Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

περαστηκαν σε μια φιλη μου τα 10αρια χωρις να το καταλαβει και θελει τωρα πισω τα 8 που ειχε.

Ξερω να κανω φορματ με dvd, usb κτλ, αλλα σε αυτη την περιπτωση πως το κανω; Τα windows τα ειχε το λαπτοπ απο τοτε που το αγορασε. Πως κανω format σε αυτη την περιπτωση που δεν εχω καποιο  dvd;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Επισκέπτης
Δημοσ.

start menu->settings->update & security->recovery->restore to previous version

αυτά είναι τα βήματα
​Αν έχεις απορίες επικοινωνησε.

υ.γ.

πάτησε κάτι που δε κατάλαβεή δε μπήκε στο κόπο να διαβάσει,απο μόνα τους δε περάστηκαν

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ναι δεν το εθεσα σωστα, με αφορμη αυτο, θελει να το κανει και φορματ γιατι γενικα κολλαει και εχει 3 χρονια που το πηρε. Γιαυτο λεω φορματ πιο πανω.

Θα συμφωνησω με τον @decentintocerberon , και γω αυτο πιστευω οτι εγινε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πραγματοποιήσε τη διαδικασία restore to previous version.

Μέσα απο τα 8 πλέον φτιάξε ένα αντίγραφο recovery σε dvd και με αυτά πραγματοποιήσε μια νέα εγκατάσταση και οχι απο dvd Microsoft windows 8.

Αν δεν είναι πολύ φιλή σου πες της να ξηγηθει φράγκα (γιατι θα φας ώρες επαναφέροντας ενα μηχάνημα σε μια αλφα κατάσταση που ο άμεσσα ενδιαφερόμενος βαριέται να διαβάσει και πατάει οτι βλέπει ασύστολα),εκτός και αν μετά απο αυτό γίνετε φίλοι χεχεχε

Καλή τύχη :-)

Δημοσ.

Εεε φιλη ειναι , αυτη θα ξηγηθει κανα μαγειρεμα. 

Ωραια. Καλα που μου το ειπες οτι θελει ωρες γιατι προς το παρον δεν εχω πολυ χρονο. Οποτε αν εχω καμια απορια θα ξαναχετε νεα μου.

Ευχαριστω για το χρονο σου.

Δημοσ.

Ποιο λάπτοπ έχει? Στα λάπτοπ μπορείς να κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό γίνεται πατώντας ένα πλήκτρο F κατά το ξεκίνημα του λάπτοπ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

start menu->settings->update & security->recovery->restore to previous version

αυτά είναι τα βήματα

​Αν έχεις απορίες επικοινωνησε.

υ.γ.

πάτησε κάτι που δε κατάλαβεή δε μπήκε στο κόπο να διαβάσει,απο μόνα τους δε περάστηκαν

Πηγα στο recovery και δεν υπαρχει η επιλογη restore to previous version. Τι κανω τωρα?

Δημοσ.

Η επιλογή 'restore to previous version' ίσχυε για 1 μήνα από τότε που έκανες την αναβάθμιση. Τώρα, ή επαναφέρεις το λαπτοπ με recovery, όπως έχει γράψει παραπάνω συμφορουμίτης ή κατεβάζεις τα windows 8.1 από ms και κάνεις φορμάτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...