Drake27 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια,εχω την εξης απορια και θα ηθελα καποια παιδια με εμπειρια πανω στο θεμα να μου δωσουν τα φωτα τους. Προσφάτως πήρα αυτή την οθόνη http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Turbo-X-Othoni-LED-23-8-TX-238IPS-240GX.htm και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με τα χρωματα και την αποδοση που εχει,ηθελα παρα πολυ να κανω ενα triple monitor setup αλλα δεν μπορω για τον λογο οτι δεν βρισκω active adapter,εχω την R9 280,αλλα δεν λεω οχι σε dual monitor. Ψάχτηκα γενικα να δω τι παιζει αλλα δεν βρηκα και πολλες σαφες εμπειριες σχετικα με το θεμα. Να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο μονιτορ εχει μονο 1 εκατοστο μπεζελ γυρω γυρω. Πειτε μου οσοι εχετε κανει dual monitor gaming με λεπτο μπεζελ πως ειναι,εαν ειναι να το προχωρήσω και εγω. Υ.Γ Εγω απο παιχνιδια γενικα παιζω mmo's,guild wars 2,wildstar.
panoskatos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Θα στραβωθείς ! Θα έχεις μια γραμμή ακριβώς στο κέντρο ! Απόλαυσε το μόνιτορ σου και τα παιχνίδια σου όπως είσαι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα