Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ξέρω ξέρω, πέρασε η μόδα με την έξυπνη σίτα, αλλά ψάχνω κάτι τέτοιο.

Μιας και το σπίτι είναι δίπλα σε δέντρο και κοντά στην αρχή του Υμηττού κάθε καλοκαίρι γίνεται της πόρνης από έντομα. Και επειδή δεν έχω όρεξη να ουρλιάζω τρέχοντας πέρα δώθε να κρυφτώ τα τρώω στη μούρη, ψάχνω κάτι σε «έτοιμη» σίτα, με νορμάλ τιμή (όχι και να'ναι ένα κομμάτι που το παίρνει ο αέρας) και χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. Θα μπουν σε τρεις μονές μπαλκονόπορτες.

Γνωρίζει κανένας προς τα που να ψάξω ή, ακόμα καλύτερα, να μου προτείνει κάποια; 

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο, το θέμα είναι ότι για αυτές έχω ακούσει τα χειρότερα :/

Δημοσ.

Οι μπαλκονόπορτες πώς είναι?Συρόμενες ή ανοιγόμενες?Αυτές οι λύσεις για "κουρτίνα σίτα" θα σου αντέξουν λίγες μέρες ειδικά αν μπαινοβγαίνεις απ τις πόρτες...μετά ξεκολλάνε...πέφτουν...σκίζονται...

Ανάλογα τον τύπο των παραθύρων σου κοίτα σε κάτι με πλαίσιο που είναι πιο ανθεκτικό και πιο σίγουρο.Αφού δεν θέλεις εγκατάσταση...θα μπορούσες απλά να το εφαρμόζεις όλο το πλαίσιο...

Δημοσ.

Με 3-7-10-15 ευρώ υπάρχουν οι τύπου κουρτίνας....πόσο θα αντεξουν όμως?Το πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα της σίτας...αλλά ότι συνέχεια ανοιγοκλείνει και αχρηστεϋεται.

Με 80-100 πας σε τελάρο τυποποιημένο έτοιμο.

Μια φθηνότερη λύση ειναι να παρεις 4 καδρονια λεπτά (πηχάκια) να τα ενώσεις, να εφαρμόσεις εκεί πάνω σίτα (χύμα υπάρχει με 2-2,5€ το τμ) και αφού είναι συρόμενη η πόρτα και δεν θες να μπλέξεις με διαδρόμους κτλ...να την "στριμώχνεις" στο ανοιχτό παράθυρο και να βάζεις βγάζεις όλο το τελάρο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εφόσον λες ότι έχεις συρώμενη μπορείς να πας σε κατάστημα που πουλάει τέτοιο ύφασμα, σαν αυτό δηλαδή στις σίτες, να το πάρεις με το μέτρο και να το χώσεις με δύο πινέζες αν θες τελείως πρόχειρα.

Δημοσ.

αυτες του λιντλ,εκτος του οτι δεν σφραγιζουν,ειναι και με ταινια διπλης.ξεκολλανε την δευτερη μερα.εκανα τελαρο με πηχακια και γωνιουλες απο λερου και σιτα διχτυ απο τζαμπο.τρια χρονια τωρα,αν χρειαστικε κανα δυο πινεζες....

Δημοσ.

Συρόμενες είναι και εμάς. Κοίτα, αν το κόστος ανέρχεται σε 2-3 τη μια που βρήκα σε κάτι άκυρα στο σκρουτζ δεν υπάρχει θέμα να αντέξουν ίσα ίσα μέχρι το φθινόπωρο και να πάρουμε άλλες του χρόνου (μεγάλα ΑΝ αυτά). 

Με πλαίσιο εννοείς αυτές που βιδώνεις το πλαίσιο γύρω γύρω και μπαίνουν σε αυτό; (είπαμε, δεν έχω ιδέα!) Πιθανό κόστος;

Δημοσ.

Πιστευω καλυτερη λυση της Tesa, σαφως και εχει εμπειρια μεγαλη στις ταινιες κολληματος οποτε δεν θα εχεις θεμα με το να ξεκολλανε απο τον ηλιο:

http://www.tesa.gr/consumer/insect-protection/9959728,c.html

περα απο το παραπανω, για εξωτερικη χρηση θα προτεινα αυτη ταινια διπλης οψεως της bison την οποια εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες. ακριβη μεν, αλλα αξιζει 100%

http://www.praktiker.gr/p/tainia-montage-kit-bison-extreme-grip-1mx19mm-16830

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω επειδή ψάχνω κι εγώ για κάτι τέτοιο μέχρι να βάλω κάτι πιο σωστό. Αν βάλει ο ιδιοκτήτης δηλαδή, γιατί εγώ θα είμαι ο ενοικιαστής.

Επειδή του έχω ζητήσει ήδη ηλιακούς κ.λπ., λέω να μην τον φορτώσω και με τις σίτες, ακόμα δεν έχω μπει μέσα.

Τελικά akpe, τι έκανες;

Έχουν περάσει 3 χρόνια, μήπως έχει βγει τίποτα πιο φρέσκο;

Και στην περίπτωσή μου συρόμενες είναι οι μπαλκονόπορτες.

Δημοσ.
6 hours ago, phanispal said:

Ξεθάβω επειδή ψάχνω κι εγώ για κάτι τέτοιο μέχρι να βάλω κάτι πιο σωστό. Αν βάλει ο ιδιοκτήτης δηλαδή, γιατί εγώ θα είμαι ο ενοικιαστής.

Επειδή του έχω ζητήσει ήδη ηλιακούς κ.λπ., λέω να μην τον φορτώσω και με τις σίτες, ακόμα δεν έχω μπει μέσα.

Τελικά akpe, τι έκανες;

Έχουν περάσει 3 χρόνια, μήπως έχει βγει τίποτα πιο φρέσκο;

Και στην περίπτωσή μου συρόμενες είναι οι μπαλκονόπορτες.

Χελόου! Να σου πω πως το είχα ξεχάσει τελείως...

Τελικά πήραμε κλιματιστικό οπότε κλάιν οι σίτες :P

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ έχω κλιματιστικά, αλλά για μένα δε λέει κάτι αυτό.

Τα κουνούπια στην Αττική ξεκινούν πολύ νωρίς, όταν η θερμοκρασία σταθεροποιηθεί και περάσει τους ~25°C, θα αρχίσει το πάρτυ. Δηλαδή από Απρίλη.

Το κλιματιστικό δε μπορείς να το έχεις ανοιχτό Απρίλη, με το ζόρι Μάη και μετά.

Δηλαδή έχεις μονίμως κλειστά σχεδόν όλο το χρόνο;

Επεξ/σία από phanispal
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, phanispal said:

Τα κουνούπια στην Αττική ξεκινούν πολύ νωρίς, όταν η θερμοκρασία σταθεροποιηθεί και περάσει τους ~25°C, θα αρχίσει το πάρτυ. Δηλαδή από Απρίλη

Από Απρίλη σταθεροποιείται και περνάει τους 25 η θερμοκρασία στην Αττική? Ok μένω βουνό αλλά σίγουρα δεν βλέπουμε τέτοια νούμερα σταθερά (-3 από κέντρο)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...