Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή ταινιών DVD

vasal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να μου συστήσει κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής για τα DVD μου ή και κάποιο σάιτ στο internet με οδηγίες για το πως γίνεται. Με ενδιαφέρει κυρίως για δισκάκια που η ταινία ξεπερνά τα 4.7 GB που είναι η χωρητικότητα των DVD+R.

Ευχαριστώ παιδιά!

Δημοσ.

Clone DVD (η τελευταια εκδοση εχει και Ελληνικα) σε συνδυασμο με AnyDVD (απαραιτητο για backup original ταινιων με κλειδωματα) στο tray....Το απολυτο οπλο!!!! :D :D :D

Επισης καλο για backup το ExpressCopy DVD :D :D :D :D

Δημοσ.

THE BEST:DVD XCOPY EXPRESS! (KAI KΥΡΙΩΣ Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ Η PLATINUM!) http://www.321studios.com. TO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RIPPING ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ RESIZE ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ COPY FULL DISK ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ DVD![ME OΛΑ ΤΑ MENU KAI TA EXTRAS].

Δημοσ.
Clone DVD (η τελευταια εκδοση εχει και Ελληνικα) σε συνδυασμο με AnyDVD (απαραιτητο για backup original ταινιων με κλειδωματα) στο tray....Το απολυτο οπλο!!!! :D :D :D

Γιάννη είναι αναγκαίο κάποιο άλλο πρόγραμμα ή διαδικασία; Ακολούθησα τη συμβουλή σου για να εγκαινιάσω το νέο μου DVD-R αλλά η ποιότητα της πρώτης αντιγραφής ήταν :evil:

Ο δείκτης στη ράβδο ποιότητας δεν ξεκολλάει από το κόκκινο ότι κι αν αφαιρέσω. Τι κάνω λάθος;

Δημοσ.

Πες μας ποια ταινια θελεις να κανεις back up .....

Αφαιρεσε ολες τις αλλες γλωσσες περα απο την αγγλικη οπως και τα extra ....

Δημοσ.

Το Catch me if you can.

To Δοκίμασα αλλά καμία βελτίωση. Ωστόσο αντέγραψα για την κόρη μου το Monsters Inc και το Dumbo με άψογα αποτελέσματα. Τώρα το Catch me if you can δεν ξέρω....

Δημοσ.

H ταινια ειναι 2 ωρες και 15 λεπτα....αλλα εχει dts και dolby digital

Μηπως επιλεγεις να βαλεις και τα 2 format ηχου στο back up ?

Αν ναι λογικο να μιας και το dts εχει μεγεθος περιπου 600mb

Επελεγε να μην βαλει και το menu ....δεν ξερω βεβαια ποσο μεγεθος εχει η ταινια αλλα δεν νομιζω με τετοια διαρκεια να ειναι πολυ πανω απο 6giga χωρις τις εξτρα γλωσσες μενου υποτιτλους :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...