.

Εγω θα προτειναι και αυτο:http://www.skroutz.gr/s/5130186/Super-Flower-Leadex-Gold-650W.html

Καλα,το περιστατικο του TS το προσπερναω σαν να μην εγινε.Συμβαινουν αυτα και στα καλυτερα σπιτια.

• Like 5

Πολυ αξιολογο το παραπανω Superflower αλλα δυστηχως μονο 5χρονια εγγυηση σε αντιθεση με τα 10της Corsair(μακαρι βεβαια ποτε να μην χρειαστει να κανεις χρηση εγγυησης)και τραγικα μικρη διαθεσιμοτητα.Ουτε το εν λογω καταστημα γνωριζω τι λεει απο πλευρας Rma.

Το RMx ειναι πολυ καλο,Channel Well,εγγυηση μεγαλε.Της υπογραφης το τροφοδοτικο το εχω απο το 2010.Μια φορα,ειχα προσπαθησει να συνδεσω ενα δισκο την ωρα που δουλευε ο υπολογιστης.Ειχα κανει κατι αλχημειες με ενα εξαπινο για να παρω 5-7v αλλα ουτε που το θυμομουν.Παω λοιπον να συνδεσω τον δισκο και κανει ενα μπαμ,τι να πω.10 χρονια ηλεκτρολογος δουλευα,τετοιο βραχυκυκλωμα πρωτη φορα ειχα βιωσει.Μονο κροτο ομως,λαμψη καθολου.Αφου περναει κανενα 5λεπτο,αρχιζω και κανω υπολογισμους,220€ ο Vertex,350€ η 5870,120€ οι ραμ,150€ ο 955,65€ η μητρικη βαλε και κατι ψιλα απο καρτες ηχου,τηλεορασης,hdd,λεω παει το χιλιαρικο.Παταω το κουμπι τροφοδοσιας και τελικα δεν ειχε παθει το παραμικρο κανενα part του υπολογιστη. :mrgreen:

Μετα απο κανενα χρονο,ριχνει κεραυνο.Ο υπολογιστης δουλευε,κατι επαιζα αν θυμαμαι καλα.Μου καιει το ρουτερ,το τροφοδοτικο και την θηκη του εξωτερικου σκληρου,την τηλεοραση,το τροφοδοτικο-ενισχυτη της κεραιας,τον αποκωδικοποιητη,κανα δυο ασυρματα και δεν θυμαμαι τι αλλο.Αντε λεω,τωρα σιγουρα κατι εκαψε και στον υπολογιστη.Εννοειτε τιποτα.Για μενα η CWT ειναι εκ των κορυφαιων,καλη η κινηση της Corsair που την διαλεξε.

Εγω θα προτειναι και αυτο:http://www.skroutz.gr/s/5130186/Super-Flower-Leadex-Gold-650W.html

Καλα,το περιστατικο του TS το προσπερναω σαν να μην εγινε.Συμβαινουν αυτα και στα καλυτερα σπιτια.

Η Channel Well σίγουρα μετράει (κι εμένα το Toughpower μου της CWT είναι, αν θυμάμαι καλά η PSH platform), αλλά έχει βγάλει και μετριότατα πράγματα.

Οι κορυφαίες εταιρίες σε psu κατά την γνώμη μου είναι η Delta, Seasonic και η AcBel Polytech. Και μετά έρχονται οι άλλοι.

Πολυ αξιολογο το παραπανω Superflower αλλα δυστηχως μονο 5χρονια εγγυηση σε αντιθεση με τα 10της Corsair(μακαρι βεβαια ποτε να μην χρειαστει να κανεις χρηση εγγυησης)και τραγικα μικρη διαθεσιμοτητα.Ουτε το εν λογω καταστημα γνωριζω τι λεει απο πλευρας Rma.

Fulgore, η εγγύηση δεν είναι πάντα ενδεικτική της ποιότητας όμως, έτσι;

• Like 2

Ισα ισα που ειναι σε ενα βαθμο. Αλλωστε ειδαμε και το παραπανω Evga που ειναι απο Superflower πως εβγαλε το προβλημα και αν ψαξεις και πιο πισω και αρκετα Xfx που προτειναμε παλια εμφανισαν προβληματα. Επισης δες ποιες κατηγοριες τροφοδοτικων εχουν μεγαλες εγγυησεις.Βλεπεις ενα τροφοδοτικο με μεγαλη εγγυηση εκτως του οτι σιγουρα θα το κρατησεις και σε επομενα συστηματα εχει και καλυτερη(και πιο σιγουρη αλλωστε)αξια μεταπωλησης. Και ειδικα σε τροφοδοτικα ακριβοτερα απο αυτα που προοριζονται για τον μεσο ορο ατομων θελεις και μεγαλυτερη εγγυηση να πιασουν και παραπανω τοπο τα χρηματα που εδωσες.

Δεν νομιζω για παραδειγμα να χαλαει κανενα που το παραπανω Corsair απο 7 χρονια που ειχε εγγυηση πηγε στα 10 και μαζι με το Evga σου δινουν διπλασια εγγυηση.

