La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τα 850P2 και 1000P2 είναι και από τα πιό αξιόπιστα τροφοδοτικά τον τελευταίο χρόνο https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Most-Reliable-PC-Hardware-of-2015-749/#PowerSupply. Πήρες εξαιρετικό τροφοδοτικό από κάθε άποψη. Τώρα αυτό τι σχέση έχει με αυτό που το λέμε. Είδες να φέρνει κάποιος αντίλογο πως το συγκεκριμένο τροφοδοτικό δεν είναι καλό; Είδαμε κάτι το οποίο είναι περίεργο και επειδή είμαστε συνηθισμένοι από τους καραγκιόζηδες στην Ελλάδα με τα καταστήματα είπαμε αυτό που προβλέπεται. Μακάρι και το εύχομαι ολόψυχα να μη το χρειαστεί ποτέ ξανά, αλλά αν μια στο εκατομμύριο γίνει πως είναι καλυμμένος για τη κατάσταση με μια απόδειξη από άλλο προϊόν; Παιδιά αντικειμενικά τώρα πραγματικά για τα καταστήματα τις Ελλάδας έχω κακές εντυπώσεις, όμως πολλές φορές δε μας φταίνε μόνο τα καταστήματα όταν βρίσκουν και τα κάνουν. Εντελώς φιλικά TS δεν έχω κανένα σκοπό να σε προσβάλλω πραγματικά. Μόνο για να σε προειδοποίησω το κάνω και τίποτα άλλο!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κατάλαβα φίλε lamort, αλλά όταν σου λένε ότι έχουν καταχωρημενους όλους τους SNs δεν πρέπει να έχω και φουλ εγγυηση? Ολόκληρη evga μου είπε ότι η εγγύηση ισχυει κανονικά οπότε γιατί το γρουσουζευουμε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δεν το είπε για κακό. Για να σε προστατέψει στο λέει πιστεύω 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κατάλαβα φίλε lamort, αλλά όταν σου λένε ότι έχουν καταχωρημενους όλους τους SNs δεν πρέπει να έχω και φουλ εγγυηση? Ολόκληρη evga μου είπε ότι η εγγύηση ισχυει κανονικά οπότε γιατί το γρουσουζευουμε? Από ότι κατάλαβα είσαι λίγο προληπτικός οπότε το σταματάω εδώ και συγνώμη κιόλας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Φιλε καλοριζικο το νεο τροφοδοτικο...σε εφτιαξε παλι η evga Και επειδη ολοι εχουνε πει την ιστορια τους να πω και εγω την δικια μου... Οταν ειχανε πρωτοβγει οι ι5/ι7 πρωτης γενιας (το θρυλικο socket 1156 που καταργηθηκε 6 μηνες μετα ) ειχα παει σε μαγαζι να το στησει γτ δεν ηξερα τοτε και εβαλε ι5 650 h55 μητρικη 4gb ραμ gt440 ΚΑΙ LAMTECH ΤΩΝ 19.90€ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Μετα απο 1 χρονο καπουτ το τροφοδοτικο και πηρε μαζι του cpu motherboard αλλα ευτυχως οχι δισκο... Μακρια απο φτηνα τροφοδοτικα και τετοια μαγαζια που για να εχουν παραπανω κερδος βαζουνε σκαρτα πραγματα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Φιλε καλοριζικο το νεο τροφοδοτικο...σε εφτιαξε παλι η evga Και επειδη ολοι εχουνε πει την ιστορια τους να πω και εγω την δικια μου... Οταν ειχανε πρωτοβγει οι ι5/ι7 πρωτης γενιας (το θρυλικο socket 1156 που καταργηθηκε 6 μηνες μετα ) ειχα παει σε μαγαζι να το στησει γτ δεν ηξερα τοτε και εβαλε ι5 650 h55 μητρικη 4gb ραμ gt440 ΚΑΙ LAMTECH ΤΩΝ 19.90€ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Μετα απο 1 χρονο καπουτ το τροφοδοτικο και πηρε μαζι του cpu motherboard αλλα ευτυχως οχι δισκο... Μακρια απο φτηνα τροφοδοτικα και τετοια μαγαζια που για να εχουν παραπανω κερδος βαζουνε σκαρτα πραγματα...!!! Μακρια από κινέζικα και πολλά φθηνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μακρια από κινέζικα και πολλά φθηνα! Η πλακα ειναι οτι καταλαβα τι ειχε βαλει μολις καηκε και ανοιξα το κουτι να δω τι ειναι... Παρολα αυτα το τροφοδοτικο δουλευει ακομα (εκανε βεβαια ακριβη ζημια για τα τοτε δεδομενα) αλλα μονο για να τεσταρω ανεμιστηρακια...δεν βαζω τιποτα αλλο πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Η πλακα ειναι οτι καταλαβα τι ειχε βαλει μολις καηκε και ανοιξα το κουτι να δω τι ειναι... Παρολα αυτα το τροφοδοτικο δουλευει ακομα (εκανε βεβαια ακριβη ζημια για τα τοτε δεδομενα) αλλα μονο για να τεσταρω ανεμιστηρακια...δεν βαζω τιποτα αλλο πανω... Μονο για τέτοια είναι και για αντλιες, φώτα κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα