SteveMusic Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπερα.Ρε παιδια εχω ενα ας το πω ''διλημμα'' iphone 6 η 6s? Ποιες οι διαφορες τους??
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπερα.Ρε παιδια εχω ενα ας το πω ''διλημμα'' iphone 6 η 6s? Ποιες οι διαφορες τους?? Επειδη η ερωτηση σου ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη καθως ειναι κατι που το βρισκεις με μια αναζητηση της πλακας στο google σε 5 δευτερολεπτα οριστε ολα μαζεμενα http://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-6s-vs-iphone-6/#:dWf0LtzJ3PoghA 2
SteveMusic Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Aν και θα ηθελα απαντηση περισσοτερο φιλικη απο ατομα που ισως πουν το κατι παραπανω,σε ευχαριστω οπως και να εχει.
Nakligan Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το 6s βασικά έχει πολύ καλύτερη κάμερα, 2 γίγα ραμ (το 6 έχει 1) και επεξεργαστή νεότερης γενιάς, με ότι συνεπάγεται αυτό για τις επιδόσεις του τηλεφώνου. Στα + οτι έχει και 3d touch, αν δεν κάνω λάθος το 6 δεν έχει
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Aν και θα ηθελα απαντηση περισσοτερο φιλικη απο ατομα που ισως πουν το κατι παραπανω,σε ευχαριστω οπως και να εχει. Τι πιο φιλικη απαντηση οταν ρωτας πραγματα αυτονοητα οπως το παραπανω με συγχωρεις κιολας. Ειπαμε ειμαστε forum να βοηθαμε στα δυσκολα για τους περισσοτερους πραγματα οχι και στα βασικα. Και το παραπανω που ειδες το βρηκα γραφοντας iphone 6 vs iphone 6s στο google ποσο πιο απλο. Ασε που αυτο που σου εστειλα(αλλα και αλλα παρομοια με αυτο)τα γραφουν πολυ πιο αναλυτικα απο οτι θα διαβαζες εδω(που οι περισσοτεροι πχ ουτε την διαφορα στο τσιπακι επεξεργαστη δεν θα σου ανεφεραν).
ziaba Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα.Ρε παιδια εχω ενα ας το πω ''διλημμα'' iphone 6 η 6s? Ποιες οι διαφορες τους?? Τα ίδια είναι έτσι και αλλιώς με το iOS δεν χρειάζεται ούτε μεγάλη ραμ ούτε καλό επεξεργαστή η συσκευή σύμφωνα πάντα με τους iphonakides... Υποτίθεται ότι το 6s έχει καλύτερη κάμερα αλλά ούτε αυτή είναι χρήσιμη γιατί αν πάρεις συσκευή με 16gb δεν θα χεις χώρο να αποθηκεύεις τόσο μεγάλες φωτογραφίες και βίντεο
technology_guy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα.Ρε παιδια εχω ενα ας το πω ''διλημμα'' iphone 6 η 6s? Ποιες οι διαφορες τους?? Εξωτερικά μόνο το ότι έχει φύγει το πολύ branding, έχει καλύτερο αλουμίνιο, είναι πιο βαρύ, παχύ και βγαίνει και σε ροζ χρώμα. Εσωτερικά είναι πιο γρήγορο με 2 GB RAM A9 επεξεργαστή με τον M9 που βοηθάει να έχει συνέχεια ανοιχτή τη Siri (π.χ. να φωνάξεις από μακριά "Hey Siri" και να ανοίξει κατ΄ευθείαν), καλύτερα γραφικά χάρις τον A9, 3D Touch, που την χρήση του θα βρεις στο επίσημο site της Apple, 12MP πίσω κάμερα, 5 μπροστά, Retina Flash για φλας στην μπροστινή κάμερα (κάνει την οθόνη πιο φωτεινή λέει 3 φορές) και Live Photos που σου κάνει την εικόνα "ζωντανή" (και καλά). Υπάρχει κι ένα θεματάκι με τον επεξεργαστή: Μπορεί να σου τύχει να είναι samsung η tsmc.
@topos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγω εαν πηγαινα "all in" (που δεν προκειτε να παω, αλλα λεμε τωρα) θα πηγαινα στο 6s. Οχι οτι κολλαει το απλο αλλα τα specs του ειναι αρκετα καλυτερα οποτε θα εχει πολυ μεγαλυτερη διαρκεια ζωης aka πολυ καλυτερη μεταπωληση σε καμια 2-3ετια. Ολα αυτα λαμβανοντας υποψη οτι τιμολογιακα εχουν μονο ενα 10% διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα