Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Γιάννη είναι αναγκαίο κάποιο άλλο πρόγραμμα ή διαδικασία; Ακολούθησα τη συμβουλή σου για να εγκαινιάσω το νέο μου DVD-R αλλά η ποιότητα της πρώτης αντιγραφής ήταν :evil: Οταν μιλαει ο adams μιλαει η γνωση και η πειρα οποτε εγω με την ελαχιστη πειρα και σχεδον ανυπαρκτη γνωση σιωπαινω!!!!
adams Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Γιαννη η επιταγη βρισκεται καθοδον..... Αφηνω το ποσο να το συμπληρωσεις εσυ.... Ουτε τοση γνωση εχω ουτε τοση πειρα...απλα προσπαθω να βοηθησω και γω οσο μπορω..... :oops:
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Γιαννη η επιταγη βρισκεται καθοδον..... Αφηνω το ποσο να το συμπληρωσεις εσυ.... Γιουπι!!!Και ειχα κατι αναγκες τωρα!!!!Αλλος παιδια??? Καλα Χριστουγεννα σε ολους και ολες!!!Αυτη την ευχη χωρις...ευρω.
fulljazz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Πριν λίγες ημέρες πήρα ένα καινούριο DVD recorder SONY DW-U14A και σε μία προσπάθεια που έκανα να πάρω back-up με το Nero μία ταινία σε DVD-R - και όχι + (στο δεύτερο το έγραψε) δεν μου άνοιγε η επιλογή burn. Ενώ όταν δεν πήγαινα στο dvd - video και πήγαινα στη επιλογή για data άνοιγε κανονικά. Μήπως ξέρεται πώς μπορώ να γράψω μια ταινία σε - format αντί για +, αφού το DVD γράφει και τα 2 format. Ευχαριστώ :roll:
KaizerSoze Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Na kanw kai egw mia erwtisoula gia na min anoigw kainourio topic??? Prwta apola,to DVD recorder tou ACER laptop mou einai to Matchita DVD-RAM kati...Ara na ypothesw oti grafei MONO -R kai oxi kai +R??(-R grafei sigoura,to dokimasa) Pera apo auto:Exw mia tainia se DVD-r kai to dvd deck mou den tin paizei.Paizei omws 1 alli antegrameni pou dystyxws den xerw (toulaxiston den exei kapoio emfani simadi) an einai + i - alla ypothetw pws einai + alliws den vriskw logo na paizei auti kai oxi tin alli.To erwtima einai:Estw oti vriskw filo pou exei recorder pou mporei na grapsei se +R,yparxei tropos na grapsoume to -R pou exw se +R me tin voithia tou filou mou?
KaizerSoze Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 A,kai kati allo: Mexri stigmis,oti offcialDVD exw agorasei kai oti DVD exw noikiasei apo to videoclub to DVD deck mou ta paizei kanonika.Kai rwtaw,an paizei mono +r, einai dynaton olaaa auta na einai +r????An pali oxi,giati den paizei to dvd-r pou exw(to desktop kai to laptop mou tin paizoun kanonika)
georgeadams Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 KaizerSoze, οι ταινίες που αγοράζεις και νοικιάζεις είναι DVD. Δεν είναι ούτε DVD-R ούτε DVD+R. Φτιάχνονται σε πρέσσα και όχι με εγγραφή σε κάποιο Recorder.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 ok,george,exeis dikio,xazomara mou pou den to skeftika auto,asfalws kai den ftiaxnontai se ena aplo recorder. Pera apo auto omws re sy, mipws xereis pws mporw na grapsw kati pou exw se dvd-r kai na to grapsw se dvd+r?
georgeadams Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δεν είναι δύσκολο. Με ένα DVD+R Recorder μπορεις να "διαβάσεις" ένα δισκάκι DVD-R και να το γράψεις σε DVD+R. Δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία ή πρόγραμμα πέρα από αυτό που χρησιμοποιείς συνήθως για να γράφεις DVD. Just Do It
KaizerSoze Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Aaaaaa,an katalava diladi,an exei DVD+/-R recorder mporei na diavasei kai ta 2 eidi alla na grapsei mono sto antistoixo e?
adi32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 exw kapoia dvd sto skliro me to dvdshrink me poio prog ta grafw se dvd kai ti na protimisw +r h -r ? (tha paiksoun sto yamakawa 365 )
gntelmp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Για καλύτερη συμβατότητα με όλα τα επιοτραπέζια DVD σου προτείνω να κάνεις πρώτα image με το imgtool classic και μετά γράψτα με το DVD decrypter. Όσο για το + και -, εγώ προτιμώ το -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.