GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Συμβαινουν αυτα, αλλα κριμα για την καρτα! Τελος παντων, θα επανελθω αφου βαλω το καινουριο ή δω κανα σημαδι ευτυχιας απο την καρτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πριν απο 1 χρονο ειχα παθει το ιδιο με το cx 750m . σε ωρες gaming απο την αρχη εβγαζε πολυ ζεστο αερα και το ειχα προσεξει γιατι κατω απο το γραφειο ηταν σαουνα. αν και μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι ελλατωματικο ρωτησα και εδω και μου ειπαν οτι ειναι λογικο να βγαζει λιγο ζεστη. σε εμενα μαλλον εβγαζε παραπανω γιατι μετα απο καμια εβδομαδα εριξε τον γενικο και βρωμισε καμμενο. 2 μηνες αναμονη για πιστωτικο και αναγκαστηκα απο την πρωτη εβδομαδα να παρω αλλο με δικα μου εξοδα. αυτη την φορα seasonic. μετα την αναφορα σου για το evga θα αρχισω να κοιταω μην μου κανει καμια λαδια και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ρε ελεος, τα σκαμε χοντρα για να παρουμε κατι καλο αλλα βγαινει μαπα! Νταξει δεν λεω ετυχε, αλλα αλλο 60€ και να τρεχει 4 χρονια και αλλο 140€ και να σκασει στον 1 μηνα. Δεν λεω, θα ξαναπροτιμησω evga και τωρα και ισως στο μελλον, αλλα παντα θα εχω τις επιφυλαξεις μου! Πριν απο 1 χρονο ειχα παθει το ιδιο με το cx 750m . σε ωρες gaming απο την αρχη εβγαζε πολυ ζεστο αερα και το ειχα προσεξει γιατι κατω απο το γραφειο ηταν σαουνα. αν και μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι ελλατωματικο ρωτησα και εδω και μου ειπαν οτι ειναι λογικο να βγαζει λιγο ζεστη. σε εμενα μαλλον εβγαζε παραπανω γιατι μετα απο καμια εβδομαδα εριξε τον γενικο και βρωμισε καμμενο. 2 μηνες αναμονη για πιστωτικο και αναγκαστηκα απο την πρωτη εβδομαδα να παρω αλλο με δικα μου εξοδα. αυτη την φορα seasonic. μετα την αναφορα σου για το evga θα αρχισω να κοιταω μην μου κανει καμια λαδια και αυτο. Ευτυχως να λες που εχω ενα γκαβατζα, παλι καλα και δεν εμεινα χωρις πισι! 3 βδομαδες ειναι αυτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πλάκα κάνεις. 150 ευρώ τροφοδοτικό. Μιλάνε για λεφτά. 3πλασια απο ενα κανονικό. Έπρεπε να έχει κεντρικό κλείδωμα, ασφάλεια κρυστάλλων, θερμαινώμενα grip. Εδώ δουλεύουν 6-7 χρόνια κάτι της συμφοράς, χωρίς γιουπι-ες. Πάντως έχω παρατηρήσει οτι τα τροφοδοτικα που πληρώνουμε για καλά, πεθαίνουν νωρίς. Εντάξει, οχι στον 1 μήνα. Είπαμε. Έχω πάθει και ξέρω. Επειδή μέσα σε έναν μήνα έχουν σκάσει δύο Corsair, ένα VX 450 και ένα GS 800, αρχίζω και είμαι ακόμα πιο δύσπιστος με όλα αυτά περί ποιότητας. Και το δικό μου το TX 750 έσκασε. Το VX και το TX δούλευαν πάντα με UPS... Πάντα μας κάνει εντύπωση και λέμε μήπως φταίει το UPS, μήπως φταίει κάτι στο δίκτυο της ΔΕΗ. Μετά όμως έρχονται κάτι αρχαία PC με Pentium 4 και κάτι Multirama τροφοδοτικά και όχι μόνο και δουλεύουν ρολόι. Αρχικά θα σκεφτείς το χαμηλό φορτίο, αλλά και τα επώνυμα που έχουν σκάσει δουλεύουν στο πολύ χαλαρό, ειδικά το GS 800. Μεγαλώνοντας και έχοντας δει αρκετά πράγματα, αρχίζω και καταλαβαίνω πως όλα είναι μούφα. Απλά κάποια είναι λιγότερο μούφες. Και τα Reviews πλέον δεν μου λένε τίποτα. Αυτά που εμπιστεύομαι και βάζω πολύ συχνά σε συστήματα είναι τα Thermaltake Smart SE. Συνήθως βάζω το 530. Έχω βάλει αρκετά και δεν μου έχουν επιστρέψει κάποιο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Aetolofitis τα cx δυστυχώς δεν είναι ότι καλύτερο και ειδικά τα v2 που έβγαλε η corsair είναι ακόμη χειρότερα, πιο μάπα κατασκευή με χαμηλότερη ποιότητα. Εμένα ευτυχώς δεν χρησιμοποιεί ούτε 200w από τα 430, οπότε δεν έχω λόγο να σκάω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλά ρε παιδιά ένα EVGA έσκασε δεν έγινε και τίποτα μη το κάνουμε "λύσα". Εξ αρχής είχες πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι και αυτό φάνηκε από όταν παρουσιαστηκαν εξ αρχής τα θέματα που είχε. Το γεγονός όμως ότι έκανε μπαμ κυριολεκτικά όπως αναφέρει και δε πήρε μαζί του κάτι πραγματικά δείχνει τι αξίζει. Αν είχες κανένα από αυτά τα noname που λέμε εδώ και έκανε τέτοιο μπαμ θα είχε εκτοξευθεί και το PC στη ταράτσα του σπιτιού σου. Όσο για τη Corsair το έχω ξανά πει νομίζω στο κομμάτι των τροφοδοτικών έχει χάσει σημαντικό έδαφος και έχει αρχίσει και χαλάει το όνομα της. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλά ρε παιδιά ένα EVGA έσκασε δεν έγινε και τίποτα μη το κάνουμε "λύσα". Εξ αρχής είχες πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι και αυτό φάνηκε από όταν παρουσιαστηκαν εξ αρχής τα θέματα που είχε. Το γεγονός όμως ότι έκανε μπαμ κυριολεκτικά όπως αναφέρει και δε πήρε μαζί του κάτι πραγματικά δείχνει τι αξίζει. Αν είχες κανένα από αυτά τα noname που λέμε εδώ και έκανε τέτοιο μπαμ θα είχε εκτοξευθεί και το PC στη ταράτσα του σπιτιού σου. Όσο για τη Corsair το έχω ξανά πει νομίζω στο κομμάτι των τροφοδοτικών έχει χάσει σημαντικό έδαφος και έχει αρχίσει και χαλάει το όνομα της. Μαζι του πηρε την gtx 670 που την ειχα κανει reflow και επαιζε κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μαζι του πηρε την gtx 670 που την ειχα κανει reflow και επαιζε κανονικα!Όπως είπα και σε άλλο θέμα με πιστολάκι μαλλιών και απλά πιστόλια θεσμού αέρα σωστό reflow δεν γίνεται, κάθε φορά που έπαιζες με το πιστολάκι μαλλιών απλά επεκτινες λίγο παραπάνω την ζωή της κάρτας, το reflow δεν είναι πανακια για όλες της βλάβες στις κάρτες γραφικών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Σε μενα παντως δουλεψε. Ομως το evga ειχε αλλα σχεδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλά ρε παιδιά ένα EVGA έσκασε δεν έγινε και τίποτα μη το κάνουμε "λύσα". Εξ αρχής είχες πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι και αυτό φάνηκε από όταν παρουσιαστηκαν εξ αρχής τα θέματα που είχε. Το γεγονός όμως ότι έκανε μπαμ κυριολεκτικά όπως αναφέρει και δε πήρε μαζί του κάτι πραγματικά δείχνει τι αξίζει. Αν είχες κανένα από αυτά τα noname που λέμε εδώ και έκανε τέτοιο μπαμ θα είχε εκτοξευθεί και το PC στη ταράτσα του σπιτιού σου. Όσο για τη Corsair το έχω ξανά πει νομίζω στο κομμάτι των τροφοδοτικών έχει χάσει σημαντικό έδαφος και έχει αρχίσει και χαλάει το όνομα της. +1000 . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μαζι του πηρε την gtx 670 που την ειχα κανει reflow και επαιζε κανονικα! Στο είπα και πιο πριν σε προηγούμενο ποστ πως δε τη λαμβάνω εγώ τουλάχιστον υπόψιν μου. Οτιδήποτε έχει πειράξει ανθρώπινο χέρι σε πλακέτα ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος για το πόσο θα δουλέψει και αν δουλεύει σωστά, πόσο μάλλον όταν κάνεις reflow με πιστολάκι μαλλιών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τωρα εγινε! Ο χρονος δεν γυριζει πισω και στην τελικη δεν θα κατσω να σκασω και να χαλιεμαι που εσκασε ενα τροφοδοτικο και πεθανε μια καρτα γραφικων. (Αν ηταν καμια gtx1080 τοτε ναι, ισως και να μην εβγαινα απο το σπιτι! Χααχαχα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και εγω το Tx 750 εχω(το απλο οχι το V2)και επειδη δεν μου πολυ γεμιζει το ματι μεχρι το καλοκαιρι θα το αλλαξω.Απο οσα κοιταζα πραγματικα αυτη την στιγμη σαν το https://www.skroutz.gr/s/7593714/Corsair-RMx-Series-650W.html δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην αγορα. 80plus gold,full modular,10χρονια(απο 7)εγγυηση και Corsair after sales support. Αν μου βρει καποιος στα χρηματα αυτα το ιδιο ή καλυτερο να το ακουσω(για να το παρω κιολας ). Στα ιδια λεφτα περιπου βγαινει το κατωτερο https://www.skroutz.gr/s/2746872/Corsair-Builder-Series-CX750M-80Plus-Bronze.html https://www.skroutz.gr/s/4245252/Corsair-CS-Series-650W-Modular-80-PLUS-Gold.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και γω τα βλεπω τα rmx και αποτι εχω δει απο reviews και βιντεακια, φαινονται καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ΦΩΣΣΣ. Η κάρτα ως δια μαγείας δούλεψε κανονικότατα!!!!!!Αρχικα την έβαλα στο σύστημα και συνέχεια έβγαζε το buzzer σφάλμα κάρτας γραφικών. Όποτε σε αυτό το σημείο λέω οκ πέθανε. Μετά μου έρχεται η ιδέα στο μυαλό να ισιωσω την κάρτα με ένα ταιραπ απο την οροφή του κουτιού. Και ΕΓΙΝΕ. Ανάβω το πισι, περνάει το ποστ, μπαίνει στα Windows και φορτώνει και drivers κανονικά! Να πω την αλήθεια για κάποιον λόγο φοβάμαι να την δουλέψω πολύ μήπως και έφταιγε αυτή που έσκασε το τροφοδοτικό αν και δεν νομίζω. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα