Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μιλάω για ελάχιστες.

Ήδη σήμερα σε Δάφνη-Υμηττό έφτασε 21°C, που γενικά αυτές τις μέρες δεν τις λες και ζεστές. 

Τις επόμενες μέρες θα ξαναπέσει. Όταν πάψει να πέφτει και ανέβει λίγο και (έστω) διατηρηθεί στους ~25°C, θ' αρχίσουν να μας ζαλίζουν.

Γιατί πλέον βαράνε αλύπητα και τη μέρα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, phanispal said:

Δε μιλάω για ελάχιστες.

Ήδη σήμερα σε Δάφνη-Υμηττό έφτασε 21°C, που γενικά αυτές τις μέρες δεν τις λες και ζεστές. 

Τις επόμενες μέρες θα ξαναπέσει. Όταν πάψει να πέφτει και ανέβει λίγο και (έστω) διατηρηθεί στους ~25°C, θ' αρχίσουν να μας ζαλίζουν.

Γιατί πλέον βαράνε αλύπητα και τη μέρα.

Πέρασε τους 20 αλλά για 3-4 από τις 24 ώρες της μέρας, δεν το λες και "διατήρηση" αυτό...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Πέρασε τους 20 αλλά για 3-4 από τις 24 ώρες της μέρας, δεν το λες και "διατήρηση" αυτό...

Προς το παρόν ναι, γι' αυτό και δεν έχουν ξεκινήσει οι επιδρομές ακόμα.

Αν ο Απρίλης αποδειχθεί ζεστός, την κάτσαμε. Αλλιώς κλασικά Μάιο.

7 λεπτά πριν, 26ska είπε

Νομίζω αυτές οι σητες που κοιτάς δεν αντέχουν κ εγώ είμαι σε αναζήτηση για τελαρωτες όμως.

Θέλω να μάθω αν αυτές της Tesa λένε τίποτα σε σχέση με την έξυπνη σήτα. Αλλά δεν ξέρω και πώς γίνεται να μπουν σε συρόμενη μπαλκονόπορτα.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, phanispal said:

Αν ο Απρίλης αποδειχθεί ζεστός, την κάτσαμε. Αλλιώς κλασικά Μάιο.

To θέμα είναι να αρχίσει τους ψεκασμούς νωρίς (Απρίλιο/Μάιο το αργότερο) η Περιφέρεια Αττικής. Πέρσι που τον έπαιξαν μεγαλοπρεπώς τον ήπιαμε και πήξαμε στα κουνούπια μιας κι ήταν αρκετά πιο ζεστός χειμώνας σε σχέση με φέτος.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
15 hours ago, phanispal said:

Κι εγώ έχω κλιματιστικά, αλλά για μένα δε λέει κάτι αυτό.

Τα κουνούπια στην Αττική ξεκινούν πολύ νωρίς, όταν η θερμοκρασία σταθεροποιηθεί και περάσει τους ~25°C, θα αρχίσει το πάρτυ. Δηλαδή από Απρίλη.

Το κλιματιστικό δε μπορείς να το έχεις ανοιχτό Απρίλη, με το ζόρι Μάη και μετά.

Δηλαδή έχεις μονίμως κλειστά σχεδόν όλο το χρόνο;

Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση. Αρχικά τη σίτα τη θέλαμε πιο πολύ για πετούμενα. Μένουμε ένα στενό από βουνό, με ένα τεράστιο δέντρο ακριβώς μπροστά στο μπαλκόνι. Με αποτέλεσμα να γίνεται της κακομοίρας από έντομα σκόνη και γύρη 24/7. Οπότε τα παράθυρα από εκείνη την πλευρά ανοίγουν ελάχιστα μέσα στη μέρα, και η σίτα πέρα από έντομα (μόνο για αυτά τη θέλαμε κυρίως) δεν θα έκανε δουλειά :)

Από την άλλη πλευρά του σπιτιού δεν έχουμε κανένα θέμα με σκόνες και περιέργως ούτε με έντομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έβαλα σιτες σταθερές σε τρια παράθυρα και αφήνω μονίμως αυτά ανοιχτά και κλειστή την μπαλκονόπορτα, κάνει ρεύμα, αλλάζει ο αέρας και δεν μπαίνει μέσα τίποτα. Δεν ξέρω πώς ζούσα τόσα χρόνια χωρίς σιτες.

Επεξ/σία από Julie32
Δημοσ.

για επισκευή σκισμένων σιτων τι μπορώ να κάνω; 

έχω ήδη κομμάτια να κολλήσω, αλλά τι κόλλα να προτιμήσω;

Δημοσ.

Σε μπαλκονόπορτες πάντως εγώ είχα μέχρι πέρυσι , σήτες από τα  jumbo . Κράτησαν για 2 καλοκαίρια (το χειμώνα τις αφαιρουσα για προφανείς λόγους) , πρέπει όμως να γίνει μια μικρή πατέντα,οι σήτες αυτές πιάνουν με σκρατς τα οποία είναι αυτοκόλλητα,ένα σκρατς πιάνει στην μπαλκονόπορτα και το άλλο στη σήτα, αυτό που κολλάει στη σήτα το πιάνεις με συραπτικο και είναι άψογες (για φθηνή λύση μιλώντας πάντα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...