Προς το περιεχόμενο

Έσκασε EVGA g2 750w!

GeorgeSmirlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ναι καλά ακούσατε εκεί που έκανα χαλαρότητα browsing στον ιστό ακούω ένα ΜΠΑΜ σαν ένα κρότο πολύ δυνατό και αρχίζει και ψιλό μυρίζει καμένο. Έπεσε το τρελέ διαφυγής και ο κεντρικός.

Βλέπω απο κει βλέπω παρακει και δεν βλέπω εμφανή ζημιά, λέω τι στο καλό; Μυρίζω το τροφοδοτικό και μυρίζει καμένο. Το βγάζω απο το σύστημα και με έναν φακό πρόσπαθω να δω τι έσκασε, όμως δεν έβλεπα κάτι, το κουνάω λίγο και ακούω μέσα χριτσι χριτσι και στο πάτωμα έπεσαν πολύ μικρά κομματάκια σαν απο γυαλί όμως δεν κατάλαβα απο που προέρχονται μέσα απο το τροφοδοτικό. Λέω μετά, λες να πήρε μαζί του και κανα άλλο κομμάτι απο το πισι; Το βγάζω γρήγορα, το πακεταρω μαζί με τα καλώδια του και το έστειλα στο χάρτινο κουτάκι του. Βάζω το προηγούμενο τροφοδοτικό και όλα κομπλέ, όλα λειτουργούσαν σαν να μην έγινε τίποτα. Εδώ έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου καθώς δεν ήθελα με τίποτα να καεί ο οποιοσδήποτε απο τους 3 σκληρούς μου. Αγορασμένο απο ebw.gr 2/1/2016 αλλά το είχα στην πρίζα μόνο τον τελευταίο μήνα. Να επικοινωνήσω με κατάστημα, ναι, αλλά θα βγάλω άκρη; Rma γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Έσκασα 140€ για να σκάσει μετά απο 1 μήνα απλής χρήσης του!! Έλεος!

Συμπληρώνω ότι το reflow στην κάρτα gtx 670 πέτυχε 100% και έπαιξα και παιχνιδάκια για πρώτη φορά πάνω της!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Αν δεν έχεις βάλει χέρι στο τροφοδοτικό εκτός απο το να το αφαιρεσεις απο το πύργο τοτε θα στο περάσουν εντός εγγύησης.

Αν εχεις βγάλει εστω ενα αυτοκόλλητο ,αντιο.

Αυτά που έπεσαν είναι τα κομμάτια (πιθανότατα κεραμικής) της ασφάλειας που γίνεται θρύψαλα .

Βάλε ενα πολύμπριζο ασφαλείας ή αν ήδη έχεις κάνε μια προσευχή παραπάνω :-ρ

υγ

μη λες 100 % οταν έχει αποτύχει ο κατασκευαστής και έχει επέμβει δεύτερος με παπατζιλίκια χεχεχε

Στο τροφοδοτικό δεν έχω πειράξει τίποτα, όποτε μια χαρά. Όχι θα βάλω πολύπειρο ασφαλείας μετά απο αυτο, μην σου πω ότι θα κάνω όλο το σπίτι ασφαλείας γιατί κατασχεστηκα και πετάχτηκα στο ταβάνι μόλις άκουσα το μπαμ.

Στο υγ σου. Βλέπω μια strix 970 να γέρνει αρκετά πολύ σε φίλο μου και λέω τι σκατα τίποτα δεν κάνανε 3 χρόνια εκεί στην as us για τις κάρτες τους που γέρνουν σαν πλοία; Χεχε

Μιλάμε με κομένη την ανάσα διάβαζα το post σου George! Μούδιασα ολόκληρος!  Σα θρίλερ ένα πράγμα :P 

Ότι σου λέει ο decent ισχύει. Λογικά είσαι εντός εγγύησης.

• Like 13

Σκαει τροφοδοτικό των 140€ σε ένα μήνα και ξέρω άτομο με ένα φθηνιαρικο τροφοδοτικό (chieftec νομίζω) που το εχει εδώ και πάνω από 5 χρόνια, στο οποίο pc κάνει και overclock :P

Μιλάμε με κομένη την ανάσα διάβαζα το post σου George! Μούδιασα ολόκληρος!  Σα θρίλερ ένα πράγμα :P 

Ότι σου λέει ο decent ισχύει. Λογικά είσαι εντός εγγύησης.

"Συγγνώμη δεν μπορούμε να σας εξυπηρετησουμε επειδή αυτό εδώ το αυτοκολλητακι ξεκόλλησε από την έκρηξη. Ευχαριστουμε που μας προτιμισατε, ορίστε και ένα κουπόνι -5% για τις επόμενες αγορές σας για να σε δείξουμε πόσο σας νοιαζομαστε"

• Like 4

Όχι λογικά, είμαι μέσα σίγουρα αφού δεν πείραξα κάτι.

To xigmatek που έχω πάνω απο χρόνο κιχ δεν έχει βγάλει το καημένο και έχει ζοριστεί κιόλας με οβερκλοκ σε κάρτα, cpu (i7 920 4,5ghz) 3 σκληρούς 2 burners

Αν δεν υπάρχει UPS παιδιά...

Πάντα UPS και καλό UPS!

τι να μου κάνει το ups στην περίπτωση που έσκασε το τροφοδοτικό; Να το κρατήσει σε λειτουργία; Ούτε καν. Απλά στεναχωρέθηκα πολύ που πλήρωσα αρκετά για να μου σκάσει μετά απο 1 μήνα χαλαρότητας χρήσης. Να πω ότι έσκασε στα 5 χρόνια να το δεχτώ, αλλά στον 1 μήνα;

Το UPS θα σε βοηθούσε αν υπήρχε υπέρταση ή υπόταση. Θα το ρύθμιζες να παίζει σε σφιχτό όριο και σε υψηλή ευαισθησία για ηλεκτρικές παρεμβολές.
Μπορεί σε έναν μήνα να είχε φάει κακά ρεύματα... Βέβαια στην περίπτωση σου μοιάζει με αστοχία υλικού.

• Like 3

Το θέμα είναι ότι δεν πήρε τίποτε αλλο και του. Αν έπαιρνε μητρική πχ, άντε να βρεις το δίκιο σου μετά και να τρέχεις να βρεις άλλη! Νταξει φθηνά την γλυτωσα!

• Like 2

Συμβαίνουν και αυτά.Απλά τράβηξες εσύ το λαχείο.Προχώρα τη διαδικασία του rma και απλά κουράγιο για το μεσοδιάστημα.

Εμένα πάλι μου έχει συμβεί corsair hx 625 6ετίας τότε, σε κλοκαρισμένο σύστημα, να φάει κεραυνό που έλιωσε μητρική, το ethernet πάνω στη μητρική, router, εξωτερικό δίσκο, ποντίκια, ασφάλειες ηχείων, λάμπες, έκαψε εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού, έσπασε πρίζες κλπ και αυτό να συνεχίζει να δουλεύει ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια μετά τον κεραυνό παρακαλώ...Α, ξέχασα να πω...δεν είχα ups...

Να τα λέμε κι αυτά. ^_^

• Like 5

Το UPS θα σε βοηθούσε αν υπήρχε υπέρταση ή υπόταση. Θα το ρύθμιζες να παίζει σε σφιχτό όριο και σε υψηλή ευαισθησία για ηλεκτρικές παρεμβολές.

Μπορεί σε έναν μήνα να είχε φάει κακά ρεύματα...

Πλάκα κάνεις. 150 ευρώ τροφοδοτικό. Μιλάνε για λεφτά. 3πλασια απο ενα κανονικό.

Έπρεπε να έχει κεντρικό κλείδωμα, ασφάλεια κρυστάλλων, θερμαινώμενα grip.

Εδώ δουλεύουν 6-7 χρόνια κάτι της συμφοράς, χωρίς γιουπι-ες.

Πάντως έχω παρατηρήσει οτι τα τροφοδοτικα που πληρώνουμε για καλά, πεθαίνουν νωρίς. Εντάξει, οχι στον 1 μήνα. Είπαμε.

Έχω πάθει και ξέρω.

• Like 3

Συμβαίνουν και αυτά.Απλά τράβηξες εσύ το λαχείο.Προχώρα τη διαδικασία του rma και απλά κουράγιο για το μεσοδιάστημα.

Εμένα πάλι μου έχει συμβεί corsair hx 625 6ετίας τότε, σε κλοκαρισμένο σύστημα, να φάει κεραυνό που έλιωσε μητρική, το ethernet πάνω στη μητρική, router, εξωτερικό δίσκο, ποντίκια, ασφάλειες ηχείων, λάμπες, έκαψε εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού, έσπασε πρίζες κλπ και αυτό να συνεχίζει να δουλεύει ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια μετά τον κεραυνό παρακαλώ...Α, ξέχασα να πω...δεν είχα ups...

Να τα λέμε κι αυτά. ^_^

Και το σπίτι να έπεφτε αυτό τίποτα δεν θα είχε πάθει. Φοβερό!
  • Like 1

Καλά αυτό δεν μύριζε καμένο απο τις πρώτες μέρες?

Κάτι άρπαζε σιγά σιγά και έσκασε. Ελαττωματικό, είσαι στο 1% που λέει ο λόγος.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...