• Like 1

Ισα ισα που ειναι σε ενα βαθμο. Αλλωστε ειδαμε και το παραπανω Evga που ειναι απο Superflower πως εβγαλε το προβλημα και αν ψαξεις και πιο πισω και αρκετα Xfx που προτειναμε παλια εμφανισαν προβληματα. Επισης δες ποιες κατηγοριες τροφοδοτικων εχουν μεγαλες εγγυησεις.Βλεπεις ενα τροφοδοτικο με μεγαλη εγγυηση εκτως του οτι σιγουρα θα το κρατησεις και σε επομενα συστηματα εχει και καλυτερη(και πιο σιγουρη αλλωστε)αξια μεταπωλησης. Και ειδικα σε τροφοδοτικα ακριβοτερα απο αυτα που προοριζονται για τον μεσο ορο ατομων θελεις και μεγαλυτερη εγγυηση να πιασουν και παραπανω τοπο τα χρηματα που εδωσες.

Δεν νομιζω για παραδειγμα να χαλαει κανενα που το παραπανω Corsair απο 7 χρονια που ειχε εγγυηση πηγε στα 10 και μαζι με το Evga σου δινουν διπλασια εγγυηση.

Λοιπόν, θα σου μιλήσω με παραδείγματα.

Έχω βάλει εφτά (7) Toughpower (CWT) σε διάφορα pc (3 σε εμένα, 4 σε άλλους). Το νεότερο έχει 6 χρόνια το παλαιότερο 8. Δεν έχει βγάλει βλάβη κανένα, και μάλιστα πρόσφατα άνοιξα να καθαρίσω το 1200άρι και δεν είδα σημάδια φθοράς σε πυκνωτές π.χ. (οπτικός έλεγχος απλά).

3 χρόνια εγγύηση. FULL Japanese caps παντού.

Corsair VS 450: 3 χρόνια εγγύηση. Πες μου αν το θεωρείς ίδιο με τα παραπάνω σε ποιότητα. Πες μου αν πιστεύεις αν έχουν ΚΑΝ σχέση.

Corsair RM: 5 χρόνια εγγύηση. Mε LTEC πυκνωτές στην δευτερεύουσα. Πες μου αν το θεωρείς καλύτερο από το Toughpower βάσει parts quality.

Get my point?

ΕDIT

Ξαναδές τι έγραψα πριν: "η εγγύηση δεν είναι πάντα ενδεικτική της ποιότητας όμως"

• Like 1

Για το Vs ουτε λογος για ευνοητους λογους(ειναι αλλωστε και φθηνοτερο).

Για το Rm ψιλο διαφωνω και ας ειναι χειροτερα τα parts οπως λες.

Αληθεια το Toughpower 1200 ποσο το ειχες αγορασει ??? Γιατι σε παλια review βλεπω για 320δολλαρια να μιλανε αρα εν μερη δεν τα λες και λιγα. https://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/Toughpower_1200W/5.html

• Like 2

Aetolofitis τα cx δυστυχώς δεν είναι ότι καλύτερο και ειδικά τα v2 που έβγαλε η corsair είναι ακόμη χειρότερα, πιο μάπα κατασκευή με χαμηλότερη ποιότητα. Εμένα ευτυχώς δεν χρησιμοποιεί ούτε 200w από τα 430, οπότε δεν έχω λόγο να σκάω :D.

Σε εμνα με 4790k με κλειστο turbo στα 4.0 που δουλευει στο 1.067 και στοκ την gtx 970 ποσο λες να τραβουσε; δεν θελω να σου αναψω φωτιες καθως ηταν ελλατωματικο αλλα ειχα και εγω περιθωριο...

Σε psu caculator ειχα προτεινομενο 400watt.

Τελικα ειναι νομος...αν βγαζει ζεστο αερα problem...

Ξαναδές τι έγραψα πριν: "η εγγύηση δεν είναι πάντα ενδεικτική της ποιότητας όμως"

Ακριβώς. Δεν για παράδειγμα τα Apple iPhone και άλλα συστήματα που έχουν έναν χρόνο. :P

Για το Vs ουτε λογος για ευνοητους λογους(ειναι αλλωστε και φθηνοτερο).

Για το Rm ψιλο διαφωνω και ας ειναι χειροτερα τα parts οπως λες.

Αληθεια το Toughpower 1200 ποσο το ειχες αγορασει ??? Γιατι σε παλια review βλεπω για 320δολλαρια να μιλανε αρα εν μερη δεν τα λες και λιγα. https://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/Toughpower_1200W/5.html

103 euros καινούργιο απο Ελλάδα. Δεν ειναι το modular.

Sorry που θα αναγκαστώ να διαφωνίσω αλλά η ποιότητα δεν είναι υποκειμενική, είναι αντικειμενική. LTEC στην δευτερεύουσα έναντι Nippon Chemicon? Να μην το συζητάμε καλύτερα για το RM. Μέχρι και η Corsair το πήρε χαμπάρι και το διόρθωσε στα RMx αυτό.

• Like 1

103 euros καινούργιο απο Ελλάδα. Δεν ειναι το modular.

Sorry που θα αναγκαστώ να διαφωνίσω αλλά η ποιότητα δεν είναι υποκειμενική, είναι αντικειμενική. LTEC στην δευτερεύουσα έναντι Rubycon? Να μην το συζητάμε καλύτερα για το RM. Μέχρι και η Corsair το πήρε χαμπάρι και το διόρθωσε στα RMx αυτό.

Σου ξαναλεω οτι δεν εχει να μου λεει κατι αυτο. και στην περιπτωση του Ts με το Evga g2 και σε πιο παλια Platinum corsair AX και σε XFX εγω εγω δει προβληματικα προιοντα(και στο εξωτερικο σιγουρα θα υπαρχουν και Seasonic και Enermax).

Αν ειναι να σου κατσει η στραβη θα σου κατσει ειτε εχεις φθηνο ειτε ακριβο αυτο θελω να πω.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...