GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καμενο δεν μυριζε οπως μυρισε χθες, απλα σαν κατι να ζεστενοταν πολυ μεχρι που ηρθε και εσκασε, και με το eco mode off, δηλαδη ο ανεμιστηρας να τρεχει συνεχεια. Να δω τωρα τι θα γινει με την αντικατασταση και το ebw.gr! Μιλησα με το καταστημα, και ειπαν να τους το στειλω με δικα τους εξοδα και αυτοι παλι με δικα τους εξοδα θα το στειλουν στην evga και με δικα τους εξοδα παλι θα μου στειλουν καινουριο. Μια χαρα το ebw.gr! 1-3 βδομαδες ειπαν, αλλα οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κάλλιο αργά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Βάζω το προηγούμενο τροφοδοτικό και όλα κομπλέ, όλα λειτουργούσαν σαν να μην έγινε τίποτα. Εδώ φαίνονται τα καλά τροφοδοτικά,πεθαίνουν(από οποιονδήποτε λόγο) και δεν πέρνουν μαζί ότι βρούν μπροστά τους. Όπως είπαν και τα παιδιά απλά αστοχία υλικού ήταν,εύχομαι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κανονικά όσοι έχουμε cx πρέπει να ανησυχούμε, you know, μαπαxon (capxon, ως γνωστόν μέτριες κινεζιές) πυκνωτές κλπ . So far κοντά δυόμισι χρόνια δεν έχει κανει κιχ, αν ακούσω κάνα παφ θα ενημερώσω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κανονικά όσοι έχουμε cx πρέπει να ανησυχούμε, you know, μαπαxon (capxon, ως γνωστόν μέτριες κινεζιές) πυκνωτές κλπ . Μην μου λες τέτοια! Το πρώτο έφυγε με coil whine, και το δεύτερο έχει επίσης το ίδιο σε μικρότερη κλίμακα κι το σκέφτομαι να το γυρίσω... μην μου βάζεις ιδέες και για "εκρήξεις".. Αρχίζω να ανησυχώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μην μου λες τέτοια! Το πρώτο έφυγε με coil whine, και το δεύτερο έχει επίσης το ίδιο σε μικρότερη κλίμακα κι το σκέφτομαι να το γυρίσω... μην μου βάζεις ιδέες και για "εκρήξεις".. Αρχίζω να ανησυχώ ! Το coil whine δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, συμβαίνει σε αρκετά ηλεκτρονικά προϊόντα. Και εμένα έχει coil whine αλλά ελάχιστο, δεν είναι κάτι που δείχνει ελάττωμα, μια χαρά λειτουργικότατο είναι το psu σου και το δικό μου, τσάμπα σκας . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παιδια μεγαλη ατυχια. Δυστυχως το evga πηρε μαζι του και την reflowed gtx 670 καθως ξεχασα να αναφερω οτι το συστημα χθες το δοκιμασα με την παλια μου 4850. Τωρα τι να κανω? Να στειλωω στην evga μηπως μπορουν να κανουν κατι? Ρε γαμωτο τωρα που το παρατηρησα το πολυπριζο ειναι ασφαλειας και εχει το λαμπακι της προστασιας on. Οποτε το ρευμα δεν παιζει να ηταν! Ελεος γαμ@ τα τροφοδοτικα τους! Ευτυχως το ebw.gr μου ειπε οτι θα γινει αντικατασταση του τροφοδοτικου και οτι θα επικοινωνησουν με evga για το προβλημα της καρτας. Edit: Εστειλα στην evga και οταν ερθει απαντηση θα σας πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μήπως κατά το reflow κάτι δεν πήγε καθόλου καλά, πειράχτηκε/βαχυκύκλωσε τίποτα και τελικά η κάρτα ήταν αυτή που πήρε μαζί της το τροφοδοτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Οχι αφου δουλευε κανονικα ποση ωρα και επαιζα και ποση ωρα gta iv, farcry3, pes 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Οχι αφου δουλευε κανονικα ποση ωρα και επαιζα και ποση ωρα gta iv, farcry3, pes 2016. Καμποση ωρα η μερες? Αν ισχυει βεβαια αυτο που διαβασα πιο πανω οτι ειχες αναφερει οτι μυριζει καμενο απο της πρωτες μερες λειτουργειας τοτε μαλλον επεσε σε προβληματικο κομματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Επαιζα καπου στις 3 ωρες χωρις προβλημα και την καρτα στο 99% αλλα εσκασε οταν απλα ημουν στον chrome. Δεν κλαιω το τροφοδοτικο αλλα την καρτα την καημενη που δεν επαιξα σχεδον καθολου πανω της. Οταν την βαζω πανω στο πισι ανοιγουν τα windows εχω ηχο, πληκτρολογιο, ποντικι αλλα καθολου εικονα, και η καρτα με τα λαμπακια της δειχνει οτι περνει κανονικα ρευμα αλλα δεν δινει εικονα! Ακυρο αλλα μηπως γινεται να χαλασε το καλωδιο hdmi ή το μονιτορ απο το τσαφ? Το πισι με την 4850 το δοκιμασα με το μονιτορ που ηταν κλειστο οταν εγινε το μπαμ. Θα δοκιμασω και με αλλα καλωδια αλλα δεν νομιζω να δωσει εικονα! Κριμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αθανατο thermaltake!παμε για 7ο χρονο!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αθανατο thermaltake!παμε για 7ο χρονο!!!! Πάντως του έτυχε του παιδιού να πέσει σε ελαττωματικό, γενικότερα σαν μοντέλο το 750g2 είναι άριστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Έπρεπε να το έχεις ψάξει νωρίτερα αφού παρατήρησες πρόβλημα. Τεσπά αφού δε πήρε κάτι μαζί του πάλι καλά. Τη κάρτα εγώ δε τη μετράω με reflow θα την είχες για 2-3 μήνες και μετά πάλι τα ίδια, άρα παρμένη ήταν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πάντως του έτυχε του παιδιού να πέσει σε ελαττωματικό, γενικότερα σαν μοντέλο το 750g2 είναι άριστο. Εννοειτε αυτο...το καλο ειναι οτι θα βγαλει ευκολα ακρη γτ ειναι φως φαναρι οτι προκειται για αστοχια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα