achouvi Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Έχω ένα Ipod και θέλω να το κάνω αναβάθμιση, όμως έχω χάσει το κανονικό καλόδιο φόρτησης του και το φορτίζω με μετατροπέα που τον βάζεις σε καλόδιο android. Και δεν το αναγνωρίζει το pc μου το ipod επίδη έχω μετατροπέα. Και θέλω να κάνω αναβάθμιση σε ios 7 πως μπορώ να το κάνω. (Εκτος από το να πάω από τις ρυθμίσεις) Από τις ρυθμίσεις μου λέει ότι ειναι αναβαθμισμένω ενώ έχει ios 4.27! Και καμία εφαρμογή του apple store δεν υποστηρίζεται σε αυτή την εκδοση!
groot Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και γιατί έκανες αυτό το thread στην ενότητα "Προγραμματισμός"; 1
achouvi Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γιατί δεν έβρικα κάποια ενότητα που να έχει σχέση! Αν δεν πρόσεξα κάποια πές μου να το αλλάξω
groot Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Do you even read? Δες την αρχική σελίδα του forum και ξαναπροσπάθησε.
achouvi Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Θα βοήθησεις να βρώ λύση;; Αν όχι μην κουράζεσε κίολας!
atheatos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 O υπολογιστής που το συνδέεις έχει itunes? Τι λειτουργικό εχεις? Αν ειναι windows μηπως το εμφανιζει στην διαχειριση συσκευων? Αλλα απλα δεν έχεις κάνει ενημέρωσει τους drivers?
achouvi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Έχει itunes αλλα ειπα ότι το συνδέω με μετατρωπέα και δεν το αναγνωρίζει. Εχω Windows 7 Οχι δεν το εμφανίζει στην διαχείσιση συσκευών. Ναι έχω κάνει ενημέρωση όλους τους Drivers
atheatos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Kανονικα θέλει το καλωδιο του, αλλα δοκιμασε να κανεις recovery mode. https://support.apple.com/en-us/HT201263 Κρατας πατημενα τα κουμπια μεχρι να εμφανιστει το σημα του itunes.
achouvi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αφου σου λέω ότι έχω χάσει το καλώδιο του και έχω έναν φορτηστή sumsung και έχω βάλει μετατροπεα! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα